Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και μενα μου λειψατε βρωμοπαιδα.... Περνατε καλα????  Αυτο μετραη.... Τωρα θα ειμαι Αθηνα και θα φευγω καμια φορα Σαββκυριακα να πηγαινω στο εξωχικο μου στο Κιατο....  Τα ακουτε Κορινθιοι????  Πελοπονησιοι... Θα με εχετε κοντα σας.... Με τον Προαστιακο περιπου μια ωριτσα...

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καλως την ΔΑΝΑΗ.Που εισαι ρε χαμενο κορμι.?Μεσα και να τριζει ?Ωραιο το τριζατο

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Κ Α Λ Ω Σ   ΤΗ   Κ Ο Υ Κ Λ Α  Μ Α Σ

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
αντε πια συνεχεια διακοπες ..
να μαζευομαστε σιγα σιγααααααααααααααααααααααααααααα
Μαζευτηκα φιλεναδα.... μαζεμο δεν ειχα... ασε και τωρα εχει πλακωση και δουλεια τοσο καιρο χαρμανια τα παιδια... αστα... πολλα παραπονα μου κανουν...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Και μενα μου λειψατε βρωμοπαιδα.... Περνατε καλα????  Αυτο μετραη.... Τωρα θα ειμαι Αθηνα και θα φευγω καμια φορα Σαββκυριακα να πηγαινω στο εξωχικο μου στο Κιατο....   Τα ακουτε Κορινθιοι????  Πελοπονησιοι... Θα με εχετε κοντα σας.... Με τον Προαστιακο περιπου μια ωριτσα...
Καλα ποτε προλαβες και το εκανες το εξοχικο εγω νομιζα θα το κανεις εδω στα ωραια μερη μου να δης τι ωραια που θα περνουσες με τα βρωμοπαιδα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλα ποτε προλαβες και το εκανες το εξοχικο εγω νομιζα θα το κανεις εδω στα ωραια μερη μου να δης τι ωραια που θα περνουσες με τα βρωμοπαιδα

Τωρα και 3 εβδομαδες... Ειναι τελειο Γιωργο μου... Η Δαναη ολα τα προλαβαινη... μου επεφτε λιγο μακρυα Γιωργο μου.. Ηθελα να ειμαι κοντα στην Αθηνα...

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι μπραβο ΔΑΝΑΗ.Για περισσοτερο τριξιμο μπορεις να χρεισημοποιησεις και αλευρι :2funny: :2funny: :2funny:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Τωρα και 3 εβδομαδες... Ειναι τελειο Γιωργο μου... Η Δαναη ολα τα προλαβαινη... μου επεφτε λιγο μακρυα Γιωργο μου.. Ηθελα να ειμαι κοντα στην Αθηνα...
Αυτο θα ειναι για τα Σ/Κυριακα
Το επομενο που θα κανεις θα ειναι καθαρα για διακοπες

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Κατι ηξερα εγω που σου ειπα να διαβασεις καλα και μετα να σε περασω απο εξετασεις Αννουλα γλυκια

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Κατι ηξερα εγω που σου ειπα να διαβασεις καλα και μετα να σε περασω απο εξετασεις Αννουλα γλυκια
χμ ?  :think: :think: :think:
με αλευρι δεν ηξερα

θα με κοψεις τωρα ?  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

που να παω να μαθω?
γατε ? κανε μου ιδιαιτερα..
δε το ξερω με αλευρι
καποιος ρε παιδια να με μαθει....  βοηθειααααααααααααα
θα με κοψει ο επιβητοραςςςςςςςςςςςςς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom