Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ανουλακι ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

miasmaki

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ΜΕ ΚΑΥΛΩΣΑΤΕ ΑΠΟΓΕΜΑΤΙΑΤΙΚΑ ΡΕ ΑΝΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΕΔΩ? :fuck2: :fuck2:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ?
μην τον ακους αγορι μου αυτον....πριν λιγο μου κοψε το ρεπο και σημερα δουλευω 23.00 - 08.00 ... :headbang: :headbang: :headbang:
ασε που λεει στους πελατες να με χυνουν στο στο προσωπακι και μου κανουν το μακυγιαζ χαλιαααααααααααααα

miasmaki

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
μην τον ακους αγορι μου αυτον....πριν λιγο μου κοψε το ρεπο και σημερα δουλευω 23.00 - 08.00 ... :headbang: :headbang: :headbang:
ασε που λεει στους πελατες να με χυνουν στο στο προσωπακι και μου κανουν το μακυγιαζ χαλιαααααααααααααα
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ???????????????????????/

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ???????????????????????/
Φιλε κατω απο το αβαταρ της Αννας εχει την υδρογειο (πρασινο στρογγυλο)πατας εκει θα δης την Αννα και το τηλ

και γραφε με μικρα γραμματα να μην σου τα σβησουνε

miasmaki

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε κατω απο το αβαταρ της Αννας εχει την υδρογειο (πρασινο στρογγυλο)πατας εκει θα δης την Αννα και το τηλ

και γραφε με μικρα γραμματα να μην σου τα σβησουνε
σ ευχαριστω φιλε

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
στειλε της πμ και θα σου απαντησει...σιγα μην αφησει την  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:    να παει χαμενη θα την τρελανει στις  :pipa2: :pipa2: :pipa2: και στα :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: και μετα θα το κανει μασκαρα ομορφιας δεν ξερεις τι τσουλακι ειναι αυτο??? :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
στειλε της πμ και θα σου απαντησει...σιγα μην αφησει την  :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:    να παει χαμενη θα την τρελανει στις  :pipa2: :pipa2: :pipa2: και στα :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: και μετα θα το κανει μασκαρα ομορφιας δεν ξερεις τι τσουλακι ειναι αυτο??? :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:
και που το βαζω το αδιαβροχο μακυγιαζ, παλι χαλια μου το κανετε ...
τουλαχιστον κανω ωραιο δερματακι ...αλλα να μ αφησετε μια φορα με την μασκαρα δεν γινεται....
ολο χαλια με κανετε ..παλιοπαιδαααα
και καβλωνετε να βλεπετε το σπερμα να τρεχει με τ μακυγιαζ ...που χαλαλι σας βρεεεεεεεε

ειδικα εσυ χρηστακο καυλαρε

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
καλησπέρα αννούλα,

κύριοι επιβεβαιώνω ότι το κορίτσι μας έχει το καλύτερο μοτέρ στο ρούφιγμα δεν μένει σταγόνα.........

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
καλησπέρα αννούλα,

κύριοι επιβεβαιώνω ότι το κορίτσι μας έχει το καλύτερο μοτέρ στο ρούφιγμα δεν μένει σταγόνα.........
μου εισαι και δυσκολος εσυ ... να σου χορεψω κουκλε με το ροζ φουστακι παλι να φτιαχνεσαιιιιιιιιιιιι
μεχρι και λαγους ρουφαει  :dancing: :dancing:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μου εισαι και δυσκολος εσυ ... να σου χορεψω κουκλε με το ροζ φουστακι παλι να φτιαχνεσαιιιιιιιιιιιι  μεχρι και λαγους ρουφαει  :dancing: :dancing:
θα κραταω τον καναπε για κοντρα,λες να υπαρχει προβλημα;

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
θα κραταω τον καναπε για κοντρα,λες να υπαρχει προβλημα;
στην αρχη κρατα λιγο κοντρα καλου κακου...οταν αναψω ομως ...συνηθως τον ρουφαω ολον .... θα σε δεσω εσενα μη μου χαθεις .... και τα @@ προσοχη .... ισως να μη τα ξαναδεις  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
στην αρχη κρατα λιγο κοντρα καλου κακου...οταν αναψω ομως ...συνηθως τον ρουφαω ολον .... θα σε δεσω εσενα μη μου χαθεις .... και τα @@ προσοχη .... ισως να μη τα ξαναδεις  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
μια θα τα χανω μια θα βλεπω;η δεν θα τα ξαναδω ποτε μου;

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
συναγωνιστές το κορίτσι μας εργάστηκε για πάρτι μου. με ξεθέωσε. παρολίγο να μου ρουφήξει και το προστατη....

αυτο το καναπέ αννούλα θα στον σπάσω στο σπίτι απο τις κρούσεις............

ξέρεις ποιο φορεματάκι θέλω...........................πονηρούλα

συναγωνιστές ορμάτε αλύπητα.....

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
μια θα τα χανω μια θα βλεπω;η δεν θα τα ξαναδω ποτε μου;
οσο εισαι εδω ...δεν θα τα βλεπεις ...καθολουυυυυυυυυυυυ

θα τα ξαναδεις, εφοσον φυγεις ..να ελενξεις αν ειναι στη θεση τους ....
(παντως ουδεν λαθος αναγνωριζεται μετα την απομακρθνση απο το ταμειο)  μπορει και να τα κρατησω και στα δινω την επομεν φορα...να τα ευχαριστηθω κι εγω ...

συναγωνιστές το κορίτσι μας εργάστηκε για πάρτι μου. με ξεθέωσε. παρολίγο να μου ρουφήξει και το προστατη....

αυτο το καναπέ αννούλα θα στον σπάσω στο σπίτι απο τις κρούσεις............

ξέρεις ποιο φορεματάκι θέλω...........................πονηρούλα

συναγωνιστές ορμάτε αλύπητα.....
πονηρεεεεεεεεεεεεεεεεε
το πορτοκαλι θες με τις ροζ ζαρτιερεςςςςςςςςςςςςςςςς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom