You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η άτακτη Αννούλα μας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 297K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Καλως το κοριτσι... βλεπω τουρμπο το κωλι... με τρυπα... αυτα ειναι... για να μην βγαζης πολλα πολλα... να σου πω... εχεις παραλαβη κανεναν απο το Ασανσερ πριν προλαβη να μπει μεσα???
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
εσενα δεν σε βλεπω καλα...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αστα αυτα... και κοιτα στηνε κωλο....Δαναηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
εισαι μια κουκλαααααααααααααα ..... δε χρειαστηκε να κανω εγω κατι ..το κανουν μονοι τους αυτοι..
γαταρε σε ποθωωωωωωωωωωωω...το ξερεις?
καβλιλακο ? με στεναχωρεις πολυ ...ολα τα λες ...
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
φροντιζετε εσεις τ αγορια και με διατιρειται συχεια αναμενη ....Καλησπερα αννα,τι κανεις κουκλα μου εσυ??καλησπερα γιωργο ..σου στελνω π,μ πως τα περνατε???τι εγινε αννουλα μεσα στην καυλα εισαι εσυ συνεχεια...
καλησπερα κουκλε μου
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλησπερα ΧρηστοΚαλησπερα αννα,τι κανεις κουκλα μου εσυ??καλησπερα γιωργο ..σου στελνω π,μ πως τα περνατε???τι εγινε αννουλα μεσα στην καυλα εισαι εσυ συνεχεια...
ουτε στον υπνο δεν την χανη την καυλα η Αννα
Καλησπερα Αννα
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
α ρε γαταρεεεεεεεεεεεεεεεΚαλησπερα Χρηστο
ουτε στον υπνο δεν την χανη την καυλα η Αννα
Καλησπερα Αννα
η αληθεια ειναι οτι δε μπορω να κατσω φρονιμη, ουτε στον υπνο μου...
ονειρευομουνα λεει χθες, οτι ετρωγα το γιαουρτακι μου ...αλλα δεν ειχα κουταλακι...και κραταγα ενα πουτσο ...τον βουταγα μες στο γιαουρτακι και το τρωγα ....ειναι να μη ξυπνησεις και να πας κατευθειαν να πηδηχτες?
CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
φιλε μου το πορνιδιο τα θελει καυτα τα και αν παγωσουν δεν τα κανει γιαουρτι αλλα κρεμα προσωπου..αληθεια που ειναι η σταρ του youtube???ετοιμαζει το νεο της σποτακι??αννα κανονισου να βγαλεις και εσυ βιντεο για ανεβασεις την παρεα εδω...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ετσι... ετσι.... μου αρεση να με αντιγραφουν... αμα δεν εχει κανεις φαντασια και μυαλο αντιγραφη κυριε συμβουλατορα...φιλε μου το πορνιδιο τα θελει καυτα τα και αν παγωσουν δεν τα κανει γιαουρτι αλλα κρεμα προσωπου..αληθεια που ειναι η σταρ του youtube???ετοιμαζει το νεο της σποτακι??αννα κανονισου να βγαλεις και εσυ βιντεο για ανεβασεις την παρεα εδω...
Αννουλα αλαξε manager .... τσαμπα τον πληρωνης.....
Τι κανης βρε καυλιαραααα????? Καλη δουλιτσα... καλο απογευμα...
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
μαρρη ??? τι λες ? τι να αντιγραψω ? αντιγραφετε η απολυτη σταρ?ετσι... ετσι.... μου αρεση να με αντιγραφουν... αμα δεν εχει κανεις φαντασια και μυαλο αντιγραφη κυριε συμβουλατορα...
Αννουλα αλαξε manager .... τσαμπα τον πληρωνης.....
Τι κανης βρε καυλιαραααα????? Καλη δουλιτσα... καλο απογευμα...
ελα μουνι στο τοπο σου
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ζηλευη ... εχει λυσαξη δεν τον βλεπεις... οτι κανω εγω να κανης και εσυ... τι κομματια τοσο αποθημενο του ειμαι...μαρρη ??? τι λες ? τι να αντιγραψω ? αντιγραφετε η απολυτη σταρ?
ελα μουνι στο τοπο σου
να δεις αυτος θα σε κανη κλωνο μου.... δεν την γλυτωνης...
Σταρ κοπελα μου δεν το εχω παιξη ποτε σε κανεναν και καμμια .... γιαυτο και εχω πετυχη ....
ποιο μουνι καλε????? δεν βλεπω κανενα... ενας δρακουλας με κυνηγαη στο θρεντ μου το ειδες???? απαπαπα.... ετοιμος να με κατασπαραξη ειναι... αμα ειναι ετσι σαν την φωτο του τον παντρευομε....
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
μωρε να θελει να με κανει κλωνο σου μ αρεσει μη σου πω ...ζηλευη ... εχει λυσαξη δεν τον βλεπεις... οτι κανω εγω να κανης και εσυ... τι κομματια τοσο αποθημενο του ειμαι...
να δεις αυτος θα σε κανη κλωνο μου.... δεν την γλυτωνης...
μονο κλωνο της παπαρηγα μη με κανει
δε θα τ αντεξω ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις