CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
χαχαχαχα φυσικα σωστες δουλειες , οχι παιξε γελασεβεβαίως βεβαίως δεν θα παραλείψω... θα την ανεβασουμε και εδώ για να γνωρίζιε ο κόσμος οτι μπήκες και σύ στο ποίμνιο μου.. χεχεχεχε
χαχαχαχα φυσικα σωστες δουλειες , οχι παιξε γελασεβεβαίως βεβαίως δεν θα παραλείψω... θα την ανεβασουμε και εδώ για να γνωρίζιε ο κόσμος οτι μπήκες και σύ στο ποίμνιο μου.. χεχεχεχε
χαχαχαχα φυσικα σωστες δουλειες , οχι παιξε γελασε
τι λες γι αυτο ? θελει ακομα καπια μερεμετια ..σωστα?Σου κανω για συγκατοικος και οποιο μερος εχει μεινη ασωφατιστο θα το σωφατισο :-*
ολο και κατι χρειαζεταιτι λες γι αυτο ? θελει ακομα καπια μερεμετια ..σωστα?
Κοψε κατι οχι και ενα μηνα μετα απο ενα ημιχρονο ειναι και παλι ετοιμο για αγωνααπανταω απο εδω .... παντα η ζωντανη σαρκα ειναι καλυτερη ... κι αν αρπαξω την ζωντανη σαρκα σου θα ξαναζωντανεψει μετα απο ενα μηνα με τετοιο ξεζουμισμα.. ξερεις εσυ
Κοψε κατι οχι και ενα μηνα μετα απο ενα ημιχρονο ειναι και παλι ετοιμο για αγωνα
μμμμμμμμμμμμμ ναι ε? εγω παντως θα προσπαθησω να σε "εξωντωσω" σεξουαλικα, μεχρι να φωναζεις "ασε με δεν εντεχω αλλο γλυψιμο" μετα τισ 5η φορα ου θα τελειωσεις γατουλι, τι θα κανεις ? κι αν χρειαστει και εκτη και εβδομη ...που θα μου πας ? θα φυγεις με την ουρα να σερνεται ...ολο και κατι χρειαζεται Κοψε κατι οχι και ενα μηνα μετα απο ενα ημιχρονο ειναι και παλι ετοιμο για αγωνα
καλα μη παινρεις αερα εσυ γιατι σε λιγες μερες δεν θα μπορεις ουτε την σφραγιδα να μου βαλεις... εσενα ειδικα ποθ σε χω και συντομα ....10 ημιχρονα τα αντεχεις ? η θες και εντεκατο ?ετσι μπράβο καρντάσι.. είμαστε γερά κόκκαλα εμείς.. και έχουμε και γερά εργαλεία..
καλα μη παινρεις αερα εσυ γιατι σε λιγες μερες δεν θα μπορεις ουτε την σφραγιδα να μου βαλεις... εσενα ειδικα ποθ σε χω και συντομα ....10 ημιχρονα τα αντεχεις ? η θες και εντεκατο ?
καλα μη παινρεις αερα εσυ γιατι σε λιγες μερες δεν θα μπορεις ουτε την σφραγιδα να μου βαλεις... εσενα ειδικα ποθ σε χω και συντομα ....10 ημιχρονα τα αντεχεις ? η θες και εντεκατο ?
δεν εχεις αδικο, τα καλα κοριτσια δεν λενε πολλα λογια....αλλα εγω δεν ειμαι καλο κοριτσι ..αρα ? μπορω να πω ο,τι θελω..σωστα?πολλά λές..πολλά λές... πολλά λές.. τα καλά κορίτσια δεν λένε πολλά λόγια..
δεν εχεις αδικο, τα καλα κοριτσια δεν λενε πολλα λογια....αλλα εγω δεν ειμαι καλο κοριτσι ..αρα ? μπορω να πω ο,τι θελω..σωστα?
Μην το ξεχνας οι γατες ειναι εφταψυχες και το γλυψιμο τους αρεσημμμμμμμμμμμμμ ναι ε? εγω παντως θα προσπαθησω να σε "εξωντωσω" σεξουαλικα, μεχρι να φωναζεις "ασε με δεν εντεχω αλλο γλυψιμο" μετα τισ 5η φορα ου θα τελειωσεις γατουλι, τι θα κανεις ? κι αν χρειαστει και εκτη και εβδομη ...που θα μου πας ? θα φυγεις με την ουρα να σερνεται ...
φυσικα και ο προηγουμενος αληθεια το ιδιο εκανε και τις δεκτικα ταπεινα οπωε καθε σωστη υπακουη "γατουλα"θα υποστείς όμωσ τις συνέπειες κακό κορίτσι...
φυσικα και ο προηγουμενος αληθεια το ιδιο εκανε και τις δεκτικα ταπεινα οπωε καθε σωστη υπακουη "γατουλα"
σωστο βεβαιαααααααα αλλα θα το παλεψω οσο μπορω , που θα μου παει ? θα την κανω την ουρα σου να μην αντεχει αλλο...και δεν ειναι λογια ειναι ΥΠΟΣΧΕΣΗ προσ τους απανταχου γατους αλλα κυριως ΣΕ ΣΕΝΑΜην το ξεχνας οι γατες ειναι εφταψυχες και το γλυψιμο τους αρεση
ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΣΑ ΜΟΥετσι πρέπει.. να υπακούς...