Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
να ηξερα που ειναι η αννουλα παλι :idiot: :idiot: :idiot:
βρε ατη ειναι στα :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: συνεχεια...εγω σε λιγο παω να δω για σπιτι να νοικιασω μαγκες...α καρνταση η πατρα εχει καλο κοσμο  :-* :-*  τελικα

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μου ετυχε εμενα πριν 1,50 χρονο που εκλεισα ct και με εστησε και πηγε σε αλλο ραντεβου ο οποιος ηταν αστυνομικος και την περασε χειροπεδες ,μετα απο κανα 2ωρο μου εστειλε sms ζητωντας μου συγνωμη ,την επομενη βδομαδα την πηρα και στοημιχρονο μου εξηγησε τι ειχε συμβη

παντως χτυπα την αλυπητα αν την βρεις φιλαρακι κοιτα εδω...

αν την βρεις παρε τηλ να σου πω και το συνθηματικο μολις ειναι να βρεθειται αν λεω κατσει τελικα εκει...

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
εδω ειμαι ..παρουσααααααα
διαβαζω με ενδιαφερον για τις ct κοπελες
να μαθαινω κι εγω

καλησοερα γατουλιιιιιιιιιι
καλησπερα χρηστο
τι κανετε αγορια μουυυυυυυυυυυ ?????????????

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
ελπιζω να σε βοηθησα φιλε μου με τον αλλον τροπο....

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
να μαθαινω κι εγω

καλησπερα χρηστο

εσυ καυλακι δεν διαβαζεις γενικα αλλα ειδικα ...να ξερεις οτι αν και ειμαι πατρα εγω θα μαθαινω τα παντα...και κατι ακομα δυο φορες την εβδομαδα θα ειμαι αθηνα σε ιδιωτικη???

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
εσυ καυλακι δεν διαβαζεις γενικα αλλα ειδικα ...να ξερεις οτι αν και ειμαι πατρα εγω θα μαθαινω τα παντα...και κατι ακομα δυο φορες την εβδομαδα θα ειμαι αθηνα σε ιδιωτικη???
ρε συ ...πολυ τυχερος εισαι ...με τετοια ζεστη η Αθηνα δε λεει ...
:headbang: :headbang: :headbang: εμεις θα καιγομαστε εδω κι εσυ θα τρεχεις στις παραλιεςςςςςςςςςςςςςςςς ...αδικια δεν ειναι ?  :headbang: :headbang: :headbang:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον μωρο σε αφηνω παω βολτα...τα λεμε φιλακια σε ολη την παρεα...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
να μαθαινω κι εγω

καλησπερα χρηστο
Οτι διαβαζεις και να το κανεις πραξη πρεπη

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Οτι διαβαζεις και να το κανεις πραξη πρεπη
ειμαι του πρακτικου εγω ....
αντε παω κι εγω .....να κανω καμια δουλεια  :pipa1:  :fuck1:

ηθελα να σας πω ρε γμτ ... χθες ειχα ντυθει καμαριερα ....πολυ φαση ...
θα σας πω αυριο ..
καλη βολτα χρηστο

γατουλη ....με σενα θα ντυθω σκυλιτσα ...ωραο δε θα ναι να σκιζει ο ατος την σκυλιτσα του ?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
θα σας πω αυριο ..
γατουλη ....με σενα θα ντυθω σκυλιτσα ...ωραο δε θα ναι να σκιζει ο ατος την σκυλιτσα του ?
Moνο πραξη και οχι θεωρια ,θα περιμενουμε να μας πης

βεβαιως και να ντυθης σκυλιτσα ,και το καταληλο για την περιπτωση  :grin: :grin:

Συνημμένα

• gatosme skyla.jpg
    gatosme skyla.jpg
    55,9 KB · Εμφανίσεις: 16

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γεια σου καυλιαρα  Αννουλααααα....  Ηρθε ο Ερντογαν...  μας ειπε να παμε το καλοκαιρη για καφε...   να δοκιμασουμε και ενα αλλο καρπο βρε παιδι μου... μα εφερε 320 ατομα για να μας πεισουν.... πρεπει να  τον τιμησουμε δεν γινετε..
θα μας γυρισουν με βαρκα πισω μου ειπε... με καμμια εκατοστη μαυρους...  τι λες παμε?????

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
αντε παω κι εγω .....να κανω καμια δουλεια  :pipa1:  :fuck1:

ηθελα να σας πω ρε γμτ ... χθες ειχα ντυθει καμαριερα ....πολυ φαση ...
θα σας πω αυριο ..
καλη βολτα χρηστο

καλα αυτο που θα σε βαλω να ντυθεις οταν θα ξαναερθω αννα ουτε το χεις φανταστει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
καλησπερα Δαναη δεν παρεξηγηθηκα αλλα οπωσ σωστα ειδες στην προταση μου ηταν το και...αλωστε πολυ καιρο πριν ματια μου απο τα δικα σου ομορφα βιντεακια ανεβασε βιντεο η Συλβια τελειως διαφορετικου περιεχομενου. :knockinb: :knockinb: :knockinb:...ο καθενας εχει διαφορετικες καλιτεχνικες δημιουργιες βλεπεις...καλο σου υπολοιπο...
Καλησπερα Χρηστο...  η καλιτεχνια παει και ερχετε δηλαδη...  :2funny:  ε πως να μην σας εχουμε σε εγρηγορση... και καυλωμενα...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Kaλησπερα στις καυλιαρες

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Kaλησπερα στις καυλιαρες
Καλησπερα καυλιαρη μου...  Τι βλεπω εδω... ουτε σκυλι δεν αφηνουμε?? σκυλακια να προσεχετε... αυτος ο γατος ειναι επικινδυνος... να φορατε τσινγκινο... σε εχει πειση σε εχη κουτουπωση και δεν εχεις παρη χαμπαρη... στο τελειωμα ομως νοιωθης μια ανοιχτη τρυπουλα ενα πραγμα .... γεια σου καυλαρε.. να προσεχης τις πιτες.. ακους?? δεν ξερης τι βαζουνε μεσα... :2funny: :2funny:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
καλησπερουδιααααααααααααααααααααααααα
Δαναη 350 βρε παιδι μου....  :think:
φοβαμαι μη τα κουρασουμε τα παιδια και ειναι σε αποστολη...

λαρουκοοοοοοοοοο ...για σενα μεχρι και μοναχη ντυνομαι ...

χρηστακοοοοοοοοοο, εχει σπασει ταμια τα δωρακι σου...με τις τιρκουαζ χαντρουλες ...τρελενονται ολοι οταν το φοραω
καλησπεραααααααααααααααα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλησπερα καυλιαρη μου...  Τι βλεπω εδω... ουτε σκυλι δεν αφηνουμε?? σκυλακια να προσεχετε... αυτος ο γατος ειναι επικινδυνος... να φορατε τσινγκινο... σε εχει πειση σε εχη κουτουπωση και δεν εχεις παρη χαμπαρη... στο τελειωμα ομως νοιωθης μια ανοιχτη τρυπουλα ενα πραγμα .... γεια σου καυλαρε.. να προσεχης τις πιτες.. ακους?? δεν ξερης τι βαζουνε μεσα... :2funny: :2funny:
Οχι σκυλακια αλλα σκυλες, και για το τσιγκινο εχουμε το τρυπανι δεν σταματα πουθενα  :2funny: :2funny:
Τι να προσεχω στην πιτα λεεες να μην γινη το αντιθετο, μπα δεν κανει τετοια αυτη ,αυτη θελη ντουρο βαρβατο  :bigdick:

εσυ Δαναη ποτε θα κανεις καμια πιτα ;;;;

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οχι σκυλακια αλλα σκυλες, και για το τσιγκινο εχουμε το τρυπανι δεν σταματα πουθενα  :2funny: :2funny:
Τι να προσεχω στην πιτα λεεες να μην γινη το αντιθετο, μπα δεν κανει τετοια αυτη ,αυτη θελη ντουρο βαρβατο  :bigdick:

εσυ Δαναη ποτε θα κανεις καμια πιτα ;;;;
εγω καυλιαρη μου την πιτα θα στην κανω Πολιτικη που σου αρεση... το τυρι θα ειναι Χανιωτικο ομως... και θα την φαμε παρεα... εγω θα σε ταιζω με τα δαχτυλακια μου... πιρουνι δεν θα πιασης.. και στο τελος θελω το τευταιο κομματι να ειναι δικο μου... με γαρνιτουρα Βορειοελλαδιτικη... και αν πασαλυφτω εχω και την γλωσσιτσα μου να καθαριση...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
εγω καυλιαρη μου την πιτα θα στην κανω Πολιτικη που σου αρεση... το τυρι θα ειναι Χανιωτικο ομως... και θα την φαμε παρεα... εγω θα σε ταιζω με τα δαχτυλακια μου... πιρουνι δεν θα πιασης.. και στο τελος θελω το τευταιο κομματι να ειναι δικο μου... με γαρνιτουρα Βορειοελλαδιτικη... και αν πασαλυφτω εχω και την γλωσσιτσα μου να καθαριση...
Βεβαιως με τα χερια τρωγεται η πιτα τι το θελης το πηρουνι ετσι ειναι ποιο νοστιμη
οχι μονο το τελευταιο αλλα και το προτελευταιο δικα σου με μπολικη σαντιγυ

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα Αννουλα...ετσι να κανει θραυση θελω...να εισαι καλα βρε και καλα να περνας...καλησπερα φθσικα στον Γιωργο την Δαναη τον Λαρους ασχετα που χρωσταει μια απαντηση ξερει αυτος..και σε ολη την παρεα εδω μεσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom