Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Είδος ακούω   :think: :think: :think: H Αννouλα είναι σίγουρα προς εξαφάνιση γιατι αν μου ξαναφαει γκόμενο  >:(θα την μαγειρέψω τιν πουτάνιστα   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αμαν καλεεεεεεεεεεεεεε
..αντε φαε μου κι εσυ εναν να πατσισουμε ...παρε τον κυριο ...σε συγχωρωωωωωωωωωω

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ε ναι αφου τον ειχατε εσεις... εμεις μειναμε τωρα.... σειρα μας... Αμα τον αναλαβη δε η Συλβια ξεχαστε τον... Ψαξτε αλλον... ουτε να μας βλεπει δεν θα θελει.....   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Ε ναι αφου τον ειχατε εσεις... εμεις μειναμε τωρα.... σειρα μας... Αμα τον αναλαβη δε η Συλβια ξεχαστε τον... Ψαξτε αλλον... ουτε να μας βλεπει δεν θα θελει.....   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σα να χεις δικιο .... :idiot: :idiot:

ο επομενοςςςςςςςςςςςςςςς
χμμμμμμμμμμμμμμμ...λεω να παρω..... ολες!!!!
οκ ..με αλφαβητικη σειρα ?

(χαχαχαχχα Αννα ..προηγουμε απο Α αρχιζει το ονομα)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
σα να χεις δικιο .... :idiot: :idiot:

ο επομενοςςςςςςςςςςςςςςςοκ ..με αλφαβητικη σειρα ?

Εγω ειμαι η δευτερη?????  ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  δεν παιρνω μεταχειρισμενο...

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
χμμμμμμμμμμμμμμμ...λεω να παρω..... ολες!!!!

Εγώ θα απέχω από  το souper market σας διότι ος γνωστόν ειμαι απατεώνισσα και εκμεταλευομε τα βίτσια σας και εκβιάζω τους πελάτες μου αφού πρώτα λιποθυμήσουν από τιν βρόμα μου κτλ κτλ κτλ …κάνω solo καριέρα που λέμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
οκ ..με αλφαβητικη σειρα ?

Εγω ειμαι η δευτερη?????  ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ   δεν παιρνω μεταχειρισμενο...

οταν ειπα " ολες ", εννοουσα ολες...οχι ξεχωριστα... ;) ;) ;)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Εγώ θα απέχω από   το souper market σας διότι ος γνωστόν ειμαι απατεώνισσα και εκμεταλευομε τα βίτσια σας και εκβιάζω τους πελάτες μου αφού πρώτα λιποθυμήσουν από τιν βρόμα μου κτλ κτλ κτλ …κάνω solo καριέρα που λέμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πες μου οτι δερνεις κιολας να φτιαχτω... χαχα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
οταν ειπα " ολες ", εννοουσα ολες...οχι ξεχωριστα... ;) ;) ;)
μαλιστα ...αλλα να ξερεις οτι  :pipa1: ειμαι εγω η πρωτη...Α (ννα)..και μετα Δ(αναη) και μετα Ρ(ια) ..ολα κι ολα..να σεβομαστε και την σειρα μαςςςςςςςςςςςς

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μαλιστα ...αλλα να ξερεις οτι  :pipa1: ειμαι εγω η πρωτη...Α (ννα)..και μετα Δ(αναη) και μετα Ρ(ια) ..ολα κι ολα..να σεβομαστε και την σειρα μαςςςςςςςςςςςς

συνεννοηθητε μεταξυ σας....εγω μονο την μανικα θα σηκωσω...απο εκει κι υστερα οτι θελετε κανετε...οποια θελει αρχιζει... ;) ;) ;)

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
3 κορασίδες(με αρχιδια σορρυ κιόλας)είμαστε εδώ και κουτσομπολεύουμε..στο τελος μας βλέπω λέσβιες από δο μεσα να βγαίνουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
λεσβιες δεν ξερω εαν θα βγειτε απο εδω μεσα,αλλα χωρις κατι να σας συναρπασει σιγουρα!!!ηθελα να ηξερα σε τι εξυπηρετουν οι φωτο και ολα τα αλλα,αφου δεν προκειτε να ψαχτειτε?αντι να ενημερωνετε,πως την βρισκεται, τι διαθετετε και τετοια, ωστε να δημιουργησετε κατασταση ,απορω τι κανετε, με το συμπαθιο κιολας!!!!

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
ρια κατι μου λεει το ονομα !!!!!!!!!!!!!!!!!!

transexuala

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
λεσβιες δεν ξερω εαν θα βγειτε απο εδω μεσα,αλλα χωρις κατι να σας συναρπασει σιγουρα!!!ηθελα να ηξερα σε τι εξυπηρετουν οι φωτο και ολα τα αλλα,αφου δεν προκειτε να ψαχτειτε?αντι να ενημερωνετε,πως την βρισκεται, τι διαθετετε και τετοια, ωστε να δημιουργησετε κατασταση ,απορω τι κανετε, με το συμπαθιο κιολας!!!!

Σε όποια θες βρε πας pm και της μιλάς :) εδώ κάνουμε και λίγο πλακιτσα άλλωστε δεν είμαστε στις γενικές συζητήσεις  εδω το θεμα αφορά την Αννουλα  ;).... μόνο. το δικό μου θέμα μι δεις που ανικξανε γιατι θα φρικάρεις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom