You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η άτακτη Αννούλα μας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 297K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
στις σκαλες το χω ηδη κανει ..απειρες φορες ....Ξεχασες μερικα οπως σκαλες υπογειο ταρατσες κεραμοσκεπη
ομως στη κεραμοσκεπη θα με ανεβασει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ .... ο γατουληςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Το ξερης οτι ο γατος την πηγαινη την γατα στην ακρη στην γωνια να μην μπορη να φυγη και οσο πατα και σπρωχνη αλλο τοσο κοντραρη η γατα προς τα πισω να μην πεσηστις σκαλες το χω ηδη κανει ..απειρες φορες ....
ομως στη κεραμοσκεπη θα με ανεβασει ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ .... ο γατουληςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
τοτε μαλλον εκανα λαθος αγαπητο μου πλασμα.... εχεις δικιο... αλλα οχι και να παρεξηγησε βρε... Καλησπερα σε ολους....αννα κανονισου να βγαλεις [size=10pt]και[/size] εσυ βιντεο για ανεβασεις την παρεα εδω...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
ολα επιτρεποντε εδω Αννουλα μου... και πλακες και να παρεξηγηθουμε... μεταξυ φιλων τα παντα επιτρεποντε... Και με το Γιωργο να παρεξηγηθω την αλλη μερα ενα μεγαλο φιλι θα του δωσω.... και θα μου δωση... και ας με εχει δει και μια φορα...ρε σεις ? τι παθατε ?
πλακα κανουμε βρε να περασει η ωρα
Εσυ εισαι καλα κοπελα μου???? εμαθα οτι το πας το γραμμα ...
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
Δαναη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυολα επιτρεποντε εδω Αννουλα μου... και πλακες και να παρεξηγηθουμε... μεταξυ φιλων τα παντα επιτρεποντε... Και με το Γιωργο να παρεξηγηθω την αλλη μερα ενα μεγαλο φιλι θα του δωσω.... και θα μου δωση... και ας με εχει δει και μια φορα...
Εσυ εισαι καλα κοπελα μου???? εμαθα οτι το πας το γραμμα ...
παντα ετσι...μεταξυ φιλων καπως ετσι γινεται ....
εγω εβαλα μυαλο ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ αποτομα ΚΑΙ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ...παντως εβαλα...
το παω το γραμμα και το φερνω ..να δουμε τι αλλο θα κανω ..
αντε ετσι ..να συνεχισουμε τη πλακιτσααααααααααα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Φιλεναδα μου φαινετε οτι μου την ανοιξαν την τρυπα επιτελους... δεν ξερω... παω να δω...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
αυτα λες βρωμοπαιδο στα γατακια... και πανε συνεχεια με την οπισθεν????Το ξερης οτι ο γατος την πηγαινη την γατα στην ακρη στην γωνια να μην μπορη να φυγη και οσο πατα και σπρωχνη αλλο τοσο κοντραρη η γατα προς τα πισω να μην πεση
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
τοσην ωρα βρε ..απο κει σου μιλαω ..δεν ακους τον αντιλαλο ?Φιλεναδα μου φαινετε οτι μου την ανοιξαν την τρυπα επιτελους... δεν ξερω... παω να δω...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
α φιλεναδα δεν σου ειπα... παω να παρω και καλυντικα... μου τα καταναλωσαν... δεν μου εχουν αφηση κραγιον για κραγιον... και θελουν και περιγραμμα... τι κομματια δεν πηγαινα να γινω μακιγιεζ καλυτερα...Δαναη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
παντα ετσι...μεταξυ φιλων καπως ετσι γινεται ....
εγω εβαλα μυαλο ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ αποτομα ΚΑΙ ΒΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ...παντως εβαλα...
το παω το γραμμα και το φερνω ..να δουμε τι αλλο θα κανω ..
αντε ετσι ..να συνεχισουμε τη πλακιτσααααααααααα
CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα Αννουλα..ματακια μου εσενα θα σε κερνουσα ουτως η αλλως και χωρις το εξτρα της κυριακης..τωρα σου αφιερωνω το επομενο στιχακη κουκλα μου........καλησπερα χρηστακο ....
ειδες οτι ειμαι γουρλου ....να ρχεσαι να του δινω ενα φιλακι ...να εχεις και κερδη και πολυ τυχη στα ...
αντε ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολυ χαρηκα με το νεα σου
αντε να μας κερασεις κιολας ...
λες να κερδισει το 7 στο τζοκερ?
αντε παιδια και στα δικα μαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Έρωτας, Πάθος, Πόθος..Είναι οι λέξεις για μία νύχτα μαζί σου. Ας κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί, να πάμε εκεί που η έκσταση δεν είναι λέξη αλλά πραγματικότητα.
CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
α ρε λαρυυυυυυυυυυυυυ
την αλλη φορα μπορει και να σε δεσω ....ξερεις τη τρελη ειμαι εγω?
για τα σιδερααααααααααα
Αννουλα γρηγορα στο γιετι κουλε τοτε μωρο μου...εκει να δεις υπερωριες και ωραρια που ελεγες σε πιο πολιο σου ποστ.
CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τοτε μαλλον εκανα λαθος αγαπητο μου πλασμα.... εχεις δικιο... αλλα οχι και να παρεξηγησε βρε... Καλησπερα σε ολους....
καλησπερα Δαναη δεν παρεξηγηθηκα αλλα οπωσ σωστα ειδες στην προταση μου ηταν το και...αλωστε πολυ καιρο πριν ματια μου απο τα δικα σου ομορφα βιντεακια ανεβασε βιντεο η Συλβια τελειως διαφορετικου περιεχομενου. ...ο καθενας εχει διαφορετικες καλιτεχνικες δημιουργιες βλεπεις...καλο σου υπολοιπο...
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
τετοια μου λες και με πεθαινεις .... και μεταΚαλησπερα Αννουλα..ματακια μου εσενα θα σε κερνουσα ουτως η αλλως και χωρις το εξτρα της κυριακης..τωρα σου αφιερωνω το επομενο στιχακη κουκλα μου........
Έρωτας, Πάθος, Πόθος..Είναι οι λέξεις για μία νύχτα μαζί σου. Ας κάνουμε αυτό το ταξίδι μαζί, να πάμε εκεί που η έκσταση δεν είναι λέξη αλλά πραγματικότητα.
αχ παλιοπαιδο ...δεν θα στην τσακωσω με φορειο θα φυγεις ...
υπογραφη απο την Αννα
(πολυ ωραια αφιερωση)
CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα Αννα & Χρηστο
ελα ντε την πιασαν τετοιες μαλακιες κανουν συνεχεια και σε 2-3 ωρες της δινουν δρομο
δεν νομιζω να την αφησαν ακομα φιλε μου.....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αμα δεν την αφησουν σημερα αυριο θα ειναι ηδη εξωδεν νομιζω να την αφησαν ακομα φιλε μου.....
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Δεν μου ετυχε εμενα πριν 1,50 χρονο που εκλεισα ct και με εστησε και πηγε σε αλλο ραντεβου ο οποιος ηταν αστυνομικος και την περασε χειροπεδες ,μετα απο κανα 2ωρο μου εστειλε sms ζητωντας μου συγνωμη ,την επομενη βδομαδα την πηρα και στοημιχρονο μου εξηγησε τι ειχε συμβηβρε καρνταση ηρθε στην περιοχη σου ενα καλο τεμαχιο και εκει το επιασαν για πορνεια??βρε λιγμενα περνουν τα στρουμφακια εκει???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις