ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΣΑ ΜΟΥ
ετσι μπράβο.. αρχίζεις να αποκτάς την σωστή συμπεριφορά για το ποίμνιο μου..
ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΣΑ ΜΟΥ
Ελπιζω να μη κοψει το ραδιοτηλεοπτικο γι αυτο που θα ξεστομησω ... αλλα μ αρεσει να υποτασσομαι κυριολεκτικκα και το λεω με ειλικρινεια χι για να προκαλεσω ..απλα μ αρεσει ο αντρας να ειναι αφεντης ...ξερετε εσεις τον τροπο, με το καροτο ....συγνωμη αν το παρακαναετσι μπράβο.. αρχίζεις να αποκτάς την σωστή συμπεριφορά για το ποίμνιο μου..
Ελπιζω να μη κοψει το ραδιοτηλεοπτικο γι αυτο που θα ξεστομησω ... αλλα μ αρεσει να υποτασσομαι κυριολεκτικκα και το λεω με ειλικρινεια χι για να προκαλεσω ..απλα μ αρεσει ο αντρας να ειναι αφεντης ...ξερετε εσεις τον τροπο, με το καροτο ....συγνωμη αν το παρακανα
εχεις το τροπο σου γι αυτο...κι εγω με τα αγορια που το χουν ξερω τι να κανω ..τι ξερω τη θεση μου απο μονη μουμμμμ... θα ενσωματωθείς στο ποίμνιο μου αμέσως εσύ...
σωστο βεβαιαααααααα αλλα θα το παλεψω οσο μπορω , που θα μου παει ? θα την κανω την ουρα σου να μην αντεχει αλλο...και δεν ειναι λογια ειναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ προσ τους απανταχου γατους αλλα κυριως ΣΕ ΣΕΝΑ
Καρντασι ηρεμα και την Αννα στο ποιμνιο σου ουτε χαρεμι να ηταν ,διαβασε και την πανω παραθεσημμμμ... θα ενσωματωθείς στο ποίμνιο μου αμέσως εσύ...
ε οχι και μαντρωμενοικαλα ρα αγορια ολοι για υπνο πηγατε ? τοσο νωρις ? τι στο καλο σας μανρωνουνε ?
Σειρα τωρα εχει η Συλβια.... Εγω εβαλα....
Υπηρχε σοβαρη ασχολειακαλα ρα αγορια ολοι για υπνο πηγατε ? τοσο νωρις ? τι στο καλο σας μανρωνουνε ?
Η καλη η μερα απο το πρωι ξεκινατι θα γίνει ρε καρντάσι.. πρωί πρωί δουλειά έπιασες
Μαλλον καπως ετσι θα εγινε,δεν ειναι σαν τις δουλιες μας να ξυπνανε απο τα χαραματακαλημέρα .. τα κορίτσια δεν έχουν ξυπνήσει ακόμη.. να υποθέσω ότι πλάκωσε δουλειά χθές το βράδυ ??
Μαλλον καπως ετσι θα εγινε,δεν ειναι σαν τις δουλιες μας να ξυπνανε απο τα χαραματα
Οπου να ναι θα μπουν τωρα να βγαλουν πρωτα την τσιμπλα απο το ματιναι είναι της νυκτερινής βάρδιας....
να μαι βρε .... καλα το λες πρωι πρωι καλε που να προλαβουμε, ντυσου, πλησου, βαψου , αντε να κανεισ νυχια, κομμωτηριο, πηγε κατευθειαν απογευμα ...αλλα ηρθαμεεεεεεεεΟπου να ναι θα μπουν τωρα να βγαλουν πρωτα την τσιμπλα απο το ματι
κουκλε μου σε ευχαριστω ...βλεπω με εβαλες και στη σωστη θαση ...χαχαχαχαΤι μούναρος είναι εδώ????
Τι κωλάρα??? Πέφτω λιπόθυμος!!!
Χυυυυυυυυυυυύνω!!!!
Μπράβο Αννούλα καλά ξηγήθηκες πάντα τέτοια!!!
Δανάη γιαβρί μου περιμένουμε και τις δικιές σου !