epivitoras300
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Κυρια ο Χαραλαμπης........
δηλαδη;φωτιστε μας λιγο αν θελετεΚαι να ξερες........ θα χαρακωνοσουν...........
διαβασε την κριτικη του πιτσιλιστη
Εισαι σοβαρος ρε φιλε την Αλικη ρωτας δεν ξερης τι θα σου πη,ποιο επικυνδυνη ειναι η Αλικη και οχι η Αννα, αυτη κοιτα μονο να κατηγορη και να βριζη ολους και ολα δεν βλεπης που ολοι την βριζουμε
Τι γινεται εδω ρε παιδια; Αλικη ΧΑνια σε ρωταω για τελευταια φορα. Αν πιστευεις οτι η Αννα ειναι επικινδυνη σε θεματα υγειας πεστο τωρα. Απο εκει ξεκινησε η κουβεντα και αυτο αφορα εμενα σαν πελατη. Οσο για τους τσακωμους φαινεται εδω μεσα καποιοι γνωριζεστε πολυ καλα και απο κοντα., Αλλιως τοσο βρισιδι δεν εξηγειται.
εσυ ηρθες αλλα η πρασιναδα ακομα να φυγει. καλημερα wolfakiηρθα και εγω... ποιος θα τις φαει;;;; εεεε;;;;
Σε ευχαριστω μαν. Διαβασα την κριτικη του πιτσιλιστη κι εχω να παρατηρησω πως η Αννα οντως δεν πολυασχολειται με προφυλακτικα και τετοιες λεπτομερειες, τα καραπινει, αν και μετα τα σχολια της/του Αλικη Χανια αλλαξε στην αγγελια της το σπερματολαγνα, τα καταπινω κλπ Αποφασισα λοιπον να μην την τιμησω (η υγεια και η ζωη μου πανω απο καθε καβλα) αν και πρεπει να πω οτι τη βρισκω πολυ συμπαθητικη εδω στην κουβεντουλα. Ο καθενας κανει τις επιλογες τους, αυτο δεν σημσαινει οτι δεν θα τα λεμε ολοι μαζι εδω σαν παρεακι. Καληνυχτα παιδες και κοριτσαροι.
εσυ ηρθες αλλα η πρασιναδα ακομα να φυγει. καλημερα wolfaki
θα σου ελεγα τυπε μου να την παρεις με καποτιδιο και πριν τα αμολυσεις βγαζεις το λαστιχο και τα αμολας στο στοματακι της χωρις να ακουμπησειςΣε ευχαριστω μαν. Διαβασα την κριτικη του πιτσιλιστη κι εχω να παρατηρησω πως η Αννα οντως δεν πολυασχολειται με προφυλακτικα και τετοιες λεπτομερειες, τα καραπινει, αν και μετα τα σχολια της/του Αλικη Χανια αλλαξε στην αγγελια της το σπερματολαγνα, τα καταπινω κλπ Αποφασισα λοιπον να μην την τιμησω (η υγεια και η ζωη μου πανω απο καθε καβλα) αν και πρεπει να πω οτι τη βρισκω πολυ συμπαθητικη εδω στην κουβεντουλα. Ο καθενας κανει τις επιλογες τους, αυτο δεν σημσαινει οτι δεν θα τα λεμε ολοι μαζι εδω σαν παρεακι. Καληνυχτα παιδες και κοριτσαροι.
Δεν θελη και πολυ μυαλο ετσι τα ριχνουμε συνεχεια,θα σου ελεγα τυπε μου να την παρεις με καποτιδιο και πριν τα αμολυσεις βγαζεις το λαστιχο και τα αμολας στο στοματακι της χωρις να ακουμπησεις
δεν θελω να πω τονομα της, απλα εγραψα εδω, δεν την ξερω την ΑνναΠοιο ειναι αυτο το πλασμα ρε φιλε στην Αννα αναφερεσε
φιλε για να παρεις βοηθεια πρεπει να πεις μια περιληψη της ιστοριας σου. αν και εισαι σε λαθος θρεντ.......δεν θελω να πω τονομα της, απλα εγραψα εδω, δεν την ξερω την Αννα
Ποιο ειναι αυτο το πλασμα ρε φιλε στην Αννα αναφερεσε
Χωρις να μας πης κατι πως να σε δωσουμε βοηθεια,δεν ειμαστε μαγοιδεν θελω να πω τονομα της, απλα εγραψα εδω, δεν την ξερω την Αννα
Εγινε φιλεΣτείλε π.μ νά έρθη τό βραδυ γιά φαγητό!!!!!!!!