CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
καλε Δαναη τι λες? φιλαρακι ειναι το τερατακι...Ετοιμασε και τη Σφραγιδα σε παρακαλω στην Κορασιδα.... Τωρα δεν θα σου φερη αντιρηση πια... Εγινε κτημα σου...
Επομενηηηηηηηηηηηη....
καλε Δαναη τι λες? φιλαρακι ειναι το τερατακι...Ετοιμασε και τη Σφραγιδα σε παρακαλω στην Κορασιδα.... Τωρα δεν θα σου φερη αντιρηση πια... Εγινε κτημα σου...
Επομενηηηηηηηηηηηη....
Ε δεν πειραζη βρε... και εγω αστεια τα λεω... δεν παρεξηγη το τερατακη...καλε Δαναη τι λες? φιλαρακι ειναι το τερατακι...
Δαναη σε ευχαριστω ... οπως βλεπεις, διαβασε σελιαδα 4, αποσυρθηακα απο τυχον γνωριμιες και αλλαξα το αβαταρ ...απλα με μερικουσ κανουμε καμια πλακιτσα, οχι κατι ιδιαιτερο,..τιποτα προσωπικο...αποσυρθηκα, μια κουβεντα λεμε με τα παιδια..Ε δεν πειραζη βρε... Κοιτα κοπελα μου να ξερεις κατι ουτε εγω ουτε καμμια κοπελα εχουμε αντιρηση η οτιδηποτε αλλο επειδη βρισκεσε μαζη μας ισα ισα.... δειχνουμε οτι ειναι ενα σιτε με ποικιλια ατομων που περναμε ολοι με τον τροπο μας πολυ ωραια... Δεν σε ξερω και να ξερεις οτι σε θεωρω φιλη μου οπως ολες τις κοπελες εδω και χαιρομε που εισαι μαζη μας... Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα με κανεναν και ολοι μας υπαρχουμε εδω για να περναμε καλα.. Ενταξη κοριτσαρα μου???? Να νοιωθης ομορφα μαζη μας και μην ξεχνας οτι ειμαι παλλια καραβανα στο ιντερνετ και αυτα που περνας τα ξερω καλα... οκ??? και να ξερεις κατι εδω.... Πρωτα τους κανης φιλους και μετα τους γνωριζης....
Αυτο ειναι επιλογη σου και το σεβομε... Και να ξερεις οτι εισαι ισοτιμο μελος οπως ολοι μας εδω και θα χαιρομαστε που θα σε εχουμε παρεα μας... Και εχει πολλους και αξιολογους ανθρωπους εδω που πραγματικα μπορουν να γινουν φιλοι σου... φιλακιαΔαναη σε ευχαριστω ... οπως βλεπεις, διαβασε σελιαδα 4, αποσυρθηακα απο τυχον γνωριμιες και αλλαξα το αβαταρ ...απλα με μερικουσ κανουμε καμια πλακιτσα, οχι κατι ιδιαιτερο,..τιποτα προσωπικο...αποσυρθηκα, μια κουβεντα λεμε με τα παιδια..
Βρε βρε... τι εκπληξη ειναι αυτη??? Χαιρομε πολυ που ηρθες στην παρεα μας.. Περασα τελεια τα γραφω πιο πανω... Να μπαινης να τα λεμε οκ?? Ειμαστε μια τελεια παρεα εδω... και περναμε σουπερ... και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια μωρο μου... :-* :-* :-*Δαναη κουκλαρα μου γυρισεΣ??? με θυμασαι? mike304 εισαι ΑΤΟΜΑΡΑ περασεs καλα επανω? σε φιλω εισαι τελεια ;) ;) ;) ;)
φιλια μωρο μου... χαιρομε...εισαι φοβερη πανω απ ολα σαν ατομο αλλα ξερεισ εσυ και σε τι αλλο εισαι απιαστη σε φιλω τωρα και να εισε σιγουρη οτι θα σε ξαναδω λιαν.... φιλια
Όχι τετοιο avatar μουνάρα μου!!!Δαναη σε ευχαριστω ... οπως βλεπεις, διαβασε σελιαδα 4, αποσυρθηακα απο τυχον γνωριμιες και αλλαξα το αβαταρ ...απλα με μερικουσ κανουμε καμια πλακιτσα, οχι κατι ιδιαιτερο,..τιποτα προσωπικο...αποσυρθηκα, μια κουβεντα λεμε με τα παιδια..
χα χα χα ... μη μου αγχωνεσαι κουκλε... ο τοπος ο δικος μου δεν ειναι χλοερος ...εχεις σκεφτει σεχ πανω σε πορτοκαλι μαργαριτες ? στελνω και την κατοψη του τοπου (οχι του χλοερου , του αλλου) σε φιλω γλυκα επικυνδινε σατυρε μουΌχι τετοιο avatar μουνάρα μου!!!
Θυμίζει τόπο χλοερό και δεν σου πάει!!!
χα χα χα ... μη μου αγχωνεσαι κουκλε... ο τοπος ο δικος μου δεν ειναι χλοερος ...εχεις σκεφτει σεχ πανω σε πορτοκαλι μαργαριτες ? στελνω και την κατοψη του τοπου (οχι του χλοερου , του αλλου) σε φιλω γλυκα επικυνδινε σατυρε μου
ελα να κατοικησεις κουκλε ...ειμαι ανοιχτη ..και σαν κατοικος μπορεις να κανεις και τροποποιησεις πχ ανοιγμα, κλεισιμο, μερεμετια και φυσικα αωβαντισματαΠω πω κάτοψη!!!!
Πολύ θα ήθελα να γίνω κάτοικος!!!
ελα να κατοικησεις κουκλε ...ειμαι ανοιχτη ..και σαν κατοικος μπορεις να κανεις και τροποποιησεις πχ ανοιγμα, κλεισιμο, μερεμετια και φυσικα αωβαντισματα
ε ναι βρε τερατακι ..να το κρατισω σε φορμα θελω το παλικαρι μας . . .πωπω με τι σπόρ μπορείς να ασχοληθείς....
ε ναι βρε τερατακι ..να το κρατισω σε φορμα θελω το παλικαρι μας . . .
Σου κανω για συγκατοικος και οποιο μερος εχει μεινη ασωφατιστο θα το σωφατισο :-*ελα να κατοικησεις κουκλε ...ειμαι ανοιχτη ..και σαν κατοικος μπορεις να κανεις και τροποποιησεις πχ ανοιγμα, κλεισιμο, μερεμετια και φυσικα αωβαντισματα
να φερεις και την σφραγιδα ...θελω επισημα πραγματαμπρ΄βο μπράβο κούκλα.. έτσι σε θέλουμε.. καμμιά μέρα (και σύντομα) θα έρθω και γω να μου φτιάξεις την φόρμα.. να μου ανεβάσεις το ανήθικο...
να φερεις και την σφραγιδα ...θελω επισημα πραγματα
ξερεις εσυ απο μονο σου που πρεπειΣου κανω για συγκατοικος και οποιο μερος εχει μεινη ασωφατιστο θα το σωφατισο :-*