CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
αμα σε βουτηξω εσενα ....μετα απο μια εβδομαδα θα σε βρουν με αφυδατωση ...τετοιο ρουφηγμα θα φας και θα σαι δεμενο χειροποδαρα....οριστε μαςςςςςςςςςςςςςςςΣάτυρε!!! Θα τα πω όλα σπίτι!
αμα σε βουτηξω εσενα ....μετα απο μια εβδομαδα θα σε βρουν με αφυδατωση ...τετοιο ρουφηγμα θα φας και θα σαι δεμενο χειροποδαρα....οριστε μαςςςςςςςςςςςςςςςΣάτυρε!!! Θα τα πω όλα σπίτι!
αμα σε βουτηξω εσενα ....μετα απο μια εβδομαδα θα σε βρουν με αφυδατωση ...τετοιο ρουφηγμα θα φας και θα σαι δεμενο χειροποδαρα....οριστε μαςςςςςςςςςςςςςςς
μετα απο μια εβδομαδα θα σε βρουν με αφυδατωση ...τετοιο ρουφηγμα θα φας
εσυ χρυσε μου εξυπηρετησε ΠΑΝΤΑ με προτεραιοτητα....σαν εκτακτο περιστατικο....οι καυλες σου δε μπορουν να περιμενουν ....Γι'αυτό το λέω.....
Για να πάρω κι εγώ μεζέ!!! ;) ;) ;)
δε θα παρεις χαρτακι...μπαινεις κατευθειαν
εστω κι αν ειναι αλος μεσα ηδη
Ακομη δεν πηρες μεζε τι καθεσεΓι'αυτό το λέω.....
Για να πάρω κι εγώ μεζέ!!! ;) ;) ;)
Μαρτυριαρη.......Σάτυρε!!! Θα τα πω όλα σπίτι!
Και αλλος εταξε οτι θα την φερη αντε να δουμε ποιος@giorgos58: Γιώργο, ετοίμασε το φορτηγό και κατέβα προς τα κάτω. Αν δεν μπορείς, θα πάρω το μωρό και α σε βρούμε επάνω. (Αφού πρώτα της πατήσω ένα μερεμετάκι..χαχαχαχαχα)!
σε σενα που ζητησες να δεις κρτικη .....Καλημερα στην αννα,καλημερα γιωργο,λοιπον φιλε χθες υπηρξε συναντηση με το νυμφιδιο εδω..ειμαστε 2 συναγωνιστες ξεκινησε με βαθια υγρα πιπα μεχρι τελους να την βλεπεις να πνιγεται εναλαξ και ο φιλοσ τησ εκανε την πρωτη καταθεση στο προσωπο της,μετα ασχοληθηκε με μενα και τελικα σαν αχορταγο πουτανακι που ειναι πηρε και τα δευτερα σκαγια του συναγωνιστη γιατι επρεπε να αποχωρησει λιγο συντομα...μετα συνεχισαμε με βαθυ τσιμπουκι και με τρελο ελπιζω να θελει να γραψει εδω το πως ειναι σημερα το κωλαρακι της...λοιπον αννα για ωραια γουστα...
εσεις ειστε παλιοπαιδα...μας καυλωσες παλιοπαιδο!!!!
εσυ χρυσε μου εξυπηρετησε ΠΑΝΤΑ με προτεραιοτητα....σαν εκτακτο περιστατικο....οι καυλες σου δε μπορουν να περιμενουν ....
δε θα παρεις χαρτακι...μπαινεις κατευθειαν
εστω κι αν ειναι αλος μεσα ηδη
ναι η αληθεια ειναι οτι με προπονειτε καθημερινα για να μενουν ανοικτοι ....οι οριζοντες μου ...Μου αρέσουν οι παρουσίες με......ανοικτούς ορίζοντες. ;)
α ρε γαταρααααααααααΓεια σου Αννουλα με τους ανοιχτους οριζοντες σου
Με την πρωτη συναντηση η εντολη σου θα εκτελεστή οχι ανασα να μην παιρνης και τα ματια να δακρυσουν απο το ζορισμαα ρε γαταραααααααααα
να δουμε ποτε θα μου σπρωξεις το κεφαλι προς τα κατω και να μη παιρνω ανασα..
ειναι οι "πατητες"που κανουμε το καλοκαιρι στην θαλασσα;α ρε γαταραααααααααα
να δουμε ποτε θα μου σπρωξεις το κεφαλι προς τα κατω και να μη παιρνω ανασα..
αθωο μου παιδι ....απονηρευτο μου ..... ανεμελο μου λαγουαδακι....ειναι οι "πατητες"που κανουμε το καλοκαιρι στην θαλασσα;
Και 100 φορες οχι 3-4... το καταλαβες τωρς η να σε βαλω να μου το κανεις 100 φορες για τιμωρια?
αααααα δεν πηγε εκει το μυαλο μουαθωο μου παιδι ....απονηρευτο μου ..... ανεμελο μου λαγουαδακι....
βρε για πιπες μιλαμε που θα με αρπαζει απο το κεφαλι και θα μου τον καρφωνει μεχρι να πνιγομαι ... το καταλαβες τωρς η να σε βαλω να μου το κανεις 100 φορες για τιμωρια?