Επισκέπτης
ανουλακι ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
βρε παλιοπαιδοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ...ανουλακι ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
11 8 88ΜΕ ΚΑΥΛΩΣΑΤΕ ΑΠΟΓΕΜΑΤΙΑΤΙΚΑ ΡΕ ΑΝΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΕΔΩ?
ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ?11 8 88
μην τον ακους αγορι μου αυτον....πριν λιγο μου κοψε το ρεπο και σημερα δουλευω 23.00 - 08.00 ...ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ?
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ???????????????????????/μην τον ακους αγορι μου αυτον....πριν λιγο μου κοψε το ρεπο και σημερα δουλευω 23.00 - 08.00 ...
ασε που λεει στους πελατες να με χυνουν στο στο προσωπακι και μου κανουν το μακυγιαζ χαλιαααααααααααααα
Φιλε κατω απο το αβαταρ της Αννας εχει την υδρογειο (πρασινο στρογγυλο)πατας εκει θα δης την Αννα και το τηλΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ???????????????????????/
σ ευχαριστω φιλεΦιλε κατω απο το αβαταρ της Αννας εχει την υδρογειο (πρασινο στρογγυλο)πατας εκει θα δης την Αννα και το τηλ
και γραφε με μικρα γραμματα να μην σου τα σβησουνε
και που το βαζω το αδιαβροχο μακυγιαζ, παλι χαλια μου το κανετε ...στειλε της πμ και θα σου απαντησει...σιγα μην αφησει την να παει χαμενη θα την τρελανει στις και στα και μετα θα το κανει μασκαρα ομορφιας δεν ξερεις τι τσουλακι ειναι αυτο???
μου εισαι και δυσκολος εσυ ... να σου χορεψω κουκλε με το ροζ φουστακι παλι να φτιαχνεσαιιιιιιιιιιιικαλησπέρα αννούλα,
κύριοι επιβεβαιώνω ότι το κορίτσι μας έχει το καλύτερο μοτέρ στο ρούφιγμα δεν μένει σταγόνα.........
μεχρι και λαγους ρουφαειhoover στα 5000 watt;
και με προσοχη το κοριτσι,μην μας το ξεπατωσης καυλιαρησ ευχαριστω φιλε
θα κραταω τον καναπε για κοντρα,λες να υπαρχει προβλημα;μου εισαι και δυσκολος εσυ ... να σου χορεψω κουκλε με το ροζ φουστακι παλι να φτιαχνεσαιιιιιιιιιιιι μεχρι και λαγους ρουφαει
στην αρχη κρατα λιγο κοντρα καλου κακου...οταν αναψω ομως ...συνηθως τον ρουφαω ολον .... θα σε δεσω εσενα μη μου χαθεις .... και τα @@ προσοχη .... ισως να μη τα ξαναδειςθα κραταω τον καναπε για κοντρα,λες να υπαρχει προβλημα;
μια θα τα χανω μια θα βλεπω;η δεν θα τα ξαναδω ποτε μου;στην αρχη κρατα λιγο κοντρα καλου κακου...οταν αναψω ομως ...συνηθως τον ρουφαω ολον .... θα σε δεσω εσενα μη μου χαθεις .... και τα @@ προσοχη .... ισως να μη τα ξαναδεις
οσο εισαι εδω ...δεν θα τα βλεπεις ...καθολουυυυυυυυυυυυμια θα τα χανω μια θα βλεπω;η δεν θα τα ξαναδω ποτε μου;
πονηρεεεεεεεεεεεεεεεεεσυναγωνιστές το κορίτσι μας εργάστηκε για πάρτι μου. με ξεθέωσε. παρολίγο να μου ρουφήξει και το προστατη....
αυτο το καναπέ αννούλα θα στον σπάσω στο σπίτι απο τις κρούσεις............
ξέρεις ποιο φορεματάκι θέλω...........................πονηρούλα
συναγωνιστές ορμάτε αλύπητα.....