Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Την επιλογη την εχεις κανει. Τωρα μενει να καταλαβεις και το γιατι. ( matrix )
Εγω απορω πως γινεται να εισαι σε διλημμα.
Εκτος αν εισαι τοσο νοητικα υστερημενη ωστε να θες ακομα τον πρωτον.
Πας καλα κοπελα μου? Δεν βλεπεις οτι ο κυκλος σου με τον πρωτο πλεον εχει κλεισει?
Δεν βλεπεις οτι ο τυπος απλα θελει να γαμαει με μια Α σιγουρια, καποια γκομενα που καποτε ενιωθε κατι για αυτην, και τωρα απλα γουσταρει να εχει ενα μονιμο καλο γαμησι?
Δεν βλεπεις οτι ο τυπος ειναι ενας τριμαλακας και μισος?
Τι διαολο θες να σου πουμε? Να μεινεις με τον δευτερο ετσι απλα? Αν σου πουμε κατι τετοιο θα αρχισεις να μας λες "μα με τον πρωτο ειναι αλλιως" και τις λοιπες μαλακιες που λετε οταν ερχεστε σε αυτα τα διλημματα.
Δες τα προφανη απο μονη σου και οταν καταλαβεις τι γινεται τοτε αποφασιζεις. Εμεις ο,τι και να σου πουμε, εσυ μεχρι να το παρεις αποφαση να το κανεις, μπορει να ξανα εχεις γυρισει στον πρωτο και σε 6 μηνες απο τωρα να γραφεις το ιδιο θεμα σε αλλο forum και να ζητας τη συμβουλη των εκαστοτε μελων, για τον μαλακα γκομενο που εχεις που σε εχει παρατησει 3 φορες και δεν ξερεις τι να κανεις.
Σου λεει ο αλλος στεγνα στη μουρη οτι σε βαρεθηκε ( και μαλιστα οχι για πρωτη φορα ) και εσυ εχεις διλημματα για το αν πρεπει να γυρισεις πισω η οχι?
ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.
χ συγνωμη κιολας γι αυτο που 8α πω κ δε σε ξερω κιολας αλλα κοπελα μου εισαι για τον πουτσο! τολμας να μας λες οτι εμεις κανουμε σχεσεις με αλλες ενω 8ελουμε αλλες η οτι κανουμε διπορτα κ αλλες τετοιες μαλακιες που ως γνωστον τα κανουν μονο κατι χαζογκομενιτσες σα του λογου σου η και κατι αντρες μονο κατ' ευφημισμο που δε ξερουν να τιμανε τα παντελονια τους αλλα αυτοι ειναι η μειοψηφια σε αντι8εση με το γυναικειο φυλοπου δυστυχως στις μερες μας εχει ξεσαλωσει απλα κ μονο επειδη μπορει
τι να πω?
συγχαρητηρια κ εισ κατωτερα...
η γνωμη μου ειναι να βρεις κ ενα τριτο μαλακα γιατι οπως λεει κ η διαφημιση μετα το ποπ δεν εχει στοπ
και μην κλαφτεις γι αυτα που σου λεμε,πηγαινες κ συ γυρευοντας
εχει ενα ιδιαιτερο στυλακι αυτο το παιδι που γραφει αλλα τι να κανω που συμφωνω απ ακρη σ ακρη χαχα
...
ρε κοπελια δλδ ποσο ακομα θελεις να σε φτυσει για να ξυπνησεις;;;;;
εστω οτι εχεις φαει κολλημα μαζι του... τετοια σχεση θελεις να εχεις; να ειναι μαζι σου οποτε του καπνισει κ οποτε δεν γουσταρει να δηλωνει οτι σε βαρεθηκε;;;
η συμβουλη μου εμενα ειναι ν αφησεις κ τους 2, τον 1ο για ολους τους λογους που σου εγραψε ο αναλ κ τον 2ο γιατι προφανως δεν τον γουσταρεις αρκετα κ δεν ειναι δικαιο προς αυτον, αστον για καμια αλλη που θα γουσταρει πραγματικα.