You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η άτακτη Αννούλα μας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 297K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Άννα : δουλεύει 11 το βράδυ με 8 το πρωί (μάλλον σπίτι της). Δωράκι 88 €. Άρα έχουμε 11 8 88.Τυχαίο, δε νομίζω.Καλησπερα στην ομορφη παρεα...καλησπερα Γιωργο..βρε που ειναι αυτο το πορνιδιο η αννα ακομα πατητες κανει???σε τι νουμερο βρισκεται σημερα???
ουτε ενα ρεπο δε μ εχει αφησει να κανω η σκυλα
Αντέχεις στα σκληρά & στα δύσκολα εσύ...!!! ;) ;) ;)
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
αντεχω δεν εντεχω ..αντε να της βαλεις μυαλο αυτηνης ...ασε που 11 με 8 ειναι 9 ωρο ....μα καλα, ουτε τη συλλογικη συμβαση δεν σεβεταιιιιιιιιιιιΑντέχεις στα σκληρά & στα δύσκολα εσύ...!!! ;) ;) ;)
ασε το 88 ευρο ...αντε να ψαχνω ψηλα για να δινω ρεστααααα
ελεος πιααααααααααααααααα
εσυ πας και τα κανονιζεις? αλοιομονο σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυΠως θα βγει το χρήμα; Και άνευ ρεπό.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και Φ.Π.Α. Αμ ναι! Είμαστε και νόμιμοι.αντεχω δεν εντεχω ..αντε να της βαλεις μυαλο αυτηνης ...ασε που 11 με 8 ειναι 9 ωρο ....μα καλα, ουτε τη συλλογικη συμβαση δεν σεβεταιιιιιιιιιιι
ελεος πιαααααααααααααααααεσυ πας και τα κανονιζεις? αλοιομονο σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
9ωρο και λιγο ειναι απο εδω και περα 12ωρο και βαλεαντεχω δεν εντεχω ..αντε να της βαλεις μυαλο αυτηνης ...ασε που 11 με 8 ειναι 9 ωρο ....μα καλα, ουτε τη συλλογικη συμβαση δεν σεβεταιιιιιιιιιιι
ελεος πιαααααααααααααααααεσυ πας και τα κανονιζεις? αλοιομονο σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
θα σε αφηνουν τα ρεστα αντε θα κονομας και διφραγκο απο τον καθενα
Καλησπερα Αννα και στην υπολοιπη παρεα
2 € ε; Μια χαρά χρήματα είναι τη σήμερον ημέρα. Και ημερησίως; Ακόμα καλύτερα.9ωρο και λιγο ειναι απο εδω και περα 12ωρο και βαλε
θα σε αφηνουν τα ρεστα αντε θα κονομας και διφραγκο απο τον καθενα
Καλησπερα Αννα και στην υπολοιπη παρεα
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Βεβαιως χρειαζομαστε την αποδειξη τι θα γραφη τρανςχμ ...θα βαλουμε και ταμιακες ....
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
καλησπερα ΚΑΥΛΑΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚαλησπερα αννουλα...αλλα βλεπω οτι δεν μιλας...
εγω να μην μιλαω ? ο μονος τροποσ να σταματησω ειναι να μην μπορω να μιλησω
2 € ε; Μια χαρά χρήματα είναι τη σήμερον ημέρα. Και ημερησίως; Ακόμα καλύτερα.
καλα ..κοιταξε εσυ να μεσολαβησεις να παρω το ρεπο μου σημερα ...
η εστω να με βαλει απογευμα στο προγραμμα...γαμηθηκα πια με το βραδινοοοοοοοοοοο
καλως τον παιδαρο ...καλως το κουκλο...καλησπερα σ ολους
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
η ατακτη αννουλα θα γραφει καλε ....Βεβαιως χρειαζομαστε την αποδειξη τι θα γραφη τρανς
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ο εφορος δεν θα το καταλαβενη θα ζητα επαγγελμα και θα μας κοιτα με μισο ματιη ατακτη αννουλα θα γραφει καλε ....
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
να μου τον στειλετε εδω και θα του εξηγεισω βρε εγω ....μην σκιασεσαιΟ εφορος δεν θα το καταλαβενη θα ζητα επαγγελμα και θα μας κοιτα με μισο ματι
καλα ..δε παιρνω ρεπο αλλα θα ρθεις να σου κραταω τον .... να μην νοιωθω μονηΡεπό δεν παίζει γιατί είσαι άτακτη.
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αννουλααα Καλησπερααα.... να τον προσεχης αυτον.... βαζη φακες παντου... ακομη και στη λεκανη της τουαλετας....
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
αμαννννννννννννννννννννΑννουλααα Καλησπερααα.... να τον προσεχης αυτον.... βαζη φακες παντου... ακομη και στη λεκανη της τουαλετας....
θα μου σκισει το στρινγκ??????????????/
εμ που βαζει και δουλευω 9 ωρο, θα μου κουρελιαζει και τα καλσον με τις φακες του ?
τι τραβαμε και μεις οι πουτΑννες
καλησπερα Δαναηηηηηηηηηηηηηηηη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις