Νέα

Η γεύση του σπέρματος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα !blis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 176
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η γεύση του σπέρματος είναι...

• Γλυκιά

• Πικρή

• Ξινή

• Δεν έχει γεύση

• Γλυκόπικρη

• Γλυκόξινη

• Φρουτενια

• Άλλη γεύση

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

wrong

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2013
Like
33
Πόντοι
1
Μια γκόμενά που είχα κάποτε όταν τα πήρε από μένα πρώτη φορά μου είπε δεν είναι σαν του άντρα μου. Εκείνου είναι πικρά. Μάλλον επειδή καπνίζει τρία πακέτα την ημέρα

OP
OP
!blis

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Εμ για αυτό δεν πατάει γυναίκα εδώ μέσα, όταν σκέφτεστε να πάρετε τσιμπουκια στον εαυτό σας, σου λέει με μαλακες έμπλεξα...

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.227
Από σταθερούς μόνιμους πελάτες, τα παίρνω στόμα καμία φορά, και από σχέσεις μου ,λοιπόν αν ο οργανισμός είναι καθαρός από τοξίνες (φάρμακα ,τσιγάρο,αλκοόλ),η γεύση είναι νορμάλ ούτε γλυκιά ούτε πικρή,ουδέτερη θα ελεγα.Αν η διατροφή του αλλού είναι άθλια ,τότε άθλιο στη γεύση είναι και το σπέρμα ,πικρο και ξινο.Ελπίζω να βοήθησα.

OP
OP
!blis

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Ερώτηση αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.

Αν θέλω να δω μαζεμένες τις ανεξάρτητες κοπέλες κάπου, μπορώ; Εννοώ πχ, αν θελω να δω τις κοπέλες του Χ γραφείου πατάω το γραφείο μου τις βγάζει. Υπάρχει αντίστοιχος χώρος που να μπορώ να βρω όλες τις ανεξάρτητες με λινκ στις καρτέλες τους, χωρίς να τις ψάχνω στα νήματα; Προσπάθησα να το κάνω και με την αναζήτηση γράφοντας 'Ανεξάρτητη' στο πεδίο, αλλα μου έφερε μόνο 2 αποτελέσματα. Υπάρχει και χάνω κάπου ή δεν γίνεται;

Από σταθερούς μόνιμους πελάτες, τα παίρνω στόμα καμία φορά, και από σχέσεις μου ,λοιπόν αν ο οργανισμός είναι καθαρός από τοξίνες (φάρμακα ,τσιγάρο,αλκοόλ),η γεύση είναι νορμάλ ούτε γλυκιά ούτε πικρή,ουδέτερη θα ελεγα.Αν η διατροφή του αλλού είναι άθλια ,τότε άθλιο στη γεύση είναι και το σπέρμα ,πικρο και ξινο.Ελπίζω να βοήθησα.
Κι εγώ αυτό θέλω, τις ανεξάρτητες κοπέλες να μας λένε τις απόψεις τους. Όπως στο παράδειγμα η @Sexyjoanna και η @Mantw.
Ευχαριστώ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
H διατροφή παιζει ρόλο και στη μυρωδιά του σώματος εν γένει. Έχουν γίνει πολλές μελέτες, που δείχνουν πως αυτοί που τρέφονται με πολλά φρούτα και λαχανικά έχουν πιο ευχάριστη μυρωδιά σώματος, την οποία οι γυναίκες που συμμετείχαν στο πείραμα χαρακτήρισαν πιο θελκτική και ότι τις προδιέθετε για φλερτ. Αν και εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και το μικροβίωμα του δέρματος.

OP
OP
!blis

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Μια γκόμενά που είχα κάποτε όταν τα πήρε από μένα πρώτη φορά μου είπε δεν είναι σαν του άντρα μου. Εκείνου είναι πικρά. Μάλλον επειδή καπνίζει τρία πακέτα την ημέρα
Να σε ρωτήσω, μήπως θυμάσαι το όνομα του κέρατα να είναι Πέτρος;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δύο τα ονόματα που μπορεί να έχει ο κερατάς, Πέτρος και Ρούντολφ... Ονόματα ταρανδων!!!

OP
OP
!blis

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Δεύτερον, δεν ξέρω ποιοι είναι admins και mods. Είμαι της εποχής Alex, antisthenis, Zero Tolerance. Anyway, όποιος το βλέπει παρακαλώ να σβήσετε τις εικόνες με το αυτοτσιμπουκωμα, μια αναγούλα μου την έφερε...
Πρώτον εγώ είμαι ο ιβλης, μονογαμικος σε όλες μου τις σχέσεις μόνο με γυναίκες και μονογαμικος μόνο γαμαω... Για να είμαστε ξηγημενοι και να μην έχουμε παραγνωριστει εδώ μέσα...

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.092
Πόντοι
11.096
Αν μη τι άλλο ή joanna είναι μία κατηγορία από μόνη τής, μάς έχει λύσει ή απάντηση στις περισσότερες απορίες μάς :hi:

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.227
Αν μη τι άλλο ή joanna είναι μία κατηγορία από μόνη τής, μάς έχει λύσει ή απάντηση στις περισσότερες απορίες μάς :hi:

Μου αρέσουν διαφορα θέματα εδώ μέσα, και εάν μπορω ,θα πω την προσωπική μου άποψη χωρίς σάλτσες κλπ.
Περί κατηγορίας μόνη μου Δεν κατάλαβα λίγο χαχαχαχχα

Vizkol

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
20
Πελοπόννησος μια εποχή ταξίδι δουλειας, μικρος εγώ αρχοντομ..να η κυρία. Το βράδυ που θα έρθεις σπίτι να έχεις πιει ένα λίτρο χυμό πορτοκαλι με τις ίνες. Γιατί; τις λεω, γιατί μου λέει θα σε αδειάσω μάνα μου για μια εβδομάδα!!!! Παίχτες, το φάρμακο είναι ο χυμός πορτοκαλι όλα αυτά τα χρόνια και δεν αλλάζω συνταγή. Εχω δοκιμάσει και ανανά αλλά παντα με χυμό πορτοκαλι.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.092
Πόντοι
11.096
Μου αρέσουν διαφορα θέματα εδώ μέσα, και εάν μπορω ,θα πω την προσωπική μου άποψη χωρίς σάλτσες κλπ.
Περί κατηγορίας μόνη μου Δεν κατάλαβα λίγο χαχαχαχχα
Χαχαχα εννοώ ότι εξηγημένη τά λες όπως νιώθεις, εξάλλου η σάλτσες είναι για τα ζυμαρικά :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Αντί για πορτοκάλι, για γκρέιπφρουτ ξέρουμε κάτι; Το λέω γιατί αποδίδει περισσότερο χυμό στο κομμάτι.

jungle

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Like
38
Πόντοι
0
Παντως μου εχουν πει μετα απο σκορδο γλυκιζει, φυσικα οχι παστουρμα!!!

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.227
Παντως μου εχουν πει μετα απο σκορδο γλυκιζει, φυσικα οχι παστουρμα!!!
Δεν γνωρίζω αυτό όμως που ξέρω από πελάτες ,όσοι έχουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής,έχουν και σπέρμα χωρίς οσμή η πικριλα..

• Like
Αντιδράσεις: jungle

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Δεν γνωρίζω αυτό όμως που ξέρω από πελάτες ,όσοι έχουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής,έχουν και σπέρμα χωρίς οσμή η πικριλα..
το δικο μου ειναι πετιμεζι ετσι μου λενε τα κοριτσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom