Νέα

Η επιστροφή μετά την προδoσία...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Λοιπόν πρόσφατα χώρισα όπως είπαμε σε άλλο τόπικ..
Σε όσους δεσμούς εχω κάνει, όταν με χωρίζουν αυτές το 99,9% των γυναικών επιστρέφει.. Χωρίς τύψεις, με την ουρά στα σκέλια όμως.. Και σου λέει ‘ο μαλάκας θα με δεχθεί’…
Πχ μια πρώην.. Τα ειχαμε 2 χρόνια.. Ειχα περάσει ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ μαζί της..
Πχ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για κάποιες εβδομάδες πλακωνόμουν με τον πατερα της η μπράβους που έβαζε να την παρακολουθούν γιατι δεν ηθελε να του γαμάνε την κόρη.. Ε σε κάποια φάση στα 2 έτη μου λέει ότι θα πάει για Μάστερ Κ΄ρητη(ενώ την ειχαν δεχθεί Αθήνα) για να ξεφύγει από την οικογένεια της.. Και μου λέει να χωρισουμε γιατι εξ αποστάσεως δεν γίνεται..ΣΚΑΤΑ ΕΓΩ.. ΧΑΛΙΑ.. ΜΟΥΝΙ ΚΑΠΕΛΟ.. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ…Ε μετά από λίγο αρχισε τα ‘φιλικά ‘ τηλεφνήματα..
Μου ειπε ότι τα έχει με έναν Αθηναίο που έχει κάποιες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στην Αθήνα..ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΛΕΩ (από μέσα μου) ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ?ΤΖΑΜΠΑ ΕΤΡΩΓΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ(μιλάμε για τρελα σκηνικά, πχ να την διώχνει ο πατέρας της από το σπίτι γεμάτη αιματα στο πρόσωπο και να την μαζεύω εγω και να την συντηρώ για μήνες κλπ) ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ?
Ε σε κανα 6μηνο μου λεει :’τα μάζεψα κ έφυγα από Κρήτη και έρχομαι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ πίσω’..
Φυσικά δεν την δέχθηκα..
Μετά είχαμε απόπειρες αυτοκτονίας, απειλές από την μάνα της και τον πατέρα της να την δεχθώ πίσω κλπ..
ΦΥΣΙΚΑ και πηρε τα @@@ μου,..
Θέλω να μου πείτε τέτοιες ιστορίες ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΠΙΣΤΟΡΦΗΣ ετσι για να τσιτώσω λίγο, μιας και τα θυμάμαι όλα μαζεμένα ελεω χωρισμού με την άλλη ..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε laplace ειλικρινά δε καταλαβαίνω την κάψα σου. Γιατί σε άφησε και αν χώρισε. Άμα το καλοσκεφτόσουνα έπρεπε να ΧΑΙΡΕΣΑΙ που σε άφησε! Εδώ άλλοι παρακαλάνε μερικές να τους αφήσουν από μόνες τους, γιατί κολλάνε και τους δεσμεύουν και τους πιέζουν.

Ο άντρας δε δεσμεύεται ούτε κολλάει σε μια γυναίκα ούτε εξαρτά τη ζωή του από καμία. Άμα τον αφήσει τόσο το καλύτερο για αυτόν. Τον απαλάσει από ένα μπελά. Και δε τα λέω από κάνα κόμπλεξ, κυριολεκτώ. Για μπλέξε με καμιά και μετά να σου γίνει τσιμπούρι και μετά έλα και πες μου.

Είναι απλά μια διασκέδαση τπτ άλλο. Όπως όλες οι άλλες. Περισσότερο έπρεπε να σε στεναχωρεί η κατάντια της πανάθας παρά τα ψυχοπαθολογικά μιας γυναίκας! ΄)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε φίλε laplace...άστα τα γαμημένα...μην ασχολείσαι με τα παλιά ή τα πρόσφατα....χειρότερα θα γίνεις...σου ξαναλέω...το καλλίτερο φάρμακο είναι η άμεση δημιουργία νέας σχέσης έστω και χωρίς πήδημα στην αρχή....θα βρείς νέο ενδιαφέρον και θα σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις...μην σκαλίζεις τις στάχτες...χέστα...και εγώ το ίδιο κάνω τώρα..ψάχνω μανιωδώς για κάτι καινούργιο έστω και της πλάκας...ακου με...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Καμια δεν γυρισε και αυτο γιατι οταν τεθει η διαχωριστικη γραμμη δεν υπαρχει επιστροφη. Τοσο απλα.

Και το ηξεραν ολες οσες ημουν σοβαρα μαζι τους. Οσες επελεξαν τον μαλακισμενο δρομο, μετα δεν ειχαν τα μουτρα να με κοιταξουν απο ντροπη, και εγω χαιρομουν για αυτο.

Σαδιστης? Ισως, μαλακας ομως και μουνοδουλος για μια καριολα δεν εγινα και δεν θα γινω ποτε. Και κυριως για μια που δε σεβεται τι αισθανομαι.

Δεν πανε να γαμηθουνε λεω εγω. Τωρα που βρηκα και κωλο θα πηξω στο γαμησι.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
laplace> Ε μετά από λίγο αρχισε τα ‘φιλικά ‘ τηλεφνήματα..
laplace> Μου ειπε ότι τα έχει με έναν Αθηναίο που έχει κάποιες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στην Αθήνα..

Χα! Έτσι δεν είναι οι φίλοι!;!
Κλασσική περίπτωση γκόμενας που λέει: Να κρατήσουμε επαφή!
...ενω εννοεί: Θέλω να σου λέω για τις ψωλές που τρώω από άλλους με βασανιστικές λεπτομέρειες.

laplace> ...ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ ΛΕΩ (από μέσα μου) ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ?

Εδώ είναι μια μαλακία σου! Εξήγηση από μέσα μας δεν κάνουμε, ο κόσμος ξηγιέται στα φανερά.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Εγω σε μια αναλογη περιπτωση με μια γκομενα την πρωτη φορα που γυρισε της λεω αν θες να τα ξαναβρουμε θα πρεπει να μου δωσεις λοκω μην περιμενοντας να μου δωσει γιατι οταν ειμασταν μαζι ουτε δαχτυλο δεν αφηνε να βαλω αλλα τελικα και ο αγιος φοβερα θελει.Την δευτερη φορα ομως (με την ιδια γκομενα) της ζητησα κατι πιο σκληρο,να φερει μαζι και μια κολλητη της.Αυτη ηταν και η τελευταια φορα που μιλησαμε...  ;) ;) ;) :cheesy: :cheesy: :cheesy:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.964
Πόντοι
6.925
:2funny: :2funny: Φοβερό deal.

Δυστυχώς εγώ δεν έχω εμπειρίες ποτέ δεν μ'αφησε γκομενα πάντα προλάβαινα πρωτος (ίσως υποσυνείδητα ο φόβος του πόνου ενεργοποιούσε μηχανισμούς αυτοάμυνας, δεν το σκαλίζω)

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Καμια δεν γυρισε και αυτο γιατι οταν τεθει η διαχωριστικη γραμμη δεν υπαρχει επιστροφη. Τοσο απλα.

Και το ηξεραν ολες οσες ημουν σοβαρα μαζι τους. Οσες επελεξαν τον μαλακισμενο δρομο, μετα δεν ειχαν τα μουτρα να με κοιταξουν απο ντροπη, και εγω χαιρομουν για αυτο.

Σαδιστης? Ισως, μαλακας ομως και μουνοδουλος για μια καριολα δεν εγινα και δεν θα γινω ποτε. Και κυριως για μια που δε σεβεται τι αισθανομαι.

Δεν πανε να γαμηθουνε λεω εγω. Τωρα που βρηκα και κωλο θα πηξω στο γαμησι.

100% σύμφωνος (και ταυτισμένος).

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε Laplace καλη σου μέρα.
Έχω τύχει παρόμοια φάση....μόνο που με την κοπέλλα τα πηγαίναμε καλά....και με τους δικούς της ακομα καλύτερα.
Ήμασταν μαζί 3.5 χρόνια, είχαμε δώσει και λόγο.
Ειλικρινά τη λάτρευα.
Ήταν και κουκλάρα...1.75, σώμα λαμπάδα....(aerobic γαρ), ξανθιά, γαλανομάτα...η μαμά από Αυστρία.....μούναρος.

Μια μέρα εντελώς στην ψύχρα μου είπε ότι "προχωράμε πολύ γρήγορα....πνίγομαι....είμαι ακόμη μικρή, δεν είμαι έτοιμη για δεσμέυσεις...." και να φανταστείς ότι ποτέ δεν την πίεσα για τίποτα φίλε.
Απλά της έδειχνα πως την αγαπάω, και πως το σκέφτομαι σοβαρά μαζί της. Ποτέ δεν την πίεσα για γάμο π.χ., αλλά της είχα πει ότι θα μου άρεσε στο μέλλον να καταλήξουμε έτσι....
ΑΝΟΙΞΕ Η ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ.
ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ.....
Ευτυχώς ανασυγκροτήθηκα γρήγορα....έκανα μια - δυό παράλληλες σχέσεις με άλλες....το πήδημα βοηθούσε στο να την ξεπεράσω.
Και ήταν και η επιβεβαίωση του ανδρισμου μου, οι άλλες δύο πέθαιναν για μένα....

Ξαφνικά, και ενώ όλα είχαν τελειώσει επανεμφανίστηκε....στην αρχή φιλικά....3.5 χρόνια ήταν αυτά...ήθελε να μέινουμε φίλοι και να μαθάινει τι κάνω........ :2funny: :2funny:
Τα παιξα.
Μετά από λίγες μέρες....ξαναπηδηχτήκαμε....μου είπε ότι αισθάνονταν μόνη γιατι δεν έιχε άλλον....και ότι της έιχα λέιψει.
Εγώ το κράτησα λίγο καιρό ακόμη.
Είχα πια επιβεβαιωθεί.
Δεν έφταιγα εγώ.....είχε καταλαβει το λάθος της και έιχε γυρίσει.
Αυτό ήταν.
Ανακάλυψα πως σιγά - σιγά είχα αρχίσει ΕΓΩ ΝΑ ΤΗ ΒΑΡΙΕΜΑΙ.
Αυτό μάλλον προέκυπτε γιατί πια δεν μπορούσα να την δω όπως παλιά...δεν μπορούσα να την εμπιστευτώ πλέον.
Ξαναζεσταμένο φαγητό.
Ανακάλυψα πως πια δεν μου άρεσε τόσο.
Και τελικά της ΕΔΩΣΑ ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΜΙΑ -ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.....ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΟΝΤΑ.
ΕΓΩ ΠΙΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΛΛΗ...ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΙΔΙ.
ΑΚΟΜΑ ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΔΕΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΡΗΚΕ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ....ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
Έχει μεν τη συμπάθεια μου, αλλά    Α Σ  Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε .

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
67
Like
1.202
Πόντοι
6.830

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
H γνωστη ανασφάλεια των γυναικων.Αλλα πως γινοταν να φοβαται αφου ειναι καλο μουνι και θα ειχε καθημερινα προτασεις?

Το θέμα είναι (από ότι μου εξήγησε εκ των υστέρων η ίδια) πως για μένα δεν είχε αμφιβολίες ότι την αγάπαγα....αυτό ήταν που την έφερε και σε έναν να τον πώ κορεσμό.
Δεν είχε κάτι να ανησυχεί....ας πούμε μην την αφήσω εγώ.
Της τα έδινα όλα.
Και γι αυτό έφυγε αρχικά. Με το να μην ανησυχεί για τίποτε, έχασε προς στιγμήν το ενδιαφέρον της.
Μετά όμως κατάλαβε κάτι άλλο.....
Με τις προτάσεις που της τύχαιναν.....όλοι θαύμαζαν την κορμάρα και την ωραία κοπέλλα.....δεν αισθάνθηκε όμως να την αγαπάει κανείς....αυτό που ενοιωθε να πάιρνει από μένα....όταν όμως κατάλαβε τι είναι πιο σημαντικό....ήταν πλέον αργά.
Κατάλαβε εν τέλει τι ήθελε, αλλά είχαν περάσει και μερικοί μήνες....εγώ πια ήμουν αλλού.
Σήμερα που μιλάμε, έχουν περάσει 9 χρόνια.....είναι πια 34......μερικές σχεσούλες της πλάκας που έχει κάνει, μου εξομολογήθηκε ανοιχτά πως δεν την γέμιζαν....και επειδή δεν ένοιωθε συναίσθημα, δεν μπορούσε να το κάνει απλά για πήδημα....έφτασε να μου πει ανοιχτά πως αυτά που κάναμε μαζί, (μιλάμε δεν την άφηνα σε χλωρό κλαρί, την έπαιρνα παντού, σε όλες τις στάσεις, σε κάθε είδους μέρος....της έμαθα πολλά που δεν ήξερε καν....τη λάτρευα....τη φιλούσα όλη από πάνω ως κάτω μέχρι που σπαρταρούσε....)
δεν τα κάνει πια με άλλους , γιατί δεν το νοιώθει....κι ότι η μεγαλύτερη μαλακία της ήταν που με άφησε.....
Είναι ακόμη μόνη της....και αφήνει υπονοούμενα ότι θα με ήθελε ξανα.....κι είναι ακόμη όμορφη....εγώ όμως έχω βρει άλλη που κανουμε τα ίδια....ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μετά την προδοσία απλά δεν υπάρχει πλέον επικοινωνία οποιασδήποτε μορφής

Δικαιολογίες κάθε είδους ποσώς ενδιαφέρουν.

Η λέξη "επιστροφή" δεν υπάρχει καν

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Το θέμα είναι (από ότι μου εξήγησε εκ των υστέρων η ίδια) πως για μένα δεν είχε αμφιβολίες ότι την αγάπαγα....αυτό ήταν που την έφερε και σε έναν να τον πώ κορεσμό.
Δεν είχε κάτι να ανησυχεί....ας πούμε μην την αφήσω εγώ.
Της τα έδινα όλα.
Και γι αυτό έφυγε αρχικά. Με το να μην ανησυχεί για τίποτε, έχασε προς στιγμήν το ενδιαφέρον της.
Μετά όμως κατάλαβε κάτι άλλο.....
Με τις προτάσεις που της τύχαιναν.....όλοι θαύμαζαν την κορμάρα και την ωραία κοπέλλα.....δεν αισθάνθηκε όμως να την αγαπάει κανείς....αυτό που ενοιωθε να πάιρνει από μένα....όταν όμως κατάλαβε τι είναι πιο σημαντικό....ήταν πλέον αργά.
Κατάλαβε εν τέλει τι ήθελε, αλλά είχαν περάσει και μερικοί μήνες....εγώ πια ήμουν αλλού.
Σήμερα που μιλάμε, έχουν περάσει 9 χρόνια.....είναι πια 34......μερικές σχεσούλες της πλάκας που έχει κάνει, μου εξομολογήθηκε ανοιχτά πως δεν την γέμιζαν....και επειδή δεν ένοιωθε συναίσθημα, δεν μπορούσε να το κάνει απλά για πήδημα....έφτασε να μου πει ανοιχτά πως αυτά που κάναμε μαζί, (μιλάμε δεν την άφηνα σε χλωρό κλαρί, την έπαιρνα παντού, σε όλες τις στάσεις, σε κάθε είδους μέρος....της έμαθα πολλά που δεν ήξερε καν....τη λάτρευα....τη φιλούσα όλη από πάνω ως κάτω μέχρι που σπαρταρούσε....)
δεν τα κάνει πια με άλλους , γιατί δεν το νοιώθει....κι ότι η μεγαλύτερη μαλακία της ήταν που με άφησε.....
Είναι ακόμη μόνη της....και αφήνει υπονοούμενα ότι θα με ήθελε ξανα.....κι είναι ακόμη όμορφη....εγώ όμως έχω βρει άλλη που κανουμε τα ίδια....ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΚΤΙΜΗΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ...ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ.

Φιλάράκι,
και μόνο από το ύφος της γραφής σου,
διακρίνεται ένας συναισθηματισμός. Σύνελθε.
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Δεν είναι απαραίτητο να φταίει κάποιος.
Στραβωσε η φάση, έφυγε και ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ. Αν έχεις κάτι άλλο στη ζωή σου τώρα (σύζυγο ή σχέση), διέγραψέ την τελείως. Καλύτερα να βρεις καμια εξτρα γκομενίτσα για να ξαχαρμανιάζεις, ή να καταθέτεις σε κανα CG/CT πιο τακτικά.
Στο γράφω αυτό γιατί έχω συγχωρέσει προδοσία.
Μη το συζητάς που λέμε...

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ποτέ μην επιστρέφετε σε παλιά γκόμενα, ή ποτέ να μην την αφήνετε να επιστρέφει εκείνη. Θα καείτε. Ίσως και για μιά ζωή.  :headbang:

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
καλα ειστε σοβαροι?
οταν γυρναει πισω μια που μας προδωσε (οχι που βαρεθηκε και με ειλικρινεια εφυγε, αλλα καποια τσουλα που μας προδωσε)ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΔΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!εχετε τον θεο σας?απλα μετα απο το δευτερο γαμησι την αφηνουμε.απλα πραγματα ρεεεεε.ξυπνατε

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Πολύ ψυχοπλακωτικά όλ'αυτά ρε παιδιά.
Ευτυχώς που δεν τα έχω ζήσει.
Πως γίνεται με τέτοια ψυχολογία που σου προκαλούν οι καριόλες
να μπορείς να πας στη δουλεία σου,να βγεις έξω να διασκεδάσεις,
να συγκεντρωθείς σε κάτι γενικά.Απίστευτο πράγμα.
Αν είναι αλήθεια όλα αυτά είναι πραγματικά ΚΑΡΙΟΛΕΣ.
Μακρια από μας.

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
κοιταζω μονος τη βροχη...