CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
Κ Α Λ Ω Σ ΤΗ Κ Ο Υ Κ Λ Α Μ Α ΣΓιασου Γιωργο μου.... :-* :-* Γιασου Αννουλα... :-* :-*
αντε πια συνεχεια διακοπες ..
να μαζευομαστε σιγα σιγααααααααααααααααααααααααααααα
Κ Α Λ Ω Σ ΤΗ Κ Ο Υ Κ Λ Α Μ Α ΣΓιασου Γιωργο μου.... :-* :-* Γιασου Αννουλα... :-* :-*
Μεσα τα κεφαλια τωρα αλλα και αυτα τα κεφαλια μεσααντε πια συνεχεια διακοπες ..
Μεσα τα κεφαλια τωρα αλλα και αυτα τα κεφαλια μεσα
Α ρε Δαναη δεν παιζεσεκαι ενα για να υποδεχτουμε καλα τον ΧΕΙΜΩΝΑ.....
Μαζευτηκα φιλεναδα.... μαζεμο δεν ειχα... ασε και τωρα εχει πλακωση και δουλεια τοσο καιρο χαρμανια τα παιδια... αστα... πολλα παραπονα μου κανουν...Κ Α Λ Ω Σ ΤΗ Κ Ο Υ Κ Λ Α Μ Α Σ
αντε πια συνεχεια διακοπες ..
Καλα ποτε προλαβες και το εκανες το εξοχικο εγω νομιζα θα το κανεις εδω στα ωραια μερη μου να δης τι ωραια που θα περνουσες με τα βρωμοπαιδαΚαι μενα μου λειψατε βρωμοπαιδα.... Περνατε καλα???? Αυτο μετραη.... Τωρα θα ειμαι Αθηνα και θα φευγω καμια φορα Σαββκυριακα να πηγαινω στο εξωχικο μου στο Κιατο.... Τα ακουτε Κορινθιοι???? Πελοπονησιοι... Θα με εχετε κοντα σας.... Με τον Προαστιακο περιπου μια ωριτσα...
Αν ειναι λεει.... καβλα ειναι... να ειναι ζεστο και να τριζη...Καλως την ΔΑΝΑΗ.Που εισαι ρε χαμενο κορμι.?Μεσα και να τριζει ?Ωραιο το τριζατο
Καλα ποτε προλαβες και το εκανες το εξοχικο εγω νομιζα θα το κανεις εδω στα ωραια μερη μου να δης τι ωραια που θα περνουσες με τα βρωμοπαιδα
μονο ουζα θα εχει οχι .....ουζααντε να σου ρχομαστε ..για ομαδικες "γνωριμιες"
χαχαχαχαχα
εχω δουλεια θα σου πω μετα....Ετσι μπραβο ΔΑΝΑΗ.Για περισσοτερο τριξιμο μπορεις να χρεισημοποιησεις και αλευρι
αλευρι ?Ετσι μπραβο ΔΑΝΑΗ.Για περισσοτερο τριξιμο μπορεις να χρεισημοποιησεις και αλευρι
Αυτο θα ειναι για τα Σ/ΚυριακαΤωρα και 3 εβδομαδες... Ειναι τελειο Γιωργο μου... Η Δαναη ολα τα προλαβαινη... μου επεφτε λιγο μακρυα Γιωργο μου.. Ηθελα να ειμαι κοντα στην Αθηνα...
χμ ?Κατι ηξερα εγω που σου ειπα να διαβασεις καλα και μετα να σε περασω απο εξετασεις Αννουλα γλυκια
Αννα πες αλευριαλευρι ?
με πιανεται αδιαβαστη