Νέα

Η γνώμη των αντρών του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Την επιλογη την εχεις κανει. Τωρα μενει να καταλαβεις και το γιατι. ( matrix  :rockon: )

OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
:rockon: ωραια ατάκα αυτή η τελευταία :rockon:

OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
σκρουτζ σε ευχαριστώ για την ευχή σου,και ανταποδίδω.
και γενικά ευχαριστώ όσουσ μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εχει ενα ιδιαιτερο στυλακι αυτο το παιδι που γραφει αλλα τι να κανω που συμφωνω απ ακρη σ ακρη χαχα
...

Εγω απορω πως γινεται να εισαι σε διλημμα.

Εκτος αν εισαι τοσο νοητικα υστερημενη ωστε να θες ακομα τον πρωτον.

Πας καλα κοπελα μου? Δεν βλεπεις οτι ο κυκλος σου με τον πρωτο πλεον εχει κλεισει?

Δεν βλεπεις οτι ο τυπος απλα θελει να γαμαει με μια Α σιγουρια, καποια γκομενα που καποτε ενιωθε κατι για αυτην, και τωρα απλα γουσταρει να εχει ενα μονιμο καλο γαμησι?

Δεν βλεπεις οτι ο τυπος ειναι ενας τριμαλακας και μισος?

Τι διαολο θες να σου πουμε? Να μεινεις με τον δευτερο ετσι απλα? Αν σου πουμε κατι τετοιο θα αρχισεις να μας λες "μα με τον πρωτο ειναι αλλιως" και τις λοιπες μαλακιες που λετε οταν ερχεστε σε αυτα τα διλημματα.

Δες τα προφανη απο μονη σου και οταν καταλαβεις τι γινεται τοτε αποφασιζεις. Εμεις ο,τι και να σου πουμε, εσυ μεχρι να το παρεις αποφαση να το κανεις, μπορει να ξανα εχεις γυρισει στον πρωτο και σε 6 μηνες απο τωρα να γραφεις το ιδιο θεμα σε αλλο forum και να ζητας τη συμβουλη των εκαστοτε μελων, για τον μαλακα γκομενο που εχεις που σε εχει παρατησει 3 φορες και δεν ξερεις τι να κανεις.

Σου λεει ο αλλος στεγνα στη μουρη οτι σε βαρεθηκε ( και μαλιστα οχι για πρωτη φορα ) και εσυ εχεις διλημματα για το αν πρεπει να γυρισεις πισω η οχι?

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.

ρε κοπελια δλδ ποσο ακομα θελεις να σε φτυσει για να ξυπνησεις;;;;;
εστω οτι εχεις φαει κολλημα μαζι του... τετοια σχεση θελεις να εχεις; να ειναι μαζι σου οποτε του καπνισει κ οποτε δεν γουσταρει να δηλωνει οτι σε βαρεθηκε;;;
η συμβουλη μου εμενα ειναι ν αφησεις κ τους 2, τον 1ο για ολους τους λογους που σου εγραψε ο αναλ κ τον 2ο γιατι προφανως δεν τον γουσταρεις αρκετα κ δεν ειναι δικαιο προς αυτον, αστον για καμια αλλη που θα γουσταρει πραγματικα.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Ρε γιουργια ρεεεεεεε, τουρλουμπούκι ... Τι ψάχνεις να βρεις, δεν παίζεις σκάκι να έχεις ή τα λευκά ή τα μαύρα. Αφού δεν ξέρεις ποιον θες και με δεδομένο ότι δεν το πας παραπέρα (γάμους) κλπ πάρε τηλ τον Α τώρα, αλλά αν σε 1 ώρα το μετανοιώσεις, ξαναπαρτον και πες του ότι είναι μαλάκας και συ μαλακισμένη που το σκέφτηκες.
Ο καθένας είναι για την πάρτη του κοίτα και συ τη δικιά σου. Όπως σου κάτσει και οι αντεννες σηκωμένες, γιατί υπάρχουν κι άλλοι άντρες  :rockon:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ηδη τα είπαν πολύ σωστά οι προηγούμενοι. Ας αποτελέσει αυτό μάθημα για όσους νομίζουν ότι ο αριθμός των προηγούμενων δε μετράει και ότι μπορούν να έχουν έστω την ελπίδα ότι θα στηρίξουν τη ζωή τους σε μια που ομολογεί ότι δε μπορεί να ελέγχξει τις παρορμήσεις της. Άλλωστε όλες τις ίδιες δικαιολογίες έχουν, "ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου", "δε ξέρω γιατί το έκανα" και δακρύβρεχτες ιστορίες.

Δε φταίει ο πρώτος που σε γλεντάει κορίτσι μου, ο δεύτερος φταίει που δε σου φέρεται αντίστοιχα. Άμα ήθελες να είσαι εντάξει απέναντί του (που δε θες γιατί όλες κοιτάτε πως θα ικανοποιήσετε τη ματαιοδοξία σας) θα του έλεγες ότι είσαι παρτόλα και να σε έχει μόνο για σιμηγα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αυτο το σιμηγα στο τελος  :2funny: :2funny:

Respect  :rockon:

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Φτύσε τελείως τον πρώτο. Όποτε γουστάρει αυτός μόνο? Μην δείχνεις πάλι υποδούλωση. Με την επόμενη στραβή, θα πληγωθείς ακόμα περισσότερο, έχοντας ήδη χάσει αυτό που έχεις και μετά μην ψάχνεις μετανοιωμένη τον δεύτερο...

Υπάρχει βέβαια και το άλλο σενάριο, δηλ. αν μπορείς  παίξτο δίπορτο (ύποπτο το αίσθημά σου ύποπτο...) για λίγο καιρό ώστε να τσεκάρεις πώς θα πάει με τον πρώτο πάλι, έχοντας παράλληλα και τον δεύτερο, οπότε έχοντας πια την απευθείας σύγκριση σε όλα τα επίπεδα (τρόποι, χαρακτήρας, σέξ κλπ) κατασταλάζεις μετά που θα γύρει η πλάστιγγα.

Για μια ακόμα φορά, μου επιβεβαιώνεις το ρητό που λέει - και το λέτε και οι σείς οι γυναίκες - ότι δηλ. ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ... :huh:

OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
από όλα όσα είπα,το συμπέρασμα ότι είμαι παρτόλα που το έβγαλες?μήπως είπα ότι τα έχω και με τους δύο?μήπως ότι έχω πάει με 3000 άντρες?
όταν κάνεις μία σχέση με έναν άνθρωπο,δεν υπογράφεις κανένα συμβόλαιο ότι θα μείνεις μαζί του για πάντα.ενήλικοι άνθρωποι είμαστε,πάντα στο μυαλό μας έχουμε ότι οι περισσότερες σχέσεις καταλήγουν σε χωρισμό,για τους χ,ψ λόγους,πόσο μάλλον όταν επιλέγεις να είσαι με έναν άνθρωπο που ξέρεις ότι πρόσφατα έχει χωρίσει από μια μακροχρόνια σχέση.
όσο για τις παρορμήσεις,η αγάπη που νιώθεις για έναν άνθρωπο, όσο και να μην έχει αντίκρυσμα,μόνο ως παρόρμηση δεν μπορείς να χαρακτηριστεί.
δηλαδή εσένα ποτέ δεν σου έχει τύχει να αφήσεις κάποια κοπέλα για κάποια άλλη,παλιά ή καινούρια?ή να κάνεις μία σχέση,έχοντας κάποια άλλη στο πίσω μέρος του μυαλού σου?τι να πω, ή είσαι πολύ τυχερός ή πρέπει να σου απονείμουμε κανένα μετάλλιο

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Τουλάχιστον ο δεύτερος πήρε κι αυτός γκρόβερ;

OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τι είναι το γκρόβερ?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δες τo avatar μου.

Η τρυπα που ξεχωριζει περισσοτερο. Αυτο ειναι το λεγομενο γκροβερ, η αλλιως γκροβερακι. Κατι το οποιο πολλες φορες μας εχει σηκωσει απο τα σπιτια μας το βραδυ για να το δοξασουμε.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
:o :o :o Ώστε αυτό είναι το γκρόβερ ε?  :o  :o  :o

OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αα μάλιστα.μπράβο ρε τοντοκ,είσαι πολύ αστείος

stofos

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
8
Πόντοι
1
το γαμήσαμε το θέμα, αλλά αγαπητή χ τα θέλει και ο λωκός σας τελικά!!! Στο φινάλε μαγκιά του πρώτου που σε "παίζει" σαν γαϊτανάκι και λυπάμαι τον δεύτερο που δεν θα φταίει και σε τίποτα....

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
χ συγνωμη κιολας γι αυτο που 8α πω κ δε σε ξερω κιολας αλλα κοπελα μου εισαι για τον πουτσο! τολμας να μας λες οτι εμεις κανουμε σχεσεις με αλλες ενω 8ελουμε αλλες η οτι κανουμε διπορτα κ αλλες τετοιες μαλακιες που ως γνωστον τα κανουν μονο κατι χαζογκομενιτσες σα του λογου σου η και κατι αντρες μονο κατ' ευφημισμο που δε ξερουν να τιμανε τα παντελονια τους αλλα αυτοι ειναι η μειοψηφια σε αντι8εση με το γυναικειο φυλοπου δυστυχως στις μερες μας εχει ξεσαλωσει απλα κ μονο επειδη μπορει
τι να πω?
συγχαρητηρια κ εισ κατωτερα...

η γνωμη μου ειναι να βρεις κ ενα τριτο μαλακα γιατι οπως λεει κ η διαφημιση μετα το ποπ δεν εχει στοπ

και μην κλαφτεις γι αυτα που σου λεμε,πηγαινες κ συ γυρευοντας :rockon:

OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
είσαι σίγουρος ότι είμαι εγώ για τον πούτσο?
πότε μίλησα για δίπορτα?πότε κατηγόρησα τους άντρες?κ που είναι το παράλογο στο να κάνεις μία σχέση κ κατά βάθος να σκέφτεσαι κάποιον άλλον άνθρωπο?είναι κάτι αφύσικο?κάτι εξωπραγματικό?θες να μου πεις ότι μόνο στο 1% των ζευγαριών συμβαίνει αυτό?κ τέλος πότε κλάφτηκα?
τι να πω,και εις κατώτερα

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
χ συγνωμη κιολας γι αυτο που 8α πω κ δε σε ξερω κιολας αλλα κοπελα μου εισαι για τον πουτσο! τολμας να μας λες οτι εμεις κανουμε σχεσεις με αλλες ενω 8ελουμε αλλες η οτι κανουμε διπορτα κ αλλες τετοιες μαλακιες που ως γνωστον τα κανουν μονο κατι χαζογκομενιτσες σα του λογου σου η και κατι αντρες μονο κατ' ευφημισμο που δε ξερουν να τιμανε τα παντελονια τους αλλα αυτοι ειναι η μειοψηφια σε αντι8εση με το γυναικειο φυλοπου δυστυχως στις μερες μας εχει ξεσαλωσει απλα κ μονο επειδη μπορει
τι να πω?
συγχαρητηρια κ εισ κατωτερα...

η γνωμη μου ειναι να βρεις κ ενα τριτο μαλακα γιατι οπως λεει κ η διαφημιση μετα το ποπ δεν εχει στοπ

και μην κλαφτεις γι αυτα που σου λεμε,πηγαινες κ συ γυρευοντας :rockon:

Ρε mpotofile κουλάρισε λίγο.....η κοπελίτσα δεν είναι ξέκολο.
Έχει ένα κόλλημα, που δεν την αφήνει να δει μπροστά.....δεν είναι ανάγκη να την παίρνουμε από τα μούτρα ρε συ.
Δεν είναι προκλητική.
Της τη λέτε ορισμένοι, και χωρίς λόγο.

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ενταξει 8α κανω το χαζο λοιπον οπως κανετε ολοι κ ολες για το συμφερον βαρε8ηκα να εξηγω κ να απολογουμαι κ στο τελος να βγαινω κ ο κακος της υπο8εσης γιατι τα λεω χυμα οπως ειναι
ο νοων νωειτο :think:

τελος :jerking:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
εχει ενα ιδιαιτερο στυλακι αυτο το παιδι που γραφει αλλα τι να κανω που συμφωνω απ ακρη σ ακρη χαχα
...

ρε κοπελια δλδ ποσο ακομα θελεις να σε φτυσει για να ξυπνησεις;;;;;
εστω οτι εχεις φαει κολλημα μαζι του... τετοια σχεση θελεις να εχεις; να ειναι μαζι σου οποτε του καπνισει κ οποτε δεν γουσταρει να δηλωνει οτι σε βαρεθηκε;;;
η συμβουλη μου εμενα ειναι ν αφησεις κ τους 2, τον 1ο για ολους τους λογους που σου εγραψε ο αναλ κ τον 2ο γιατι προφανως δεν τον γουσταρεις αρκετα κ δεν ειναι δικαιο προς αυτον, αστον για καμια αλλη που θα γουσταρει πραγματικα.

Πολύ σωστό, αλλά θέλει @@ :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom