Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ρε χαραλάμπη έλεος πια με τα κόμπλεξ σου, επειδή δεν μπορείς να βρείς να πηδηχτείς, πρέπει όλοι αυτοί να διαβάζουν τις παπαριές σου;
άνοιξε ένα θρεντ (σε αυτό που υπάρχει έδωσες δικαίωμα να σε δουλεύουν) και γράψε ότι θες.
και παρτο χαμπάρι, σε μητρώο αρρένων και οι δυό είστε γραμμένοι.

SCREAM

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Που μπορω να διαβασω μια εμπεριστατομενη κριτικη για την Αννα και τις υπρεσιες της;  Και την εμφανιση της.

SCREAM

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σε ευχαριστω μαν. Διαβασα την κριτικη του πιτσιλιστη κι εχω να παρατηρησω πως η Αννα οντως δεν πολυασχολειται με προφυλακτικα και τετοιες λεπτομερειες, τα καραπινει, αν και μετα τα σχολια της/του Αλικη Χανια αλλαξε στην αγγελια της το σπερματολαγνα, τα καταπινω κλπ  :think:Αποφασισα λοιπον να μην την τιμησω (η υγεια και η ζωη μου πανω απο καθε καβλα) αν και πρεπει να πω οτι τη βρισκω πολυ συμπαθητικη εδω στην κουβεντουλα. Ο καθενας κανει τις επιλογες τους, αυτο δεν σημσαινει οτι δεν θα τα λεμε ολοι μαζι εδω σαν παρεακι. Καληνυχτα παιδες και κοριτσαροι.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
:huh:

Τι γινεται εδω ρε παιδια; Αλικη ΧΑνια σε ρωταω για τελευταια φορα. Αν πιστευεις οτι η Αννα ειναι επικινδυνη σε θεματα υγειας πεστο τωρα. Απο εκει ξεκινησε η κουβεντα και αυτο αφορα εμενα σαν πελατη. Οσο για τους τσακωμους φαινεται εδω μεσα καποιοι γνωριζεστε πολυ καλα και απο κοντα., Αλλιως τοσο βρισιδι δεν εξηγειται.
Εισαι σοβαρος ρε φιλε την Αλικη ρωτας δεν ξερης τι θα σου πη,ποιο επικυνδυνη ειναι η Αλικη και οχι η Αννα, αυτη κοιτα μονο να κατηγορη και να βριζη ολους και ολα δεν βλεπης που ολοι την βριζουμε

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Σε ευχαριστω μαν. Διαβασα την κριτικη του πιτσιλιστη κι εχω να παρατηρησω πως η Αννα οντως δεν πολυασχολειται με προφυλακτικα και τετοιες λεπτομερειες, τα καραπινει, αν και μετα τα σχολια της/του Αλικη Χανια αλλαξε στην αγγελια της το σπερματολαγνα, τα καταπινω κλπ  :think:Αποφασισα λοιπον να μην την τιμησω (η υγεια και η ζωη μου πανω απο καθε καβλα) αν και πρεπει να πω οτι τη βρισκω πολυ συμπαθητικη εδω στην κουβεντουλα. Ο καθενας κανει τις επιλογες τους, αυτο δεν σημσαινει οτι δεν θα τα λεμε ολοι μαζι εδω σαν παρεακι. Καληνυχτα παιδες και κοριτσαροι.

Φιλε εφοσον εχεις θεμα υγιεινης [ και καλα κανεις!! ] και αφου σ'αρεσει η Αννουλα, θα της πεις με περισσεια ευγενεια οτι θες προφυλαξη... μην δυσκολευουμε τα πιο απλα πραγματα..

καλη συνεχεια...

εσυ ηρθες αλλα η πρασιναδα ακομα να φυγει. καλημερα wolfaki

Καλημερα Τζον!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
θα σου ελεγα τυπε μου να την παρεις με καποτιδιο και πριν τα αμολυσεις βγαζεις το λαστιχο και τα αμολας στο στοματακι της χωρις να ακουμπησεις

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
θα σου ελεγα τυπε μου να την παρεις με καποτιδιο και πριν τα αμολυσεις βγαζεις το λαστιχο και τα αμολας στο στοματακι της χωρις να ακουμπησεις
Δεν θελη και πολυ μυαλο ετσι τα ριχνουμε  συνεχεια,
ουτε εμεις ρισκαρουμε αλλα ουτε η Αννα και οποιαδηποτε Αννα  :think: :think: :think:

panos erotiaris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα παιδες! θα ηθελα συμβουλες , πως να συμπεριφερθω , για ενα ατελειωτο πλασμα που εχω γνωρισει, οπου μου εχει παρει τα μυαλα.συμβουλες οχι βρισημο!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ποιο ειναι αυτο το πλασμα ρε φιλε στην Αννα αναφερεσε

master.ioannis