You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η γνώμη των αντρών του σάιτ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα x
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 109
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ρε mpotofile κουλάρισε λίγο.....η κοπελίτσα δεν είναι ξέκολο.
Δεν είναι;
Φαντάσου τότε τι κάνουν αυτές που είναι...
Δεν είναι;
Φαντάσου τότε τι κάνουν αυτές που είναι...
Δεν είναι απαραίτητο να τα ισοπεδώνεις όλα.
Απλά έχει φάει κόλλημα με τον παλιό, και τον σκέφτεται παροτι έχει γνωρίσει κάποιον άλλο.
Δεν σου χει συμβεί ;
Εμένα πάντως με γκόμενα παλιά μου , ναι.
Αλλά είχα το κουράγιο και τη σούταρα, παρότι αρχικά βρέθηκα σε δίλημμα.
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
mporofile k todok έχω την εντύπωση ότι χαμένα πάνε όλα αυτά που λεώ.
το είπα κ στο αρχικό μου ποστ ότι δεν απευθύνομαι σε όσους με θεωρήσουν ξέκωλο ή πουτάνα.αυτό μπορείτε να μου το πείτε κάλλιστα με πμ ώστε ή να σας απαντησω κατάλληλα ή να μην ασχοληθώ καθόλου μαζί σας,να μην χάω τον καιρό μου εδώ
το είπα κ στο αρχικό μου ποστ ότι δεν απευθύνομαι σε όσους με θεωρήσουν ξέκωλο ή πουτάνα.αυτό μπορείτε να μου το πείτε κάλλιστα με πμ ώστε ή να σας απαντησω κατάλληλα ή να μην ασχοληθώ καθόλου μαζί σας,να μην χάω τον καιρό μου εδώ
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
σιγα μη σου δωσω κ αξια να σου στειλω κ πμ
τα κουβαδακια σου κ σε αλλη παραλια,κοσμοπολιταν μερια!
τα κουβαδακια σου κ σε αλλη παραλια,κοσμοπολιταν μερια!
Τότε κάνε της πρόταση ώστε να ταιριάξετε
Δεν είναι μέσα στις προθέσεις μου.
Παρόλα αυτά προσπαθώ να είμαι αληθινός, και όχι το δήθεν βαρύ και περισπόυδαστο -- τα χω δει όλα στη ζωή μου-- αρσενικό.
Η κοπέλα έχει ένα πολύ κοινό πρόβλημα σε άντρες και γυναίκες. Δεν θέλει και πολύ σκέψη, ελάχιστη εμπειρία θέλει. Πιστεύω ότι το σωστότερο είναι αυτό που λέει η Bite.
Πιθανότατα παρότι τον θέλεις μετά από λίγο καιρό όταν παντρευτείτε, θα τρως το κέρατο της αρκούδας. Δεν νομίζω ότι είναι έτοιμος για γάμο
Πιθανότατα παρότι τον θέλεις μετά από λίγο καιρό όταν παντρευτείτε, θα τρως το κέρατο της αρκούδας. Δεν νομίζω ότι είναι έτοιμος για γάμο
κοπελια ο πρωτοσ σε εχει εντελωσ ευκολη κ τησ πλακασ,αφου σε αφηνει κ ερχεται οταν γουσταρει.μεινε στον δευτερο,μην εισαι αχαριστη
Αυτό δεν παίζει και είναι άδικο για τον δεύτερο γιατί αργά ή γρήγορα θα φαέι σουτ. Άμα έχει τα @@ ας ψάξει για κάτι καλύτερο
mporofile κ τοντοκ,το ειχα πει απο την άρχη,κάφροι σαν εσάς που θα πουνε για ξέκωλα και κοσμοπόλιταν δεν έχουν θέση στο thread moy,για αυο σασ παρακαλώ πολύ allez.
Καλό αλλά όχι και το ευγενικότερο για παλιά μέλη από newcomer και γυναίκα. Αν ξεφύγουνε θα αναλάβουν άλλοι
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
mporofile κ τοντοκ,το ειχα πει απο την άρχη,κάφροι σαν εσάς που θα πουνε για ξέκωλα και κοσμοπόλιταν δεν έχουν θέση στο thread moy,για αυο σασ παρακαλώ πολύ allez.
Εαν ΔΕΝ εισαι ξεκωλο, τοτε γιατι εχεις προβλημα αν στο λεει καποιος ασχετος ανωνυμα σε ενα forum?
...
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
σηκω8ηκαν τα μαρουλια να δειρουν το μαναβη?
1) εισαι κοπελα
2) δεν εχεις καμια σχεση με αγοραιο ερωτα
3) κοιτα το νουμερακι με τα ποστ κατω απο το νικ σου κ μετα το δικο μας κ βγαλε συμπερασματα
κοινως τον μπουλο κ αδειασε μας εσυ τη γωνια γκεγκε?
1) εισαι κοπελα
3) κοιτα το νουμερακι με τα ποστ κατω απο το νικ σου κ μετα το δικο μας κ βγαλε συμπερασματα
σηκω8ηκαν τα μαρουλια να δειρουν το μαναβη?
1) εισαι κοπελα
Ρε σεις ξεκολλάτε....τι αρχίσατε πάλι και μετράτε ποστ και αστεράκια ;;;
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
αυτοί οι άλλοι μπορολύν να αναλάβουν να μη με λέει πουτάνα όποιος θέλει?
Ως γυναικα θα γνωριζεις αρκετους μαλακες ωστε να το κανουν αυτο που ζητας. Εδω δεν θα βρεις πολλους τετοιους.
Παλι καλα δηλαδη.
Ελεος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 19K