Νέα

Η Εύα,ο Αδάμ και το σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~ Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 104
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
B

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
[size=15pt]Ποιον/ποιαν θεωρειτε συμβολο του σεξ?[/size]

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
[size=15pt]Ποιον/ποιαν θεωρειτε συμβολο του σεξ?[/size]

Αυτα εδω θεωρω συμβολα του σεξ!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

4826tw2.jpg

OP
OP
B

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
[size=14pt]πειτε μια σεξουαλικη σας φαντασιωση ή εμπειρία.[/size]

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μια φαντασιωση μου (Που δεν νομιζω να γινει ποτε πραγματικοτητα) ειναι να γεμισω ενα τζακουζι με λιωμενη σοκολατα στο οποιο μεσα θα υπαρχουν 2 λεσβιες (Ωστε να γινει τριο)
Ειναι απιστευτη η αισθηση να γλυφεστε με την λιωμενη σοκολατα και για περισσοτερο φετιχ και λιγο σιρωπι βυσσινο μεσα!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Μια φαντασιωση μου (Που δεν νομιζω να γινει ποτε πραγματικοτητα) ειναι να γεμισω ενα τζακουζι με λιωμενη σοκολατα στο οποιο μεσα θα υπαρχουν 2 λεσβιες (Ωστε να γινει τριο)
Ειναι απιστευτη η αισθηση να γλυφεστε με την λιωμενη σοκολατα και για περισσοτερο φετιχ και λιγο σιρωπι βυσσινο μεσα!

νομιζω σου εχει πεσει το ζαχαρο να το κοιταξεις :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
μπλιαχ

εεε.. οχι οτι δεν σεβομαστε τις φαντασιωσεις κ τα θελω του καθε ανθρωπου... *P

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
μια φαντασιωση μου ειναι να βρεθω σε ενα χαρεμι μονος με πολλες γυναικες.
απο τις εμπειριες δεν μπορω να ξεχωρισω καποια αυτη τη στιγμη :)
[size=14pt]πειτε μια σεξουαλικη σας φαντασιωση ή εμπειρία.[/size]

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
το ξερω ειναι ανμπιλιβαμπλ... αλλα πιστεψε το *P *P

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Απο μικρος παντα αυτο ηθελα να κανω.
Δεν θα κατσει η φαση......Ε! Θα λιωσω στην σοκολατα!  :2funny:

εγω ουτως η αλλως λιωνω στην σοκολατα και χωρις την φαση που περιγραφεις. ειμαι αρρωστη τελειως με την καφε θεα. μονο ενας 15χρονος που ξερω συμμεριζεται την λυσσα μου και εχει τυχει να κατσισουμε αρκετες φορες μαξι κανα κιλο και να μιλαμε με τις ωρες για την αρρωστια μας :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ευα θελεις να παμε μια κοντρα? καποια στιγμη που θα ερθω βελγιο χαχαχα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κατσισουμε = κολατσισουμε?
εγω ουτως η αλλως λιωνω στην σοκολατα και χωρις την φαση που περιγραφεις. ειμαι αρρωστη τελειως με την καφε θεα. μονο ενας 15χρονος που ξερω συμμεριζεται την λυσσα μου και εχει τυχει να [size=12pt]κατσισουμε[/size] αρκετες φορες μαξι κανα κιλο και να μιλαμε με τις ωρες για την αρρωστια μας :2funny: :2funny: :2funny:

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ναι είμαι off topic αλλά κάπου έπρεπε να πω και εγώ τη μαλακία μου.

Χθες περπατώντας στο μοναστηράκι για μια δουλειά, άρχισα να επικεντρώνομαι σε αυτά που έβλεπα. Αμέτρητα στήθια, μεγάλα, μέτρια, μικρά, άλλα στητά άλλα γήινα, άλλα στρογγυλά άλλα κωνικά, άλλα πλούσια άλλα ξεχωριστά, άλλα ανοιχτόχρωμα άλλα σκουρόχρωμα. Πολύ βυζί στη γύρα, πάρα πολύ. Έτσι που μου ερχόταν να πω στη περαστική: «κοριτσάκι, να σου χαϊδέψω λίγο το στήθος σου; Δεν θα σε ενοχλήσω πολύ, μόνο 1 λεπτό να σε χουφτώσω θέλω» Τι λέτε; Θα μου έλεγε όχι;

Και αν κατέβαινε το βλέμμα πιο κάτω, όλων των ειδών οι κώλοι στο προσκήνιο. Ψηλοί και περήφανοι – που σου έρχεται να τους βιάσεις, χαμηλοί και πρόστυχοι – που σου έρχεται να τους ξεσκίσεις. Περπατούσε ένα κορίτσι 18-19 χρονών στο μετρό και φορούσε ένα παντελόνι γυμναστικής – όχι κολλητό αλλά κάπως εφαρμοστό, παλλότανε τα δύο κωλομάγουλα καθώς περπατούσε. Από τη κίνηση καταλάβαινα την αίσθηση που θα έδιναν στο χούφτωμα. Θα γέμιζε απαλά αλλά με ένταση όλη τη χούφτα αν της τον έπιανα. Και πάλι σκέφτηκα να της πω: «κοριτσάκι, σε πειράζει να σε χαϊδέψω λίγο εδώ κάτω γιατί μου αρέσει πολύ;» Δε νομίζω να μου έλεγε όχι, τι το κακό είπα στο κάτω-κάτω; Να τη χαϊδέψω θα της ζητούσα, κακό είναι;

Και μετά τα βασικά το βλέμμα έπεφτε στο πρόσωπο. Μερικές ήταν πολύ ωραίες, γλυκές, θηλυκές, πονηρές, άλλες να θες να τις βιάσεις, και άλλες να θέλεις να τις έχεις στο κρεβάτι σου και να τις γλύφεις μόνο, τίποτα άλλο. Και βεβαίως οι ξένες πάντα πιο ωραίες, αλλά και πολλές Ελληνίδες ήταν γλυκούλες και όμορφες.

Και μετά έφυγα και γύρισα σπίτι. Και ξαναμπήκα στη ρουτίνα. Και μίλησα στο τηλέφωνο με την ίδια κοπέλα. Ωραία δε λέω, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές που είναι όμορφες, και η ζωή είναι μόνο μία, και η νιότη σιγά-σιγά τελειώνει, πόσο να κρατήσει 10-20-30 χρόνια, μετά έγινες 50άρης. Και μετά 60άρης. Και μετά το πουλί σου δε σηκώνεται άλλο. Τελικά το πήρα απόφαση, πρέπει να χαρώ όσο το δυνατόν πιο πολλές και όσο το δυνατόν πιο όμορφες κοπέλες σε αυτή τη ζωή. Τα άλλα είναι μάταια. Και άρχισα να οργανώνω στο μυαλό μου το επόμενο sex-trip …

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom