CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
γλωσιτσα δικια μου να αλοιφει το λεμονακι στοη γλωσσα θα ειναι χοιρινη, μοσχαρισια ή αρνισια;;;
γλωσιτσα δικια μου να αλοιφει το λεμονακι στοη γλωσσα θα ειναι χοιρινη, μοσχαρισια ή αρνισια;;;
α εγω το κανω... διακοπτω κιολας.... σε ευχαριστω... χαιρομε που φθινοπωριαζη σιγα σιγα... κρυο καιρος για δυο...δεν πατε να τσιμπωσετε κανεναν μονο καθεστε και κανετε συνταγες σαν τις γριες του χωριου...ουστ
γλωσιτσα δικια μου να αλοιφει το λεμονακι στο
α εγω το κανω... διακοπτω κιολας.... σε ευχαριστω... χαιρομε που φθινοπωριαζη σιγα σιγα... κρυο καιρος για δυο...
Το Λυκακη τι θα βαλη???
ΔΑΝΑΗ κανεις παρτυ με ουζα και......................... Εγω να βαλω το αλευρι και το λουκανικο ?/ Ειναι πικαντικο χωριατικο.
Αφου μου ειπες να φυγω...ακουω προτασεις...
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΑννουλα ποτε θα ερθης να πιουμε ΟΥΖΑΚΙΑ??????
Αννουλα εχω ενα φιλο που γεμιζη ενα κρασοποτηρο μεσα σε 2 ωρες....
Αφου μου ειπες να φυγω...
το αλευρατο θα το κανω σε σενα πρωτα ... το λεμονατο στο λυκακι ...Μαλιστα ξερεις το λεμονατο και δεν ξερεις το αλευρατο.Α Π Α Ρ Ε Χ Τ Η
τυχερη ειμαι.... αμα γινη πολεμος και τους παρουνε θα εχω να πινω...πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ενα ποτηρι ?
ολοκληρο ?
πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
ενα ποτηρι ?
ολοκληρο ?
καλα σε το σηζητω..ολες θα πεφτουμε κατω απο την ασιτια κι εσυ θα εισαι τετραπαχη με τοσοτυχερη ειμαι.... αμα γινη πολεμος και τους παρουνε θα εχω να πινω...
τα εχω κανονισμενα εγω μην σε νοιαζη...φυγε εσυ...οι αλλοι θα πιασουν δουλεια...