Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Μηνύματα
554
Like
0
Πόντοι
6
Αφου σου αρεσει πιες το αλλα μην σου πεσει βαρη.Η Δαναη τι λεει ?
 

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Μηνύματα
554
Like
0
Πόντοι
6
Ελα ρε φιλε που εισαι εσυ και εχουμε προβληματα εδω
 

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.983
Like
6
Πόντοι
66
Καταρχην αγοραζης ενα Λουκανικο αναλογως τις Ορεξεις σου... Μεγαλο.. μικρο... Χωριατικο.... η γερμανικο.... οσο πιο χοντρο  και μακρυ τοσο πιο χορταστικο και απολαυστικο θα ειναι.....

Λοιπον.....

Παιρνης το αλευρι το βαζης σε ενα δοχειο και βαζης μεσα μπυρα.... Το ανακατευης να γινη μια σκληρη μαζα και το αφηνης για μιση ωριτσα.... Παιρνης το λουκανικο το βουτας  μεσα.... να μουλιαση... να μην φαινετε καθολου ... το τηγανιζης και μετα αν ειναι αρκετα μεγαλο το απολαμβανης για αρκετη ωρα.... αν θελεις φυσικα μπορεις να το τρως και με τον συντροφο σου ... σε καθε ακρη του θα υπαρχη το στομα σας και θα το απολαμβανετε μαζη... αν θελετε απολαμβανετε και δευτερο .... Τα καλυτερα παντως ειναι τα χωριατικα  Σουτζουκολουκανικα... Να το τρωη ο γκομενος και εσενα να μην σου δινη....
 

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Μηνύματα
554
Like
0
Πόντοι
6
Ψαχνει καποιον να το κανει αλευρατο. Δεχεσαι ??
 

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.983
Like
6
Πόντοι
66
μην βαλης πολλα υλικα θα χοντρινη το ζυμαρι.... θα χαθει το λουκανικο... που ειναι και ολη η  γευση...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom