Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
όντως μία "χείρα' βοηθείας είναι πάντοτε χρήσιμη.... ;) ;) ;)
μια χειρα κι ενα στωματακι ..οχι πολλα πραγματα
Γεια σου Αννουλα με τα συντριβανια σου
ε ναι ενα συντριβανακι σαν της φωτο το θελω, να πλατσουρισω λιγακι

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
μια χειρα κι ενα στωματακι ..οχι πολλα πραγματα ε ναι ενα συντριβανακι σαν της φωτο το θελω, να πλατσουρισω λιγακι

θα σου κανω εγω μια συντριβανάρα να κάνεις μπανιο, όχι πλατσούρισμα... ;) ;) ;)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
...και μάγκες για να τελειώνουμε με όλα αυτά,έτσι ώστε να πάρει το ροομ την δικιά του ροή, ξέρω κάποιες που αξίζουν (πάντα προσωπικά ομιλώ)απλα για να μην κοροιδευεστε και ειναι οι...athina qeen η nantia mistress αυτη με διαφορά,η transexuala,η sulvia (το κατι άλλο),η annoula trans (στο ροομ που βρισκόμαστε!!για τις άλλες έχω κάποιες αμφιβολίες, σας ευχαριστώ και ευχομαι καλες χημείες!!!
Ποια εμεινε αραγε που δεν χωνευη???     Τις ειπε ολες.... Ποια να ειναι ποια να ειναι..... Αλλα και παλι για να της εχει αχτη  πρεπει να το εχει αποθημενο δεν μπορει... Αντρες παιδι μου... τα βγαζης περα μαζη τους...

Αν με πληρωνης μπουμπουνα μου ολη μερα...  να μπαινω να σου γραφω οτι θελεις.... να με ευχαριστιεσε... Δεν ειμαι για χορταση ομως... Ειμαι για λιγους και καλους... Καλη Χημεια λοιπον...

Και ζωη χωρις χαβαλε  ειναι κατευθειαν Δρομοκαιτειο.... Ετσι το λενε?????  Η  Βρωμοκαιτειο????   :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Τα μακροβουτια  :knockinb: :knockinb: τα εκανες με λυσσα η εισουν φρονιμο κοριτσι  :grin: :grin: :grin:
τα μακροβουτια  :pipa1: θελουν κρατημα αναπνοης για να μπορεις να το φτασεις βαθεια ολο ....
στα αλλα μακροβουτια  :fuck1: ειναι δουλεια αλλων ..εγω εκει ημουνα φρονιμη

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
τα μακροβουτια  :pipa1: θελουν κρατημα αναπνοης για να μπορεις να το φτασεις βαθεια ολο ....
στα αλλα μακροβουτια  :fuck1: ειναι δουλεια αλλων ..εγω εκει ημουνα φρονιμη
Εξπερ πρεπη να εισαι στο κρατημα αναπνοης ουτε ψαροντουφεκας σε πιανη  :grin: :grin: :grin:
στο αλλο πως και εισουνα φρονιμη

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Εξπερ πρεπη να εισαι στο κρατημα αναπνοης ουτε ψαροντουφεκας σε πιανη  :grin: :grin: :grin:
στο αλλο πως και εισουνα φρονιμη
ειχα πολυ καλο αναπνευστηρα ..για αυτο πετυχε και το μακροβουτι ... :pipa1:

στο  :zfuck: αλλος πρεπει να κανει το αλμα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ειχα πολυ καλο αναπνευστηρα ..για αυτο πετυχε και το μακροβουτι ... :pipa1:

στο  :zfuck: αλλος πρεπει να κανει το αλμα
Βραγχια χρειαζονται  :grin: :grin: :grin:
Το αλμα γινεται και απο τους δυο μπορη εσυ να θελης αλλα κολπα  :rockon: :rockon: :rockon:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
δαναη δεν γνωριζομαστε και νομιζω οτι δε θα γνωριστουμε ποτε!!Το να κανω μια κριτικη σε αυτα που γνωριζω και βλεπω δεν νομιζω ότι μπορει να μου το απαγορευση κανεις,ποσο εσυ,άλλωστε γι αυτο το λόγο είναι και το ροομ,για να σχολιαζουμε τα καλως αλλα και τα κακως κειμενα.Επίσης το σίγουρο είναι ότι δεν ασχοληθηκα μαζι σου, άρα ίσως κάτι σε προβληματισε και απαντας σε εμένα!!Και για να τελειώνουμε ενημερώνω κάποιους ταπεινούς εραστές που ψάχνουν,όπως κι εγώ άλλωστε κάτι που να τους γεμίση,ώστε να μην τους εμπορευονται κάποιες εδώ μέσα και τελικά βγαίνει μαπα το καρπούζι.Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!!
Ποια εμεινε αραγε που δεν χωνευη???     Τις ειπε ολες.... Ποια να ειναι ποια να ειναι..... Αλλα και παλι για να της εχει αχτη  πρεπει να το εχει αποθημενο δεν μπορει... Αντρες παιδι μου... τα βγαζης περα μαζη τους...

Αν με πληρωνης μπουμπουνα μου ολη μερα...  να μπαινω να σου γραφω οτι θελεις.... να με ευχαριστιεσε... Δεν ειμαι για χορταση ομως... Ειμαι για λιγους και καλους... Καλη Χημεια λοιπον...

Και ζωη χωρις χαβαλε  ειναι κατευθειαν Δρομοκαιτειο.... Ετσι το λενε?????  Η  Βρωμοκαιτειο????   :2funny: :2funny: :2funny:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
μετα τα ανωτερω να καλησπερησω την αννουλα που έχει γίνει και τραγουδάκι!!αννούλα του χιονιά!!να καλησπερησω όλους μες το ροομ και να ευχηθώ εκ των προτέρων ένα ευχαριστό, γεμάτο εμπειρίες, σαββατοκύριακο!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Κα(υ)λως την Δαναη

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ΚαΥλως  τον Γιωργο μου.... Καλησπερα σε ολους... Καλησπερα Αννουλα...

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
ΚαΥλως  τον Γιωργο μου.... Καλησπερα σε ολους... Καλησπερα Αννουλα...
καλησπερα Δαναη ....
πολυ καλη η φωτο που ποσταρες στο θεμα σου ...
μεχρι και λεσβια γινομαι ...
χαχαχαχαχαχα
ολα καλα ?
Η Αννουλα θα εβαλε ηλεκτρικη και θα ρουφαη τωρα  :pipa1:  :pipa1: :pipa2: :grin: :grin: :grin:
Καλησπερα Δαναη
ρε γατε δεν ειχα σκεφτει οτι εχω αυτο το κοινο σημειο με την ηλεκτικη σκουπα...
πολυ ωραιο ...χαχαχαχα γατε..
τωρα θα πιασω τη συναδελφο σκουπα να αρχισουμε τα ρουφιγματα

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ολα καλα κουκλα μου...  Λες να καταντισουμε Λεσβιες??  Να ρουφαη η μια την αλλη???  Αλλο που δεν θελουν μερικοι...

Λοιπον  HOOVER  η καλυτερη .... δεν αφινη ουτε ιχνη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom