νομίζω ότι κάπου εδώ αυτοκτόνησε η κοινή λογικήΕαν ΔΕΝ εισαι ξεκωλο, τοτε γιατι εχεις προβλημα αν στο λεει καποιος ασχετος ανωνυμα σε ενα forum?
...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η γνώμη των αντρών του σάιτ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα x
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 109
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
οταν λεμε τα συκα συκα νομιζω οτι δε βριζουμε απλα κανουμε διαπιστωσεις
α και δευτερον σ αυτο το σαιτ υπαρχει αγραφοσ νομος
κ οπως λεει κ μια παροιμια αν δε βρεξεις κωλο ψαρι δε τρως!
που ακριβώς στουσ κανόνες λέει ότι αν είσαι γυναικα και καινούρια στο σαιτ,πρέπει να φύγεις?
εγώ έχω την εντύπωση οτι οι κυρώσεις είναι για αυτούς που βρίζουν άλλα μέλη
Δυστυχώς κύριοι, καλώς τα λέει η κοπελιά.
οταν λεμε τα συκα συκα νομιζω οτι δε βριζουμε απλα κανουμε διαπιστωσεις
Εντάξει, τώρα να μην το παρακάνουμε. Δίνει το δικαίωμα να τη χαρακτηρίσεις κάποια άμα αρχίσει τις μαλακιούλες. Εδώ τέθηκε απλά ένα πρόβλημα, κατά τη γνώμη μου κοινό
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
νομίζω ότι κάπου εδώ αυτοκτόνησε η κοινή λογική
Εχει αυτοκτονησει εδω και πολλη ωρα...
Τοση πρεμουρα με το να σε λενε ξεκωλο.
Αν θελει να σε πει ο αλλος θα σε πει ρε κοπελια, τι το ψαχνεις. Λες και δε τα ξερεις.
Τι κανεις τοση φασαρια εφοσον εσυ ξερεις καλυτερα απο ολους τι εισαι?
Αιντε...
mporofile κ τοντοκ,το ειχα πει απο την άρχη,κάφροι σαν εσάς που θα πουνε για ξέκωλα και κοσμοπόλιταν δεν έχουν θέση στο thread moy,για αυο σασ παρακαλώ πολύ allez.
Θέλεις να σε νταντέψουμε που είσαι ανώριμη και δε μπορείς να πάρεις την ευθύνη των πράξεών σου; Που επαληθεύεις τα όσα λέμε ότι άμα άνοιξε η σπηλιά το βάθος είναι αμέτρητο; Που δουλεύεις τον που σε έχει στα ώπα ώπα; Και βάλε και κάνα spelling checker.
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
ένα πρόβλημα τόσο κοινό που είμαι σίγουρη ότι ισχύει για τα 2/3 των ζευγαριών,τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό
laplace + leonoro,έχετε δίκιο και οι δύο,κ πολύ σωστά το έθεσε η bite.
Και για αυτό το καθολικό πρόβλημα σχέσεων εσύ διάλεξες ένα site σχετικό με τον αγοραίο έρωτα που θεώρησες καταλληλότερο για την παρθενική σου εμφάνιση.
ναι σωστά κ πάλι,αλλά όταν έχεις το πρόβλημα σου κ έχεις κ τον άλλον να σε ζαλίζει,σου την δίνει κάπου.anyway
Σου ζήτησε κανένας να έρθεις εδώ με το ζόρι; Ή έκανες κάποια σύμβαση ότι θα σου δώσουμε μόνο απαντήσεις που θα σου αρέσουν;
Ας δούμε όμως το συγκεκριμένο thread σαν ένα τυπικό case study στη συμπεριφορά της μοντέρνας και χειραφετημένης ελεεινίδας.
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
εγω νομιζα οτι ειμαστε site που ασχολειται με τον αγοραιο ερωτα οχι με τα προβληματα της κα8ε νυμφομανους,αυτα ανηκουν σε γυναικεια 8ρεντ κανω λα8ος?
αλλα ειπαμε σερνει κ καραβι δε περιμενω να βρω το δικιο μου εδω
αλλα ειπαμε σερνει κ καραβι δε περιμενω να βρω το δικιο μου εδω
από όλα όσα είπες μόνο το spelling ck με ενδιαφέρει.τι έκανα λάθος και πωσ μπαίνει?
Θες πραγματικά να μάθεις πωσ μπαίνει?
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Έχει δίκιο και ο anal ρε x.Τι σε νοιάζει πια τόσο μα τόσο πολύ τι χαρακτηρισμούς σου προσάπτουν?Εσύ ξέρεις καλύτερα από τον καθένα τι είσαι.Το site bourdela λέγεται και όχι katoixitiko.com άρα να περιμένεις και λίγο ειρωνεία.Πιστεύω πως η ενέργεια σου να
θέσεις το πρόβλημα σου για συζήτηση εδώ ήταν λίγο έως πολύ άστοχη.Σου το λέω αυτό γιατί και στο παρελθόν εδώ πέρα οι κοπέλες αντιμετωπίζονται λίγο ειρωνικά.Όσο για το πρόβλημα σου με τίποτα μην επιχειρήσεις να επιστρέψεις στον πρώην σου.Έχω φίλους που κάνουν τα ίδια στις κοπέλες τους και καμαρώνουν λες και έκαναν κανα κατόρθωμα.Ότι και αν σου πει παραμύθια θα πουλάει για να πηδήξει αφου θα είναι μπακούρι προφανώς αυτό τον καιρό.Μια χαρά είσαι με τον δεύτερο.Δν καταλαβαίνω τι σε χαλάει μαζί του.Και αν μερικές φορές σκέφτεσαι τον πρώην είμαι σίγουρος ότι με τον καιρό θα τον έχεις ξεχάσει τελείως.Βουρ για τον δεύτερο λοιπόν και γράψε τον άλλο στο νιμού σου(όπως μας είπες ότι σε έγραψε και αυτός στα @@ του δύο φορές)
θέσεις το πρόβλημα σου για συζήτηση εδώ ήταν λίγο έως πολύ άστοχη.Σου το λέω αυτό γιατί και στο παρελθόν εδώ πέρα οι κοπέλες αντιμετωπίζονται λίγο ειρωνικά.Όσο για το πρόβλημα σου με τίποτα μην επιχειρήσεις να επιστρέψεις στον πρώην σου.Έχω φίλους που κάνουν τα ίδια στις κοπέλες τους και καμαρώνουν λες και έκαναν κανα κατόρθωμα.Ότι και αν σου πει παραμύθια θα πουλάει για να πηδήξει αφου θα είναι μπακούρι προφανώς αυτό τον καιρό.Μια χαρά είσαι με τον δεύτερο.Δν καταλαβαίνω τι σε χαλάει μαζί του.Και αν μερικές φορές σκέφτεσαι τον πρώην είμαι σίγουρος ότι με τον καιρό θα τον έχεις ξεχάσει τελείως.Βουρ για τον δεύτερο λοιπόν και γράψε τον άλλο στο νιμού σου(όπως μας είπες ότι σε έγραψε και αυτός στα @@ του δύο φορές)
Έτσι, έτσι...Ας δούμε όμως το συγκεκριμένο thread σαν ένα τυπικό case study στη συμπεριφορά της μοντέρνας και χειραφετημένης ελεεινίδας.
Μπήκε το καλοκαιράκι, πήραμε τις άδειες μας κλπ και αφήσαμε ανοικτά τα θέματα.
Τίποτα καλό στο cosmo lately?
mpotofile,δεν πας καλα
τώρα τοντοκ,ο λόγος που επέλεξα να γράψω εδώ είναι ότι κατά καιρούς παρακολουθώ το σάιτ,γιατι μου αρέσει η θεματολίγα πολλών άρθρων κ πολλων thread.από τα διαφορα που διάβασα πίστευα ότι θα δω τι λενε επί του θέματος άντρες πιο μεγάλοι σε ηλικία,πιο μάγκες και πιο προχωρημένοι,έχοντας βαρεθεί τις ανοησίες που μου λένε οι συνομίλικοί μου,που είναι εκτός τόπου και χρόνου οι περισσότεροι.
τι να πω,μάλλον έπεσα έξω
τώρα τοντοκ,ο λόγος που επέλεξα να γράψω εδώ είναι ότι κατά καιρούς παρακολουθώ το σάιτ,γιατι μου αρέσει η θεματολίγα πολλών άρθρων κ πολλων thread.από τα διαφορα που διάβασα πίστευα ότι θα δω τι λενε επί του θέματος άντρες πιο μεγάλοι σε ηλικία,πιο μάγκες και πιο προχωρημένοι,έχοντας βαρεθεί τις ανοησίες που μου λένε οι συνομίλικοί μου,που είναι εκτός τόπου και χρόνου οι περισσότεροι.
τι να πω,μάλλον έπεσα έξω
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Αφου μια χαρα απαντησεις πηρες, τι ξεκινας τα κλαψομουνιασματα τωρα?
ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ δεν ευχαριστηθηκες? Δεν αμφιβαλλω παντως αν πεις οχι.
Δεν καταλαβες με λιγα λογια τι θελαμε πανω κατω να σου πουν οσοι ασχοληθηκαν με το να απαντησουν?
Επεσε εξω λεει...
Εμεις παντως δεν μπορω να πω οτι πεσαμε αρκετα εξω. Todok παραδιδω την σκυταλη.
ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ δεν ευχαριστηθηκες? Δεν αμφιβαλλω παντως αν πεις οχι.
Δεν καταλαβες με λιγα λογια τι θελαμε πανω κατω να σου πουν οσοι ασχοληθηκαν με το να απαντησουν?
Επεσε εξω λεει...
Εμεις παντως δεν μπορω να πω οτι πεσαμε αρκετα εξω. Todok παραδιδω την σκυταλη.
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
τουλαχιστον τωρα ξερουν κ οι λιγοι που απορουν γιατι ασχολουμαστε με ιεροδουλες κ ξενες μονο
τουλαχιστον αυτες λενε τα συκα συκα κ δε κλαψομουνιαζονται
τουλαχιστον αυτες λενε τα συκα συκα κ δε κλαψομουνιαζονται
Μπραβο στους αποπανω για τις σωστες παρατηρησεις. Το συγκεκριμενο τοπικ ειναι για σεμιναριο, με τιτλο "ειτε ετσι ειτε αλλιως η Ελληνιδα θα κλαιγεται". Δεν φτανει που ενα σωρο ατομα τις εδωσαν απαντησεις, στο τελος θεωρει τον εαυτο της ριγμενο και αρχιζει τη κλαψομουνιαση.
τα κλαψομουνιασματα στον ύπνο σου τα είδες μάλλον.
όσο για το τι θέλουν να πουν αυτοί που μπήκαν στον κόπο να ασχοληθούν το κατάλαβα πολύ καλά.
απλώς αναρωτιέμαι αν το ίδιο πράγμα το ρωτούσε ένας άντρας εδώ,ποιες θα ήταν οι απαντήσεις."γάμα και τις δύο καλά τις κάνεις,όλες πουτάνες είναι" ή "γίνε μάγκας και σκίσε κ τις δύο",και μπράβο φίλε είσαι και ο πρώτος,"βρες και τρίτη κ τέταρτη και πέμπτη,μπράβοπ μεγάλε
τελοσπάντων,δεν έχουν και πολυ σημασία όλα αυτά.
όσο για το τι θέλουν να πουν αυτοί που μπήκαν στον κόπο να ασχοληθούν το κατάλαβα πολύ καλά.
απλώς αναρωτιέμαι αν το ίδιο πράγμα το ρωτούσε ένας άντρας εδώ,ποιες θα ήταν οι απαντήσεις."γάμα και τις δύο καλά τις κάνεις,όλες πουτάνες είναι" ή "γίνε μάγκας και σκίσε κ τις δύο",και μπράβο φίλε είσαι και ο πρώτος,"βρες και τρίτη κ τέταρτη και πέμπτη,μπράβοπ μεγάλε
τελοσπάντων,δεν έχουν και πολυ σημασία όλα αυτά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 89
- Εμφανίσεις
- 22K