giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εεεε για να δειχνης την προικα σου θα θελης γαμπρο
Εεεε για να δειχνης την προικα σου θα θελης γαμπρο
ε ναι ...θελω γαμπρο.... να περασω τη πρωτη νυχτα του γαμουυυυυυυυυυυυΕεεε για να δειχνης την προικα σου θα θελης γαμπρο
Διατιθομε για κουμπαρος ;) ;)ε ναι ...θελω γαμπρο.... να περασω τη πρωτη νυχτα του γαμουυυυυυυυυυυυ
ε φυσικα και κουμπαρο ... περιμενω προτασεις
Γιασου Γιωργοοοο.... Εσυ αμεσως.... Οπου Γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη....Διατιθομε για κουμπαρος ;) ;)
χμ ..εσενα δε σε θελω κουμπαρο ..σε θελω εραστηΔιατιθομε για κουμπαρος ;) ;)
ακομα να το χωνεψεις εσυ ? καλε 2 μηνες τον κρατησα..πολυ τεκναροςςςςςςςςςςςςςς..Εγω εχω να πω ότι η Αννα μου έφαγε τον γκόμενο και με παράτησε στους 5 άνεμους με 3 παιδια 6 σκυλιά 3 γατες και την γιαγια μου σε κώμα > > :'( >
γεια σου δαναη ..προχθες δε σε προλαβα....Γιασου Γιωργοοοο.... Εσυ αμεσως.... Οπου Γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη....
Γεια σου ΔαναηΓιασου Γιωργοοοο.... Εσυ αμεσως.... Οπου Γαμος και χαρα η Βασιλω πρωτη....
Σιγουρα το παρανομο ειναι ποιο γλυκο αλλα και ο κουμπαρος δεν παει πισωχμ ..εσενα δε σε θελω κουμπαρο ..σε θελω εραστη
...το παρανομο με εναν αλανιαρη γατο ειναι καλυτερο
χαχαχαχαχαχΣιγουρα το παρανομο ειναι ποιο γλυκο αλλα και ο κουμπαρος δεν παει πισω
παντως πλακα - πλακα ...τον εχασα ...που βρισκεται τωρα ?
αυτο μπαινει μεταμεσονυχτιες ωρες...οχι λυκακης αλλα λυκανθρωπος πρεπει να ναιΑυτο το Λυκακη θα το πετυχω ποτε??? Ολο σε λαθος ωρες μπαινουμε?? Εγω φταιω??? Μου αρεση να αιφνιδιαζω... Τωρα τελευταια δεν ειναι συνεπης παντως κανη πολλες απουσιες... αρπα την
Θα με παρης για 4ο γατο sexualaΕγω εχω να πω ότι η Αννα μου έφαγε τον γκόμενο και με παράτησε στους 5 άνεμους με 3 παιδια 6 σκυλιά 3 γατες και την γιαγια μου σε κώμα > > :'( >
Καλα ενα ξυπνημα με ειναι οτι το καλυτεροχαχαχαχαχαχ
ετσι κι αλλιως εσυ θα προηγεισαιιιιιιι
πρωι πρωι μια κι ασε τους αλλους να πιστευουν οτι ειναι μοναδικοι
αυτο μπαινει μεταμεσονυχτιες ωρες...οχι λυκακης αλλα λυκανθρωπος πρεπει να ναι
Σκυλια γατια εχει εσυ θελης λυκακι τωραΑυτο το Λυκακη θα το πετυχω ποτε??? Ολο σε λαθος ωρες μπαινουμε?? Εγω φταιω??? Μου αρεση να αιφνιδιαζω... Τωρα τελευταια δεν ειναι συνεπης παντως κανη πολλες απουσιες... αρπα την
λες να παρει την εκδικηση της ?Θα με παρης για 4ο γατο sexuala Καλα ενα ξυπνημα με ειναι οτι το καλυτερο
Σκυλια γατια εχει εσυ θελης λυκακι τωρα
Λες να τα καταφερηλες να παρει την εκδικηση της ?
να μου παρει το γατο μεσα απο το στ ?
Μπα μπασταρδεμενα ειναι και αυτα τωραΘελω γνησια αρχεγονη ρατσα ΣΗΜΕΡΑ...
λες να παρει την εκδικηση της ?
να μου παρει το γατο μεσα απο το στ ?