Νέα

Η δεξιά εκδοχή της χούντας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Che Guevara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 575
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
iτο θεμα δεν ειναι τι πιστευεις αλλα να το πιστευεις σωστα.αν θες να εισαι κκε να εισαι σωστος και ενημερωμενος.αλλιως εισαι ενα απλος μαλακακος.

Ποιός μπορεί να ορίσει το σωστό ή το λάθος;Και με ποιο τρόπο ορίζεται;Έτσι για να καταλαβαίνουμε τα όρια

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
ρε dstp αφου καταλαβαινεις τι λεω γιατι το πας αλλου..μηπως ορισμενοι καταλαβαινουν επιλεκτικα οτι γραφω?αφου ειναι σαφες!εχω κανει συγκεκριμενες ερωτησεις και περιμενω συγκεκριμενες απαντησεις.ο ορισμος σωστος ειναι γενικος και στη προκειμενη περιπτωση αναφερεται στον ενημερωμενο οπαδο του εκαστοτε κομματος που γνωριζει 5 πραγματα.σιγουρα θα διαφωνησω μαζι του αλλα θα τον σεβαστω περισσοτερο απο εναν θολοκουλτουριαρη

Επισκέπτης
μπενε οταν δικαιολογεις και υπερασπιζεσαι την χουντα με την αιτιολογηση οτι ειναι παραμυθια η απαγορευση εξοδου και συγκεντρωση ανω των 3 ατομων,τοτε θεωρω οτι δεν μπορουν να βγουν  συμπερασματα απο αυτη  την συζητηση!!γιατι δεν απαντας στην συγκεκριμενη περιπτωση με επιχειρηματα αλλα με εικασιες που ξερεις οτι δεν ισχυουν!

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε in between με συγχωρείς που διακόπτω τον έρωτα σου, αλλά ο Ρόμελ και ο Γκουντέριαν σε τί σε πείραξαν ακριβώς, μπορείς να μου πεις?

Καθόλου δεν με πείραξαν... Τραγικά πρόσωπα και οι δυο, πατριώτες όσο δεν παίρνει, όχι φασισταριά, μάλλον φιλελεύθεροι "ατομικά" και πολύ υπεύθυνοι άνθρωποι που οι τεράστιες ικανότητές τους δεν έφθαναν για τους σκοπούς τους... Βέβαια ο αγώνας τους δεν πήγε τελείως χαμένος...

Έβαλα τον Χο Τσι Μινχ, τον Λε Ντουκ Θο και τον Γκιαπ από τους Βιετναμέζους, τον Νταγιάν, τον Ράμπιν και την Μεήρ από τους Ισραηλίτες "δίπλα" σε Έρβιν και Χανς για να δω τι θα ποστάρει ο μπούλης...

Σωστός! Στην κοσμάρα του και στο δρόμο που χάραξε ο Γ. Κακόγιαννης από τη μια και ο ... Επάγγελμα: "ΟΙΚΙΑΚΑ!" από την άλλη!

Για να λέει ο antisthenis ότι ο <Κ.> δεν είναι Διδάσκαλος του Γένους!...
Θου Κύριε...

Επισκέπτης
Νομίζω ότι πρέπει να απαγορευθούν στο συγκεκριμένο site όλες οι συζητήσεις που δεν είναι σχετικές με τα ακόλουθα θέματα:

1)Πληρωμένο sex κάθε ταρίφας.
2)Καμάκι,μουνιά,τσόντες.
3)Χώροι που έχουν σχέση με όσα αναφέρονται στο 2)

Διαφορετικά θα πρέπει να αλλάξει το όνομα της σελίδος κατά ένα γράμμα. Πριν το δευτερο dot, το"a" να γίνει "o".

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.872
Πόντοι
216
Ειστε ολοι Φ Α Σ Ι Σ Τ Ε Σ -πινετε κοκα-κολα,μασατε τσιχλες και ακουτε ιμπεριαλιστικο φιλοβασιλικο ροκ εντ ρολλ!!!!
Μην πινετε νερο απτις πηγες-το πογκρομ ειναι κοντα!
Και φτανουν πια οι τεχνοκρατες και οι τσιρογαλοι!ΑΚΟΥΤΕ?
Η κολλεκτιβα των αυτονομιστων βουσμανων της μπουρκινα φασο παρεχουν πληρη απασχοληση "μαιντανων" σε ο,τι αφορα τα μεγαλα συμφεροντα ψαλιδοκολων καπιταλιστοιδεατων της 348ης μεραρχιες του κισμετ!
Αυτο σημαινει οτι ο αλη πασας του γιοχανεσμπουργκ θα προαγει τους μεγαλοκαρχιαριες της ανω παπαρουνας σε βουντου ζομπι της ολιγαρχικης πιστευτης 3ης πραξης!
Οι προλεταριοι ακομα πιστευουν σε αποδεσμευση της αθειστικης κοινοτητας της ερημου της νοτιας μαρεγκας οι οποιες ειναι σε αποκλεισμο απο σομπρερος και βομβαρδιζονται συναισθητα απο καρκινογονους μπαμπουρες διαγωνιων ιδεολογικων πιστευω.
Τελος παραθετω το γεγονος οτι το "μπουμ κεφτε" της καληδονιας ηταν ενα μεγαλο φιασκο συμφωνα με τις ερευνες των τσετσενων κλεφτοκοταδων που βγαλαν τον ρασπουτιν "καρλομαγνο του προκτ-οζ"
o tempra-o mores.........

Επισκέπτης
Ειστε ολοι Φ Α Σ Ι Σ Τ Ε Σ -πινετε κοκα-κολα,μασατε τσιχλες και ακουτε ιμπεριαλιστικο φιλοβασιλικο ροκ εντ ρολλ!!!!
Μην πινετε νερο απτις πηγες-το πογκρομ ειναι κοντα!
Και φτανουν πια οι τεχνοκρατες και οι τσιρογαλοι!ΑΚΟΥΤΕ?
Η κολλεκτιβα των αυτονομιστων βουσμανων της μπουρκινα φασο παρεχουν πληρη απασχοληση "μαιντανων" σε ο,τι αφορα τα μεγαλα συμφεροντα ψαλιδοκολων καπιταλιστοιδεατων της 348ης μεραρχιες του κισμετ!
Αυτο σημαινει οτι ο αλη πασας του γιοχανεσμπουργκ θα προαγει τους μεγαλοκαρχιαριες της ανω παπαρουνας σε βουντου ζομπι της ολιγαρχικης πιστευτης 3ης πραξης!
Οι προλεταριοι ακομα πιστευουν σε αποδεσμευση της αθειστικης κοινοτητας της ερημου της νοτιας μαρεγκας οι οποιες ειναι σε αποκλεισμο απο σομπρερος και βομβαρδιζονται συναισθητα απο καρκινογονους μπαμπουρες διαγωνιων ιδεολογικων πιστευω.
Τελος παραθετω το γεγονος οτι το "μπουμ κεφτε" της καληδονιας ηταν ενα μεγαλο φιασκο συμφωνα με τις ερευνες των τσετσενων κλεφτοκοταδων που βγαλαν τον ρασπουτιν "καρλομαγνο του προκτ-οζ"
o tempra-o mores.........
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.872
Πόντοι
216
Εσυ δηλαδη εισαι σοβαρος?Αν εισουν σοβαρος παιδακι μου,θα καταλαβαινες τι εστι "ΠΟΓΚΡΟΜ"...Οταν γινονται τετοια στον κκοσμο μας,μετα δεν εχουμε χρονο για μπουρδελα...Φασιστομουτρα...
Αλυσιδες συντροφοι,αλυσιδες.....
Αυριο το πρωι πορεια εξω απτην pizza hut-εχει προσφορα οση πιτσα θελετε με 7 ευρω΄)

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Κι επειδη εχω ορεξη σημερα θα γενικευσω το προηγουμενο θεμα των συμβασιουχων. Αναρωτιόμουν τη σημασια της εκφρασης «καταφωρη κοινωνικη αδικια»?
Η κοινωνική ανισότητα και η αδικία παράγουν διαφθορά, εγκληματικότητα και αποσύνθεση. ...................................................................................................δείχνουν ότι η κοινωνική ανισότητα, το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών, θα διευρύνεται.
Δεν είναι μόνο ελληνικό αλλά παγκόσμιο φαινόμενο. Ο καπιταλισμός, ο ανάλγητος φιλελευθερισμός, ... μερικές εκατοντάδες πολυεθνικών επιχειρήσεων και επιχειρηματιών συσσωρεύουν τον παγκόσμιο πλούτο εκμεταλλευόμενοι τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του πλανήτη, τις τεράστιες κατακτήσεις της τεχνολογίας και την ανθρώπινη εργασία. Αυτή η συσσώρευση πλούτου σε λίγα χέρια οδηγεί σε εξαθλίωση, στην πείνα και στη δυστυχία, εως και στον θάνατο πολίτες συνανθρώπους μας.
Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές, η τεχνολογία και η ανθρώπινη εργασία και η επινοητικότητα είναι παράγοντες που θα έπρεπε να εξασφαλίζουν την ευημερία σε όλους τους κατοίκους του πλανήτη.
...Το ερώτημα είναι: Πώς μετριέται η παραγωγικότητα του εργαζομένου, για να προσδιοριστεί η ανάλογη αμοιβή? Τα επιχειρήματα είναι σαθρά και ο στόχος ξεκάθαρος:
Να μένει απροστάτευτος ο εργαζόμενος για να μπορεί να τον εκμεταλλεύεται ανεξέλεγκτα ο εργοδότης του, προσφέροντάς του ψίχουλα από το τραπέζι του κέρδους.

Εν κατακλείδη, η υγιής θεωρία, είναι ότι μόνο με την εξασφάλιση του παρόντος εξασφαλίζεται και το μέλλον. Ότι η κοινωνική δικαιοσύνη δεν αποτελεί εμπόδιο, αποτελεί συντελεστή της οικονομικής ανάπτυξης.

Παρέθεσα ένα μεγάλο μέρος από τα πιστεύω μου και δε θα αρνηθώ κριτική από κανέναν?

Θα είμαι όσο  συντομότερος γίνεται  αλλά δεν έχω την προσδοκία ότι θα σκεφθείς σύντομα όσα σου γράψω...

Είναι δύσκολο να κατανοήσεις ότι η Μεγάλη Καπιταλιστική Παραγωγή ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ και αντίστοιχη κατανάλωση και εν δυνάμει καταναλωτές;!;
Αλλιώς ... ΚΡΑΧ!!!...

Δεν παράγουν μόνον F-16, Leopard, Ferrari και Mercedes SL!!! Παράγουν και Mercedes E200, Airbus, Τηλεοράσεις, Φιλμ, Μαγνητικούς Τομογράφους, Βιάγκρα, Προφυλακτικά, Αντικαταθλιπτικά, Τζην, DVD, Golf, Polo, Pentium...... Όσο μεγαλύτερη είναι η κατανάλωση, τόσο μεγαλύτερα τα ΑΠΟΛΥΤΑ κέρδη τους... Φοβούνται μην μορφωθείς και φτιάξεις Bluetooth, Athlon και Windows Vista;!;!;!; Όχι βέβαια...
Κάθε οικονομία της αγοράς χρειάζεται τεράστιες μάζες διαφορετικών οικονομικών δυνατοτήτων με αγοραστική δυνατότητα!!!
Αλλά δεν είναι Θεοί και δεν θα σκάσουν άν σήμερα-αύριο οι Έλληνες ή οι Τούρκοι ή οι Ρώσοι δεν μπορούν να αγοράσουν όσο οι Καναδοί, οι Γερμανοί και οι Αμερικανοί...

Σε εμάς πέφτει το μισό βάρος...

Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που σου είπα και γιατί;

ΠΑΡΑΚΑΤΏ...
ΑΛΛΟ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΙΑ (ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!... Ο Σουηδός νεοδιόριστος εκπαιδευτικός με ετήσιες αποδοχές αντίστοιχες με 30.000 Ε δεν είναι απόλυτα εξαθλιωμένος!...
Το στέλεχος της Microsoft με ετήσιες αποδοχές π.χ. 300.000 Ε δεν είναι απόλυτα εξαθλιωμένο! Αλλά δεν έχει την εξουσία και επιρροή που έχει π.χ. ο Bill Gates!... Ο Marx έλεγε κάτι τέτοια "σχετική εξαθλίωση του προλεταριάτου" (πες των εργαζομένων εσύ) αλλά εγώ θεωρώ ότι είναι καλύτερα με τον Bill παρά με 10.000 στελέχη στη θέση του... Και πολύ χειρότερα θα ήταν με άμεση δημοκρατία, σε λίγο θα γινόταν του Ιράκ και της Αρχαίας Αθήνας...

Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που σου είπα και γιατί;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Νομίζω ότι πρέπει να απαγορευθούν στο συγκεκριμένο site όλες οι συζητήσεις που δεν είναι σχετικές με τα ακόλουθα θέματα:

1)Πληρωμένο sex κάθε ταρίφας.
2)Καμάκι,μουνιά,τσόντες.
3)Χώροι που έχουν σχέση με όσα αναφέρονται στο 2)

Διαφορετικά θα πρέπει να αλλάξει το όνομα της σελίδος κατά ένα γράμμα. Πριν το δευτερο dot, το"a" να γίνει "o".

:birdman:

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ο Che την έκανε για νάνι κ.λ.π. αλλά οι άλλοι αριστεροί τι λένε; Σύσταση να περιμένουν την απόκριση του Che!

Που βόσκει ο μαλάκας ο fkmenace; Αφού στο site είναι...

Ο μαλάκας με το "Εγώ προτείνω να απάγορευθούν στο site αυτό..." να απευθυνθεί στους Διαχειριστές ή να μην ξαναδιαβάσει Γενικά Θέματα!!!

Για "69", στα Γενικά ψάχνεις ρε μαλάκα;!; Σου κλείσαμε τους κρουνούς της Πληροφόρησης;;; Μουνί!...

Επισκέπτης
εχεις διαφωνια με τον τσε τοση ωρα!!με αυτον μιλας και με αυτον εχεις ανοιξει συζητηση οποτε δεν συμμετεχω σε αυτα που λετε!!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ρε σεις μην τσακωνεσται αποψη τους ενος αποψη του αλλου!
Το να βριζεσται μεσα κ εξω απο το σαιτ δεν οδηγη πουθενα!
Αντε να πεσουν και τιποτα μπμουφλες εξω και τι θα καταλαβεται?

Επισκέπτης
Το Μουνί δεν σε πείραξε!... Να λες μαλακίες δεν σε πείραξε, να σε λένε μαλάκα σε πείραξε!!...

Και στην περίπτωση, την Φανταστική... που έχανα την ώρα μου για να κλείσω ραντεβουδάκι και να έρθω, ΓΙΑΤΙ πιστεύεις ότι θα χαιρόσουνα;!;

Να είσαι σοβαρός για να αποφεύγονται οι οξύτητες και οι παρεξηγήσεις...

Εγώ είμαι σοβαρός και δεν πρόσβαλα χρήστες του φόρουμ, ούτε τους απέδωσα χαρακτηρισμούς.

Αν εσύ γουστάρεις να βρίζεις άτομα που δεν ξέρεις μέσα από ένα φόρουμ συνέχισε να το κάνεις, είναι απολύτως ασφαλές μέσω των φόρουμ πάντα.

Απλά πρόσεχε μην σου γίνει συνήθεια και σου ξεφύγει να βρίσεις κατάμουτρα κάποιον εκτός ... φόρουμ, γιατί μπορεί να μην τα σηκώνει αυτά και να βρεθείς με μερικά δόντια λιγότερα.

Εδώ βρίζε όσο θες. Τσάμπα είναι!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Εγώ πάλι είμαι ασόβαρος και τραμπούκος. Γι αυτό κοιτάξου στον καθρέφτη και φώναξε "είμαι μαλάκας" μέχρι να το συνειδητοποιήσεις, και μην ξαναβρίσεις γιατί θα κάνεις μια δεκαετία να συνέλθεις από αυτά που θα ακούσεις, νούμερο.

Αν είχες τσίπα, δεν θα ξανάμπαινες... πολλά προφίλ βόσκουν.

Αν δεν θες να ακούσεις τίποτα γαλλικό λοιπόν, συμμαζέψου. Σιγά μην συζητήσω μαζί σου ο,τιδήποτε σοβαρό. Κουραδόμαγκα του διαδικτύου

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Να ζητήσω συγνώμη αν αδίκησα τον lakis33... Αλλά δεν τον αδίκησα, έγραψα για να καταλάβει ότι το ΓΕΝΙΚΑ αφ' ενός δεν το έφτιαξα εγώ και αφ' ετέρου δεν πήγα στο Call Girls  ή στο "'Οίκοι Ανοχής/Αθήνα" να γράψω άσχετα πράγματα!

Μίλησα με διδακτική διάθεση και για το καλό του!

Τόσοι έχουν ποστάρει στα Γενικά και συνεπώς κάνουν το κέφι τους και δεν φορτώνουν κανένα άλλο Θέμα... Πού ήταν η σοβαρότητά σου όταν μας είπες ουσιαστικά να το βουλώσουμε;!; Ή είπες κάτι άλλο και παρεξήγησα;!;

Αν παρεξήγησα, μόνον τότε, ζητώ συγνώμη!

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Κομμουνιστής που λογοδοτεί στο θεό?

Ρε μάγκες, τα έχετε ρίξει όλα στο μπλέντερ, δεν πάτε να φτιάξετε κανένα κέικ μην πάει χαμένη η βραδιά?

Ήθελα να δω πώς θα το πάρει και πώς θα αντιδράσει ο fkmenace...

Δεν μπορώ να σας καταλάβω αλλιώς, δεν σας ξέρω, "βλέπετε"!! Και θέλω να καταλάβω τι μυαλά κουβαλάει ο καθένας και πού τα έχει τοποθετήσει!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Εγώ θέλω ένα εξοχικό στο Μαλιμπού , μια MercedesS300, μια Porsche Carrera TurboGT, το χαρέμι του σουλτάνου του Μπρουνέι και επιθετικό δίδυμο στην Πανάθα Ετό - Ανρί. Οπότε δεν με πολυνοιάζει τι θες εσύ.

Και καλό θα ήταν να ασχολείσαι με κάτι πιο σοβαρό στη ζωή σου από το να προκαλείς σε ένα φόρουμ με αντικείμενο τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ, έτσι ώστε να μάθεις κιόλας, από το δίκτυο τρομάρα σου, τους συνομιλητές σου, που είναι τοποθετημένοι.. μεγάλη αλαζονεία αυτό που είπες, προστίθεται στις υπόλοιπες μαλαγανιές.

Μπουφανάκι, κασκόλ, κάνα φιλαράκι και καφέ στο Στούντιο στα Εξάρχεια.. μια χαρά θα τους μάθεις έτσι όλους.. και που είναι τοποθετημένοι.

Και που ξέρεις, μπορεί να μάθεις και κάτι άλλο εκτός από ctrl + shift +del.. επιστήμονα..

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Point taken!...

Αλλά τι πάει να πει: "Forum με αντικείμενο τις πουτάνες..."; Αν ήμασταν καλόγεροι, θα μπαίναμε σε ένα site με αντικείμενο π.χ. τις αγιογραφίες...

Αρέσει σε αυτούς που μπαίνουν στο site το sex και απευθύνονται στην σχετική αγορά... Σε site με αντικείμενο τα αγωνιστικά αυτοκίνητα ή το Θέατρο να έμπαιναν;!;...

'Οταν ήθελες να αγοράσεις PC, πήγες σε στριπτηζάδικο;!;

Από όλα όσα ειπώθηκαν, μου φαίνεται ότι είπες το πιο ενδιαφέρον!

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Εγώ μπήκα για τις πληροφορίες. Έμεινα για τους ανθρώπους. Όπως και πολλοί άλλοι. ʼλλα ούτε το 10% από τις 20 χιλιάδες μέλη. Το υπόλοιπο μπαίνει για να πει "δώσε τηλέφωνο και σε μένα μπάρμπα"

Το να μπαίνεις εδώ και να το παίζεις απόστολος, που πάει να μας .. μπερδέψει κιόλας με τις "μανούβρες" του, όπως τις καταλαβαίνει, εμένα δεν με ενοχλεί. Αν δεν βρίζεις.

Εσένα θα έπρεπε να ενοχλεί... από την άποψη που προανέφερα.

Εδώ που είμαι δεν βγαίνεις έξω λόγω κρύου. Εσύ που έχεις την ευκαιρία βγες και λίγο έξω.. οι άνθρωποι είναι πιο ενδιαφέροντες μπροστά από το πληκτρολόγιο.

Υ.Γ. Μόνο μην τους βρίσεις. Τείνουν να βαράνε όταν δεν είναι σε μορφή 0100100010

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom