Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπον Κοριτσια???? Εισαστε το επομενο Σαββατο να παμε Κουκλες????  Ακουωω

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
σπερα ..... σε ολους. αλλα ειδικα σ εσενα πρασινουλη....

Γεια σου ρε Γιαννη μαστορα... :grin: :grin:

Λοιπον Κοριτσια???? Εισαστε το επομενο Σαββατο να παμε Κουκλες????  Ακουωω

ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ... χαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ουστ κατιναριωωωωωωω... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Ορισμένες τρανς που βγαινουν εδω μέσα ,κανουν πραγματικά τη δουλειά τους που είναι το κυνήγι και πελατών!!Υπάρχουν όμως μερικές που βγαίνουν για πολύ μπλα-μπλα.Γι αυτό κύριοι θαυμαστές του ροομ, που θέλετε πραγματικά την ηδονή ,να προσέχετε με ποιές μιλάτε,εάν ζητάτε κάτι διαφορετικό!!...αλλιώς καλά κάνετε και περνάτε την ώρα σας με κουβεντούλα!!!!

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
το λεω και τελειώνω!!εμεις μπαίνουμε εδω γιατί πιστευουμε ότι θα βρούμε κάτι που θα μας συναρπάσει!!Λοιπόν λίγα είναι τα άτομα που αξίζει κανείς να ψαχτεί, που ζητάνε και επαγγελματικά ίσως το ίδιο πράγμα με εμάς!!οι άλλες είναι για κουβέντα και χαβαλέ!Μερικές απο αυτές που αξίζουν (παντα προσωπική άποψη) είναι η transilvia,η nantia,η transexuala!!Για τις άλλες έχω αμφιβολία εάν επιθυμούν να συμβρεθούν η να κάνουν χαβαλέ,στις παραπάνω έχω ακούσει καλά λόγια και για την danai ακουσει μόνο!!Για αυτούς τους λόγους, θέλει προσοχή το ψάξιμο γιατί και οι φώλες υπάρχουν!!ευχαριστώ

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Oποιος θέλει βεβαίως συμμερίζεται αυτά που λέω,για να ειμαστε σαφεις!!Απλά η μικρή μου εμπειρία αυτά με έχει διδάξει.Ο καθένας το ψάχνει με τον δικό του τρόπο και καταλήγει στο δικό του συμπέρασμα.Καλό βέβαια,όμως είναι να μην τρώμε κουτόχορτο,γιατί οσοι μπαίνουμε κακά τα ψέματα ξέρουμε τι θέλουμε.

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Oποιος θέλει βεβαίως συμμερίζεται αυτά που λέω,για να ειμαστε σαφεις!!Απλά η μικρή μου εμπειρία αυτά με έχει διδάξει.Ο καθένας το ψάχνει με τον δικό του τρόπο και καταλήγει στο δικό του συμπέρασμα.Καλό βέβαια,όμως είναι να μην τρώμε κουτόχορτο,γιατί οσοι μπαίνουμε κακά τα ψέματα ξέρουμε τι θέλουμε.
κουκλε μου ..σε οποια κοπελα θες μπορεις να στειλεις μηνυμα και θα σου απαντησει ...
νομιζω οτι ειναι πιο διακριτικος τροπος να κανονιζεις μεσω προσωπικων μηνυματων και οχι δημοσια εδω .... προσωπικη μου αποψη ειναι οτι μεσω προσωπικων μηνυματων και τηλεφωνου ειναι πιο καλα να κανονιζονται αυτα... εδω ειναι ενα τοπικ με πλακιτσα ....αν θες ενημερωση μπες  στα τοπικ ενημερωσεων......

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλημερα Αννα

giorgos58