CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
τερατακι μου αστα εγω να καταλαβεις ειμαι συνχεια βραδινη βαρδια ...θα κανω παραπονα... δεν μου πληρωνουν και τα νυκτερινα μου...αμανναι είναι της νυκτερινής βάρδιας....
τερατακι μου αστα εγω να καταλαβεις ειμαι συνχεια βραδινη βαρδια ...θα κανω παραπονα... δεν μου πληρωνουν και τα νυκτερινα μου...αμανναι είναι της νυκτερινής βάρδιας....
καλως την κουκλα. καλησπερακουκλε μου σε ευχαριστω ...βλεπω με εβαλες και στη σωστη θαση ...χαχαχαχα
ευχαριστωω παντως για τα καλα σου λογια γλυκιε μου σατυρε
αλυσβερισι να γινεταιΠουλάτε CD ή τα αγοράζετε;
ελα βρε καλησπερα κουκλεεεεεεεεεεεε ..θεεεεεεεεεεεεε παιδαρεεεεεεεεεεεεεεκαλως την κουκλα. καλησπερα
τι κανεις κουκλα???????? ελπιζω να διασκεδαζες μεχρι αργα χθεςελα βρε καλησπερα κουκλεεεεεεεεεεεε ..θεεεεεεεεεεεεε παιδαρεεεεεεεεεεεεεε
θα στα πω κι απο καντα χαμος χθες .... εμαθα και νεες φυγουρες ...θα στις μαθω . .. αν και τα ξερεις εσυ ΟΛΑ .τι κανεις κουκλα???????? ελπιζω να διασκεδαζες μεχρι αργα χθες
ετσι ετσι μαθε με. εισαι μεγαλη δασκαλα εσυ. κορμαραθα στα πω κι απο καντα χαμος χθες .... εμαθα και νεες φυγουρες ...θα στις μαθω . .. αν και τα ξερεις εσυ ΟΛΑ .
τερατακιιιιιιιιιιιι καλα ειμαστε μωρε...καθυστερησα σημερα να σας βρω ... εσυ τι μου κανεις ? ο καρντασης διαωασα πρωι πρωι με τη δροσουλα η μαλλον πρωι πρωι με τη γατουλα...τα ιδια εκανες κι εσυ ?καλώς την πέρδικα.. τι κάνεις κούκλα...
ε φυσικα ... θα σε μαθω εγω φυγουρες χαμος .... συνδιασμος χοροθεατρο, χορο της κοιλιας καιετσι ετσι μαθε με. εισαι μεγαλη δασκαλα εσυ. κορμαρα
τερατακιιιιιιιιιιιι καλα ειμαστε μωρε...καθυστερησα σημερα να σας βρω ... εσυ τι μου κανεις ? ο καρντασης διαωασα πρωι πρωι με τη δροσουλα η μαλλον πρωι πρωι με τη γατουλα...τα ιδια εκανες κι εσυ ?
καλα κουκλε εσενα θα σε αναλαβω εγω ..μην ανησυχεις .... κι ασε μετα το γατο να τρεχειπρωι πρωί δουλεια. τι να κάνουμε κούκλα μου... ?? αλλους ο θεός έπλασε κι άλλους έκλασε...
μμμμμ... κάτι καλό αρχίζει να ακούγεται σήμερα...καλα κουκλε εσενα θα σε αναλαβω εγω ..μην ανησυχεις .... κι ασε μετα το γατο να τρεχει
εμμ πως ? ετσι θα σε αφηνα εγω ? να τρυγιριζει ο γατος ολη μερα και το τερατακι να πηζει στη δουλεια ? αδικιααααααααα ... οποτε θα σε αναλαβω προσωπικα...να δουμε μετα πιος θα εχει να πει περισσοτεραμμμμμ... κάτι καλό αρχίζει να ακούγεται σήμερα...
Επππππππππ τι γινεται εδω,εδω ειναι ο γατος για να μην τρεχηκαλα κουκλε εσενα θα σε αναλαβω εγω ..μην ανησυχεις .... κι ασε μετα το γατο να τρεχει
Ποιος δουλευη και ποιος τρυγιριζει αναποδα στα λεει,εμμ πως ? ετσι θα σε αφηνα εγω ? να τρυγιριζει ο γατος ολη μερα και το τερατακι να πηζει στη δουλεια ? αδικιααααααααα ... οποτε θα σε αναλαβω προσωπικα...να δουμε μετα πιος θα εχει να πει περισσοτερα
τι στο καλο ? ολα τα παρακολουθεις ? ουτε ενα μυστικουλι δε μπορουμε να πουμε...πως στο καλο τα πιασες ? αφου στο αυτι του το πα ....καλησπεραααα παμπονιρο εκφυλο γατιιιΕπππππππππ τι γινεται εδω,εδω ειναι ο γατος για να μην τρεχη
Καλησπερα στην παρεα
καλησπέρα καρντάσι.. το κορίτσι μας έχει καλά σχέδια για μένα...
Εχει καλη μυτη δεν ειναι σιναχωμενοςαλανιάρης γάτος.. μέσα σε όλα.. ουστ παλιόγατε...