δυο τινα μπορει να συμβαινουν συναδελφοι:1ον να εχουμε να κανουμε με περιστατικο τυπου αλλου θεματος που η "κοπελα" μας εβαζε φωτο απ τα οπισθια της(αναφερομαι στην 37αρα "μαμα που εκανε γυμναστικη¨) η εχουμε να κανουμε με τρομοκρατη!!!κ εξηγουμαι:μονο ενας τρομοκρατης αφηνει τετοια βομβα κ γινεται καπνος...το μελλον θα δειξει!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η φωτογραφία της ημέρας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Απλά είχα απίστευτες κάυλες σήμερα καυλιάρη και δεν μπόρεσα να είμαι πιο διακριτική!Φυσικά και μας αρέσουν αλλά γιατί τόσο εκδηλωτική;;
απλα το παει το γραμμα ...Φυσικά και μας αρέσουν αλλά γιατί τόσο εκδηλωτική;;
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Κι αν κρίνω απο τα δάκτυλα θα πρέπει νά' σαι γύρω στα 20;αν μας αρεσουν λεει...θα μας τρελανεις..παντα τοσο δυναμικες εισοδους κανεις? για να ξερουμε...
Υ.Γ ωραια νυχια...!!!
Πιπανάκι δλδ;
Ναι κάπου εκέι είμαι!Οπότε είστε σίγουροι πλέον πως δεν είμαι η μαμά που κάνει γυμναστική κ.τ.λ..ούτε βέβαια και τρομοκράτης!Απλά καυλωμένη!Κι αν κρίνω απο τα δάκτυλα θα πρέπει νά' σαι γύρω στα 20;
Πιπανάκι δλδ;
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αχ μωρέ το χρυσουλίνι;;; Όταν έχεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ( γ ) καύλες είσαι πάντα τόσο εκδηλωτικη;Απλά είχα απίστευτες κάυλες σήμερα καυλιάρη και δεν μπόρεσα να είμαι πιο διακριτική!
Τη βρίσκεις δλδ με το να ποστάρεις φωτό σου εδώ;
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μήπως όντως μπορούμε να κάνουμε κάτι; Φυσικά λόγω φιλανθρωπίας και μόνο!
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
παντα το λεγα.σε αυτο το site κυκλοφορουν μονο καλα κ προθυμα παιδια!!!!
Πιστεύω τώρα να σού φυγε κάθε αμφιβολία για το ποιόν των μελών του site.
Αχ μωρέ το χρυσουλίνι;;; Όταν έχεις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ( γ ) καύλες είσαι πάντα τόσο εκδηλωτικη;
Τη βρίσκεις δλδ με το να ποστάρεις φωτό σου εδώ;
Όχι πρώτη φορά το κάνω!Να σου πώ οτι με τρέλαινε και μόνο η ίδεα να φωτογραφίζομαι και μετά να ποστάρω τις φώτο μου σε ένα site γεμάτο καυλιάρηδες!
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Τα λαθοι πληρωνονται!Δηλαδη για να μην ακουσω τα γαμοσταυριδια που ακουσα οταν πρωτοπατησα το ποδαρακι μου εδω μεσα επρεπε να δωσω και γω στηθος-μπουτι στο λαο? δε μου το λεγατε να εχω ησυχω το κεφαλακι μου μονο μου ζαλιζατε τον ερωτα
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αντε τωρα βομβαρδιστε το πμ της μπας και γαμηση κανενας!
Φιλαράκο μην κρίνεις εξ' ιδίων.
Κοίτα mounitsa έκατσε που έχω πολλές ορέξεις σήμερα και είπα να πώ ένα ζεστό "καλώς σας βρήκα"!Αλλά και γιατί να μην δώσεις στήθος-μπούτι??τόσο καιρό μπαίνεις εδώ και δεν έχεις εγκλιματιστεί??!!Δηλαδη για να μην ακουσω τα γαμοσταυριδια που ακουσα οταν πρωτοπατησα το ποδαρακι μου εδω μεσα επρεπε να δωσω και γω στηθος-μπουτι στο λαο? δε μου το λεγατε να εχω ησυχω το κεφαλακι μου μονο μου ζαλιζατε τον ερωτα
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Πρωτον δεν ειμαι φιλαρακος σου!Για καντο λιανα?Φιλαράκο μην κρίνεις εξ' ιδίων.
Οταν σε παρακαλουσαν ελεγες οχι....Δηλαδη για να μην ακουσω τα γαμοσταυριδια που ακουσα οταν πρωτοπατησα το ποδαρακι μου εδω μεσα επρεπε να δωσω και γω στηθος-μπουτι στο λαο? δε μου το λεγατε να εχω ησυχω το κεφαλακι μου μονο μου ζαλιζατε τον ερωτα
Τωρα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 373K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
?