το αλευρατο θα το κανω σε σενα πρωτα ... το λεμονατο στο λυκακι ...
αντε παλι με το λεμονι...νοου λεμονι!!!!!!!!!!!!!!!
το αλευρατο θα το κανω σε σενα πρωτα ... το λεμονατο στο λυκακι ...
ο γνωστικος πριν πειναση μαγειρευη Αννουλα.... Τι τα εχουμε τα γαλωνια....καλα σε το σηζητω..ολες θα πεφτουμε κατω απο την ασιτια κι εσυ θα εισαι τετραπαχη με τοσο
τα εχω κανονισμενα εγω μην σε νοιαζη...
Εσενα θα στο πασαλειψω με γλυκο τριανταφυλλο....αντε παλι με το λεμονι...νοου λεμονι!!!!!!!!!!!!!!!
α εγω δε ξερωαντε παλι Αννουλα...σου ανοιξε... η τυχη εννοω...πονηρα μυαλα...
χαχαχαχαχαχαο γνωστικος πριν πειναση μαγειρευη Αννουλα.... Τι τα εχουμε τα γαλωνια....
πριτσσσα εγω δε ξερω
εγω ενα αλευρατο θα κανω στον επιβητορα....και σε σενα αλευρατο (επειδη δε σ αρεσε το λεμονακι)
μονο για λογους μαγειρικης..
απλα χρησιμοποιώ γλωσιτσα χαχαχαχαχαχα
πριν πινασεις το μαζεεις εσυ ? στην καταψυξη το εχεις μαρη ? να ρθω να σου κλεψω τα παγακια?
πεκ γιου παρντον????Και τρελενομαι για το αλευρατο
μονο πες μου ενα πραγμα εσυ ...μαζευεις ενα ποτηρι σε μια μερα ?Και τρελενομαι για το αλευρατο
μια χαρα ειμαι πινω και τα τσιπουρακια μου τωρα... τι κανης βρε παλιοπαιδο??? Καιρο εχουμε να τα πουμε...:-* :-* :-* :-* Καλησπερα Δαναη ελπιζω να εισαι καλα.....
Εσενα θα στο πασαλειψω με γλυκο τριανταφυλλο....
μια χαρα ειμαι πινω και τα τσιπουρακια μου τωρα... τι κανης βρε παλιοπαιδο??? Καιρο εχουμε να τα πουμε...
ε ναι μωρη αλοιμονο... και ξεχωριζω και τις ποιοτητες πιο νερουλο πιο πηχτο... Εσυ τα κανης αυτα???? Εγω ειμαι οργανωμενη...μονο πες μου ενα πραγμα εσυ ...μαζευεις ενα ποτηρι σε μια μερα ?
μονο αυτο θελω να ξερω
πες μου ΝΑΙ
μονο τα ροδοπεταλα εχει.... και κοκκινη γλυκια σαλτσουλαΡε Δαναη μηπως τα αγκαθια με γρατζουνισουνε;;;
α εγω δε ξερω
εγω ενα αλευρατο θα κανω στον επιβητορα....και σε σενα αλευρατο (επειδη δε σ αρεσε το λεμονακι)
μονο για λογους μαγειρικης..
απλα χρησιμοποιώ γλωσιτσα χαχαχαχαχαχα
μονο τα ροδοπεταλα εχει.... και κοκκινη γλυκια σαλτσουλα