Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

panos erotiaris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε για να παρεις βοηθεια πρεπει να πεις μια περιληψη της ιστοριας σου. αν και εισαι σε λαθος θρεντ.......
εχεις δικιο,εδω ομως βλεπω οτι γραφετε.Ειναι μια γνωριμια που εχει γινει στο δρομο,εδω και 3 μηνες περιπου.Βγαινουμε μαζι .Εχω χασει το μυαλο μου και δεν ξερω τι να κανω, αν πρεπει να τις το πω.Δεν ξερω αν θα το εκτιμησει η θα αλαξει σταση απεναντι μου. Δεχτες συμβουλες και οχι περιπαιξιματα!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
εχεις δικιο,εδω ομως βλεπω οτι γραφετε.Ειναι μια γνωριμια που εχει γινει στο δρομο,εδω και 3 μηνες περιπου.Βγαινουμε μαζι .Εχω χασει το μυαλο μου και δεν ξερω τι να κανω, αν πρεπει να τις το πω.Δεν ξερω αν θα το εκτιμησει η θα αλαξει σταση απεναντι μου. Δεχτες συμβουλες και οχι περιπαιξιματα!

Η γνωριμία που έχεις κάνει είναι cd ή trans? Με το τσιγκέλι θα σου τα βγάζουμε?

panos erotiaris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
οχι cd ρε παιδια.Σας ειπα βγαινουμε και παμε παντου, με τη cd βγαινεις; αυτη ειναι πολυ ομορφη.Εχω χαζεψει , πολυ θυλυκη,οπως μου φερετε πολυ ωραια,αλλα φοβαμαι δεν ξερω την ψυχολογια που εχουν

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ρε παιδια η Αννουλα που ειναι οεο;;;

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ριχνει κατι μπετα..(πλακα κανω μην το παρει στραβα γιατι την συμπαθω ασχετα αν δεν την ξερω)

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν θελω να πω τονομα της, απλα εγραψα εδω, δεν την ξερω την Αννα
η αποψη μου μια και ζητας συμβουλη..........απο τα λεγομενα σου και οπως τα γραφεις  μαλλον δεν πατε πουθενα.παρα μονο στο σπιτι για.. :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :fuck1: :fuck1: :fuck1:.....αγραφη χθες για να πεις οτι καψουρευτηκες τραβεστι και δεν ξερεις πως να τις συμπεριφερθεις :think: :think: :think:...εσυ δλδ εχεις την εντυπωση οτι η τραβεστι σε ερωτευτηκε? :think: :think:......το οτι εσυ την ερωτευτηκες για να γλιτωνεις τα ευροπουλα που θα πληρωνες για ενα 15λεπτο και αυτη ερωτευτηκε το οτι την βγαζεις εξω και τις κανεις τα εξοδα ισως....αλλα και παλι χλωμο να σε ερωτευτηκε :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: το  εχω πει ξανα  σε αλλα ποστ αντρες που να ερωτευονται τραβεστι χωρις οφελος δεν υπαρχουν.... ουτε τραβεστι που να εχουν κανει σχεση χωρις υλικες η χρηματικες απολαβες.....και επιδη πιο πανω σου ειπαν οτι εδω ειναι το τοπικ τις αννας και ειχε δικιο καλητερα να τα ποστερεις εδω.... για να μην  ξεσκιζονται ολα τα τοπικ

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
παει και αυτο το θρεντ. το θαψανε τελειως!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
καλησπερααααααααααααααα

καλα, 2 μερες ελειψα κι εγινε χαμος ?

τι κανετε ρε παιδιααααααααα
μου λειψατεεεεεεεεεεεε
:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Καλως την Αννουλα
μονο 2 μερες ελειψες
Καλησπερα Αννα

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Καλως την Αννουλα
μονο 2 μερες ελειψες
Καλησπερα Αννα
χρειαζεται και αυτο καμια φορα .... διαπιστωσα σε ποιον ελειψα και σε ποιον οχι....

εμενα παντως μου λειψατε πολυυυυυυυυυυυυυ

βλεπω κανατε  και τη πλακιτσα σας οσο ελειπα ..
μπραβο και λιγη εκτονωση χρειαζεται ...

παμε τωρα για αλλη εκτονωση  :fuck2: :fuck2: :fuck2:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
χρειαζεται και αυτο καμια φορα .... διαπιστωσα σε ποιον ελειψα και σε ποιον οχι....

εμενα παντως μου λειψατε πολυυυυυυυυυυυυυ
παμε τωρα για αλλη εκτονωση  :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Αφου το διαπιστωτες παμε παρακατω
μια απογευματινη εκτονωση ειναι οτι πρεπη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom