You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η επιστροφή μετά την προδoσία...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 53
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Enforcer την τωρινή του γυναικα εννοεί !!!
Α οκ τότενες
Μερσί λαπλάς
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Rambo Η Επιστροφή? Χο χο χο!
Τι να σου πω εγώ απ'τη ζωή μου?
Κάθε φορά άκουγα τα χίλια μύρια, "που θα βρεις άλλη σαν εμένα"(ισχύει όμως), "δεν θα με ξαναδείς(δεν ισχύει)", "εσύ θα έχεις πρόβλημα", "δεν σε έχω ανάγκη", "αν δεν έρθεις, δεν θα σου ξαναμιλήσω" (όλα αυτά σε αγγλικά επιπέδου πάλσο)... αλλά στο τέλος πάντα σε μένα ζητούσε βοήθεια, όλοι οι άλλοι, οι μάγκες, οι νταβατζήδες, οι φραγκάτοι την έγραφαν στα @@ τους. Εγώ την πηγαινοέφερνα στο Ελ Βενιζέλ, εγώ την πήγαινα για εξετάσεις, εγώ πήγαινα και μίλαγα στους γιατρούς, εγώ της έφτιαχνα τα χαρτιά, εγώ μιλούσα στους νταβάδες, εγώ την παρηγορούσα, εγώ την στήριζα.
Δεν ήταν προδοσία όμως στα μάτιά μου. Ήταν άμυνα, άλλωστε άλλος ένας ήμουν και εγώ που ήθελα να την γαμήσω. Ο εχθρός. Ο πελάτης. Αλλά πάντα στο τέλος, εμένα θα καλέσει. Είναι μια μορφή επιβράβευσης και αυτή. Που θα πάει, θα μάθει(ή θα βρει κάποιον με λ7 που να νοιάζεται πραγματικά, τι από τα δύο είναι πιο πιθανό...)
Τι να σου πω εγώ απ'τη ζωή μου?
Κάθε φορά άκουγα τα χίλια μύρια, "που θα βρεις άλλη σαν εμένα"(ισχύει όμως), "δεν θα με ξαναδείς(δεν ισχύει)", "εσύ θα έχεις πρόβλημα", "δεν σε έχω ανάγκη", "αν δεν έρθεις, δεν θα σου ξαναμιλήσω" (όλα αυτά σε αγγλικά επιπέδου πάλσο)... αλλά στο τέλος πάντα σε μένα ζητούσε βοήθεια, όλοι οι άλλοι, οι μάγκες, οι νταβατζήδες, οι φραγκάτοι την έγραφαν στα @@ τους. Εγώ την πηγαινοέφερνα στο Ελ Βενιζέλ, εγώ την πήγαινα για εξετάσεις, εγώ πήγαινα και μίλαγα στους γιατρούς, εγώ της έφτιαχνα τα χαρτιά, εγώ μιλούσα στους νταβάδες, εγώ την παρηγορούσα, εγώ την στήριζα.
Δεν ήταν προδοσία όμως στα μάτιά μου. Ήταν άμυνα, άλλωστε άλλος ένας ήμουν και εγώ που ήθελα να την γαμήσω. Ο εχθρός. Ο πελάτης. Αλλά πάντα στο τέλος, εμένα θα καλέσει. Είναι μια μορφή επιβράβευσης και αυτή. Που θα πάει, θα μάθει(ή θα βρει κάποιον με λ7 που να νοιάζεται πραγματικά, τι από τα δύο είναι πιο πιθανό...)
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
H γνωστη ανασφάλεια των γυναικων.Αλλα πως γινοταν να φοβαται αφου ειναι καλο μουνι και θα ειχε καθημερινα προτασεις?
Προτάσεις μπορεί να είχε, όπως και κάθε γυναίκα, όμως αυτό δε λεει τίποτα...Ερωτικούς συντρόφους, μπορείς να αλλάζεις κάθε μήνα, όμως ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ...
καλα ειστε σοβαροι?
οταν γυρναει πισω μια που μας προδωσε (οχι που βαρεθηκε και με ειλικρινεια εφυγε, αλλα καποια τσουλα που μας προδωσε)ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΔΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!εχετε τον θεο σας?απλα μετα απο το δευτερο γαμησι την αφηνουμε.απλα πραγματα ρεεεεε.ξυπνατε
Είναι ευκαιρία να πάρεις λωκό (αν δεν έχεις ήδη πάρει)
Επισκέπτης
καλα ειστε σοβαροι?
οταν γυρναει πισω μια που μας προδωσε (οχι που βαρεθηκε και με ειλικρινεια εφυγε, αλλα καποια τσουλα που μας προδωσε)ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΔΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!εχετε τον θεο σας?απλα μετα απο το δευτερο γαμησι την αφηνουμε.απλα πραγματα ρεεεεε.ξυπνατε
ρε συνάδελφε εδώ εσύ δεν έχεις αφήσει μπουρδέλο για μπουρδέλο και αυτή σε πρόδωσε που πήγε με κάνα δυο άλλους γιατί εσύ γύρισες κουρασμένος από την μπουρδελότσαρκα για να μην σε ταλαιπωρήσει άλλο?
Φίλοι Εnforcer και whowho :
Καλά λέει ο Laplace.....εννοώ την τωρινή μου πως δεν αφήνω.....αφού το γράφω ρε παιδιά πιο πριν....."εχω βρει άλλη που κάνουμε τα ίδια..."
Σιγά μην φάω ξαναζεσταμένο φαγητό.
Ήταν ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΕΓΩ (ΕΝΝΟΩ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.....ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΠΟΤΕ.....
Με είχε πειράξει αφάνταστα όμως την πρώτη φορά (όταν το έιπε αυτή).
Καλά λέει ο Laplace.....εννοώ την τωρινή μου πως δεν αφήνω.....αφού το γράφω ρε παιδιά πιο πριν....."εχω βρει άλλη που κάνουμε τα ίδια..."
Σιγά μην φάω ξαναζεσταμένο φαγητό.
Ήταν ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΕΓΩ (ΕΝΝΟΩ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ.....ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΠΟΤΕ.....
Με είχε πειράξει αφάνταστα όμως την πρώτη φορά (όταν το έιπε αυτή).
Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Φιλάράκι,
και μόνο από το ύφος της γραφής σου,
διακρίνεται ένας συναισθηματισμός. Σύνελθε.
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Δεν είναι απαραίτητο να φταίει κάποιος.
Στραβωσε η φάση, έφυγε και ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ. Αν έχεις κάτι άλλο στη ζωή σου τώρα (σύζυγο ή σχέση), διέγραψέ την τελείως. Καλύτερα να βρεις καμια εξτρα γκομενίτσα για να ξαχαρμανιάζεις, ή να καταθέτεις σε κανα CG/CT πιο τακτικά.
Στο γράφω αυτό γιατί έχω συγχωρέσει προδοσία.
Μη το συζητάς που λέμε...
Εχεις και εσυ δικιο απο την σκοπια που το βλεπεις το θεμα.
Απλα για μερικους δεν υφισταται το ενδεχομενο ΠΟΤΕ να προδωσουν οι ιδιοι καποιον ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, για αυτο και δεν ανεχονται την προδοσια.
Δεν υπονοω οτι εσυ εχεις προδωσει καποια τοσο φτηνα και με τοσο σκατα τροπο, η οτι θα το κανεις. Μην παρεξηγηθουμε κιολας.
Απλα ειναι κατι που πρεπει να ειναι αμοιβαιο, να υπαρχει δηλαδη το καταλληλο αποθεμα δυναμης και ειλικρινειας ωστε να εκτιμησεις ποιον/ποια εχεις διπλα σου και να φερθεις οπως του/της πρεπει.
ρε συνάδελφε εδώ εσύ δεν έχεις αφήσει μπουρδέλο για μπουρδέλο και αυτή σε πρόδωσε που πήγε με κάνα δυο άλλους γιατί εσύ γύρισες κουρασμένος από την μπουρδελότσαρκα για να μην σε ταλαιπωρήσει άλλο?
πρωτο, εσυ απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι δεν εχω αφησει μπουρδελο για μπουρδελο?εγω ειμαι λατρης των στριπ και λιγο λιγοτερο των κολ γκερλς.δες και τα ποστ μου στην τελικη.
δευτερον,σε μπουρδελο εχω παει μια φορα στη ζωη μου και γενικα κουρασμενος σε γκομενα εξαιτιας πληρωμενου ερωτα δεν εχω υπαρξει ποτε..μαλλον θα κρινεις βαση του εαυτου σου κουρασμενε φιλε μου, αν κρινω και απο το 55 διπλα στο nick σου, που προφανως δηλωνει την ηλικια σου η την ημερομηνια γεννησης σου (οτι και ναναι τα χρονακια θα σε βαραινουν οπως και η κουραση γιαυτο θα τα λες αυτα)
τριτον η αποψη μου ειναι πως οταν γυρναει καποια την γαμαμε και την αφηνουμε ,ειτε γουσταρεις ειτε οχι.σε εμενα δεν γυρισε ποτε καμια με αγαθες προθεσεις και ουτε εφυγε καμια επειδη δεν την ικανοποιούσα.γιαυτο και ειμαι αυτης της αποψης.γιατι οπως βλεπεις όλοι συνηγορουν στο οτι αν γυρισει καποια μετα απο προδοσια, μονο σε κακο οδηγει.γιαυτο προστατευω τον εαυτο μου.τωρα αν εσυ νομιζεις πως με αφησανε οι γκομενες επειδη δεν τις ικανοποιουσα λογω ενασχολησης μου με πληρωμενο ερωτα θα επαναλαβω την εκφραση "μη κρινετε εξ ιδιων τα αλλοτρια"
Καμία επιστροφή δεν είναι λύση.
Σε αυτά τα πράγματα χρειάζεται σκληρή στάση, όσο κι αν κάτι λέει μέσα σου να ξαναπροχωρήσεις. Κλειστές οι πόρτες, κατεβασμένα τα ρολά. Μετά θα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και αυτό είναι το σημαντικότερο. Όταν εσύ είσαι σωστός και η άλλη σε πατάει, τότε στέκεσαι κύριος, στο ύψος σου, και τη ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ. Άσε τη να πονέσει μετά. Θα είναι μεγαλύτερη η ικανοποίησή σου, από ένα ξαναζεσταμένο φαγητό που θα έτρωγες και θα σου ξανακαθόταν στο λαιμό 100%.
Σε αυτά τα πράγματα χρειάζεται σκληρή στάση, όσο κι αν κάτι λέει μέσα σου να ξαναπροχωρήσεις. Κλειστές οι πόρτες, κατεβασμένα τα ρολά. Μετά θα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και αυτό είναι το σημαντικότερο. Όταν εσύ είσαι σωστός και η άλλη σε πατάει, τότε στέκεσαι κύριος, στο ύψος σου, και τη ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ. Άσε τη να πονέσει μετά. Θα είναι μεγαλύτερη η ικανοποίησή σου, από ένα ξαναζεσταμένο φαγητό που θα έτρωγες και θα σου ξανακαθόταν στο λαιμό 100%.
κοιταζω μονος τη βροχη...
σε σκεφτομαι και κλαιω...
μετά το ξανασκεφτομαι...
και ... δε γαμιεσαι λεω....
Εγραψα τ' όνομά σου στην άμμο,
και το 'σβυσε το κύμα.
Το χάραξα στα δέντρα,
και το 'σβησε ο χρόνος
Το 'γραψα στο τζάμι,
και το πήρε η βροχή.
Το 'γραψα στ' αρχίδια μου...
και ΗΣΥΧΑΣΑ !!!
ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ (ΠΡΩΗΝ-ΝΥΝ+ΕΠΟΜΕΝΕΣ) ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΨΩΛΕΣ...
Φίλε Anal,Εχεις και εσυ δικιο απο την σκοπια που το βλεπεις το θεμα.
Απλα για μερικους δεν υφισταται το ενδεχομενο ΠΟΤΕ να προδωσουν οι ιδιοι καποιον ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, για αυτο και δεν ανεχονται την προδοσια.
Δεν υπονοω οτι εσυ εχεις προδωσει καποια τοσο φτηνα και με τοσο σκατα τροπο, η οτι θα το κανεις. Μην παρεξηγηθουμε κιολας.
Απλα ειναι κατι που πρεπει να ειναι αμοιβαιο, να υπαρχει δηλαδη το καταλληλο αποθεμα δυναμης και ειλικρινειας ωστε να εκτιμησεις ποιον/ποια εχεις διπλα σου και να φερθεις οπως του/της πρεπει.
όχι μόνο έχω συγχωρέσει τη προδοσία,και έχω δεχθεί την επιστροφή, αλλά έχω κρατήσει και την απόλυτη αφοσίωση.
Το να είσαι σωστός μπορεί να συνυπάρξει με το να είναι σκληρός αν χρειαστεί.
Τα όρια του ο καθένας τα χαράσει μόνος.
Απλά στο τέλος ότι σπείρεις θα θερίσεις.
Αν σπέιρεις ειλικρίνια, εκτίμηση και αφοσίωση, τουλάχιστον πότισε τα με κανόνες και εγρήγορση, για να μη θερίσεις κέρατα αντί για σχέση/οικογένεια.
Φίλε Anal,
όχι μόνο έχω συγχωρέσει τη προδοσία,και έχω δεχθεί την επιστροφή, αλλά έχω κρατήσει και την απόλυτη αφοσίωση.
Το να είσαι σωστός μπορεί να συνυπάρξει με το να είναι σκληρός αν χρειαστεί.
Τα όρια του ο καθένας τα χαράσει μόνος.
Απλά στο τέλος ότι σπείρεις θα θερίσεις.
Αν σπέιρεις ειλικρίνια, εκτίμηση και αφοσίωση, τουλάχιστον πότισε τα με κανόνες και εγρήγορση, για να μη θερίσεις κέρατα αντί για σχέση/οικογένεια.
Όπως είχε και πει και η αμφιλεγόμενη μορφή της τηλεόρασης Μυλωνάς.....΄΄Δίνω 2 ευκαιρίες...Μια να με γνωρίσετε και μια να με γαμήσετε...τρίτη δεν έχει!΄΄ ;)
Το προβλημα ειναι το να εισαι ερωτευμενος, να εχετε περασει καποια πραγματα μαζι και σε καποια φαση να γυρισει να σου πει αλλα αυτα τα γαμημενα.
Εγω προσωπικα γυρισα και της ειπα τελος. Σβησε κινητα ακινητα δεν γουσταρω αλλο και αντε και γαμησου. Απο τοτε (Παει ενας χρονος) ουτε φωνη ουτε ακροαση!
Εγω προσωπικα γυρισα και της ειπα τελος. Σβησε κινητα ακινητα δεν γουσταρω αλλο και αντε και γαμησου. Απο τοτε (Παει ενας χρονος) ουτε φωνη ουτε ακροαση!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 140
- Εμφανίσεις
- 12K