No Respect
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2020
- Like
- 259
- Πόντοι
- 21
Αρχή μυκητίασηςΚαλοκαιρι εγινε,μαζι μου ηταν. συνεχειαΕιτε το αφρολουτρο ειτε καποιο κολπικο προιον υγιεινης ευθυνεται.Για το κρεμμυδακι κανενα σχολιο;;
Αρχή μυκητίασηςΚαλοκαιρι εγινε,μαζι μου ηταν. συνεχειαΕιτε το αφρολουτρο ειτε καποιο κολπικο προιον υγιεινης ευθυνεται.Για το κρεμμυδακι κανενα σχολιο;;
Καμια σχεση,εγραψα πως προεκυψεΑρχή μυκητίασης
Για την κεμμυδίλα λέωΚαμια σχεση,εγραψα πως προεκυψε
καθαριζε κρεμμυδια στην δουλεια.Οταν πηγαινε σπιτι δαχτυλωνοτανΓια την κεμμυδίλα λέω
Άμα φτάναμε όλοι στο στόμα θα την είχαμε ?τυπε εσυ εισαι ?
Ερώτηση αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.
Αν θέλω να δω μαζεμένες τις ανεξάρτητες κοπέλες κάπου, μπορώ; Εννοώ πχ, αν θελω να δω τις κοπέλες του Χ γραφείου πατάω το γραφείο μου τις βγάζει. Υπάρχει αντίστοιχος χώρος που να μπορώ να βρω όλες τις ανεξάρτητες με λινκ στις καρτέλες τους, χωρίς να τις ψάχνω στα νήματα; Προσπάθησα να το κάνω και με την αναζήτηση γράφοντας 'Ανεξάρτητη' στο πεδίο, αλλα μου έφερε μόνο 2 αποτελέσματα. Υπάρχει και χάνω κάπου ή δεν γίνεται;
Κι εγώ αυτό θέλω, τις ανεξάρτητες κοπέλες να μας λένε τις απόψεις τους. Όπως στο παράδειγμα η @Sexyjoanna και η @Mantw.Από σταθερούς μόνιμους πελάτες, τα παίρνω στόμα καμία φορά, και από σχέσεις μου ,λοιπόν αν ο οργανισμός είναι καθαρός από τοξίνες (φάρμακα ,τσιγάρο,αλκοόλ),η γεύση είναι νορμάλ ούτε γλυκιά ούτε πικρή,ουδέτερη θα ελεγα.Αν η διατροφή του αλλού είναι άθλια ,τότε άθλιο στη γεύση είναι και το σπέρμα ,πικρο και ξινο.Ελπίζω να βοήθησα.
H διατροφή παιζει ρόλο και στη μυρωδιά του σώματος εν γένει. Έχουν γίνει πολλές μελέτες, που δείχνουν πως αυτοί που τρέφονται με πολλά φρούτα και λαχανικά έχουν πιο ευχάριστη μυρωδιά σώματος, την οποία οι γυναίκες που συμμετείχαν στο πείραμα χαρακτήρισαν πιο θελκτική και ότι τις προδιέθετε για φλερτ. Αν και εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και το μικροβίωμα του δέρματος.Από σταθερούς μόνιμους πελάτες, τα παίρνω στόμα καμία φορά, και από σχέσεις μου ,λοιπόν αν ο οργανισμός είναι καθαρός από τοξίνες (φάρμακα ,τσιγάρο,αλκοόλ),η γεύση είναι νορμάλ ούτε γλυκιά ούτε πικρή,ουδέτερη θα ελεγα.Αν η διατροφή του αλλού είναι άθλια ,τότε άθλιο στη γεύση είναι και το σπέρμα ,πικρο και ξινο.Ελπίζω να βοήθησα.
Να σε ρωτήσω, μήπως θυμάσαι το όνομα του κέρατα να είναι Πέτρος;Μια γκόμενά που είχα κάποτε όταν τα πήρε από μένα πρώτη φορά μου είπε δεν είναι σαν του άντρα μου. Εκείνου είναι πικρά. Μάλλον επειδή καπνίζει τρία πακέτα την ημέρα
Αν μη τι άλλο ή joanna είναι μία κατηγορία από μόνη τής, μάς έχει λύσει ή απάντηση στις περισσότερες απορίες μάςΑπό σταθερούς μόνιμους πελάτες, τα παίρνω στόμα καμία φορά, και από σχέσεις μου ,λοιπόν αν ο οργανισμός είναι καθαρός από τοξίνες (φάρμακα ,τσιγάρο,αλκοόλ),η γεύση είναι νορμάλ ούτε γλυκιά ούτε πικρή,ουδέτερη θα ελεγα.Αν η διατροφή του αλλού είναι άθλια ,τότε άθλιο στη γεύση είναι και το σπέρμα ,πικρο και ξινο.Ελπίζω να βοήθησα.
Μου αρέσουν διαφορα θέματα εδώ μέσα, και εάν μπορω ,θα πω την προσωπική μου άποψη χωρίς σάλτσες κλπ.Αν μη τι άλλο ή joanna είναι μία κατηγορία από μόνη τής, μάς έχει λύσει ή απάντηση στις περισσότερες απορίες μάς
Χαχαχα εννοώ ότι εξηγημένη τά λες όπως νιώθεις, εξάλλου η σάλτσες είναι για τα ζυμαρικάΜου αρέσουν διαφορα θέματα εδώ μέσα, και εάν μπορω ,θα πω την προσωπική μου άποψη χωρίς σάλτσες κλπ.
Περί κατηγορίας μόνη μου Δεν κατάλαβα λίγο χαχαχαχχα
Παντως μου εχουν πει μετα απο σκορδο γλυκιζει, φυσικα οχι παστουρμα!!!Από σταθερούς μόνιμους πελάτες, τα παίρνω στόμα καμία φορά, και από σχέσεις μου ,λοιπόν αν ο οργανισμός είναι καθαρός από τοξίνες (φάρμακα ,τσιγάρο,αλκοόλ),η γεύση είναι νορμάλ ούτε γλυκιά ούτε πικρή,ουδέτερη θα ελεγα.Αν η διατροφή του αλλού είναι άθλια ,τότε άθλιο στη γεύση είναι και το σπέρμα ,πικρο και ξινο.Ελπίζω να βοήθησα.
Δεν γνωρίζω αυτό όμως που ξέρω από πελάτες ,όσοι έχουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής,έχουν και σπέρμα χωρίς οσμή η πικριλα..Παντως μου εχουν πει μετα απο σκορδο γλυκιζει, φυσικα οχι παστουρμα!!!
το δικο μου ειναι πετιμεζι ετσι μου λενε τα κοριτσαΔεν γνωρίζω αυτό όμως που ξέρω από πελάτες ,όσοι έχουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής,έχουν και σπέρμα χωρίς οσμή η πικριλα..