giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Γεια σου Αννουλα με τα συντριβανια σου
ε οσο να πεις μια βοηθεια παντα χρειαζεται και σ αυτο
καλησπερουδιααααααααααααααααα
Γεια σου Αννουλα με τα συντριβανια σου
μια χειρα κι ενα στωματακι ..οχι πολλα πραγματαόντως μία "χείρα' βοηθείας είναι πάντοτε χρήσιμη.... ;) ;) ;)
ε ναι ενα συντριβανακι σαν της φωτο το θελω, να πλατσουρισω λιγακιΓεια σου Αννουλα με τα συντριβανια σου
μια χειρα κι ενα στωματακι ..οχι πολλα πραγματα ε ναι ενα συντριβανακι σαν της φωτο το θελω, να πλατσουρισω λιγακι
Ποια εμεινε αραγε που δεν χωνευη??? Τις ειπε ολες.... Ποια να ειναι ποια να ειναι..... Αλλα και παλι για να της εχει αχτη πρεπει να το εχει αποθημενο δεν μπορει... Αντρες παιδι μου... τα βγαζης περα μαζη τους......και μάγκες για να τελειώνουμε με όλα αυτά,έτσι ώστε να πάρει το ροομ την δικιά του ροή, ξέρω κάποιες που αξίζουν (πάντα προσωπικά ομιλώ)απλα για να μην κοροιδευεστε και ειναι οι...athina qeen η nantia mistress αυτη με διαφορά,η transexuala,η sulvia (το κατι άλλο),η annoula trans (στο ροομ που βρισκόμαστε!!για τις άλλες έχω κάποιες αμφιβολίες, σας ευχαριστώ και ευχομαι καλες χημείες!!!
Πλατσουρισες στο συντριβανακιε ναι ενα συντριβανακι σαν της φωτο το θελω, να πλατσουρισω λιγακι
αμεεεεεεεεεεεεεεεεΠλατσουρισες στο συντριβανακι
Καλημερα Αννα
Τα μακροβουτια τα εκανες με λυσσα η εισουν φρονιμο κοριτσιαμεεεεεεεεεεεεεεεε
και πλατσουρισα ..εκανα και μακροβουτια
καλημεραααααααααααααα
τα μακροβουτια θελουν κρατημα αναπνοης για να μπορεις να το φτασεις βαθεια ολο ....Τα μακροβουτια τα εκανες με λυσσα η εισουν φρονιμο κοριτσι
Εξπερ πρεπη να εισαι στο κρατημα αναπνοης ουτε ψαροντουφεκας σε πιανητα μακροβουτια θελουν κρατημα αναπνοης για να μπορεις να το φτασεις βαθεια ολο ....
στα αλλα μακροβουτια ειναι δουλεια αλλων ..εγω εκει ημουνα φρονιμη
ειχα πολυ καλο αναπνευστηρα ..για αυτο πετυχε και το μακροβουτι ...Εξπερ πρεπη να εισαι στο κρατημα αναπνοης ουτε ψαροντουφεκας σε πιανη
στο αλλο πως και εισουνα φρονιμη
Βραγχια χρειαζονταιειχα πολυ καλο αναπνευστηρα ..για αυτο πετυχε και το μακροβουτι ...
στο αλλος πρεπει να κανει το αλμα
Ποια εμεινε αραγε που δεν χωνευη??? Τις ειπε ολες.... Ποια να ειναι ποια να ειναι..... Αλλα και παλι για να της εχει αχτη πρεπει να το εχει αποθημενο δεν μπορει... Αντρες παιδι μου... τα βγαζης περα μαζη τους...
Αν με πληρωνης μπουμπουνα μου ολη μερα... να μπαινω να σου γραφω οτι θελεις.... να με ευχαριστιεσε... Δεν ειμαι για χορταση ομως... Ειμαι για λιγους και καλους... Καλη Χημεια λοιπον...
Και ζωη χωρις χαβαλε ειναι κατευθειαν Δρομοκαιτειο.... Ετσι το λενε????? Η Βρωμοκαιτειο????
Η Αννουλα θα εβαλε ηλεκτρικη και θα ρουφαη τωραΚαΥλως τον Γιωργο μου.... Καλησπερα σε ολους... Καλησπερα Αννουλα...
καλησπερα Δαναη ....ΚαΥλως τον Γιωργο μου.... Καλησπερα σε ολους... Καλησπερα Αννουλα...
ρε γατε δεν ειχα σκεφτει οτι εχω αυτο το κοινο σημειο με την ηλεκτικη σκουπα...Η Αννουλα θα εβαλε ηλεκτρικη και θα ρουφαη τωρα
Καλησπερα Δαναη