giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
μονο μην στραμπουλιξης κανα ποδιλοιπόν κοριτσάκια και αγοράκια .. την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια... αρκετά για σήμερα... απόψε λέω να πηδήξω την βεράντα...
μονο μην στραμπουλιξης κανα ποδιλοιπόν κοριτσάκια και αγοράκια .. την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια... αρκετά για σήμερα... απόψε λέω να πηδήξω την βεράντα...
εγω τον εχω 18 και η Δαναη 17.......
θα πονεσης!!!!!!!!!!!!!!
τον γαργαλας γι'αυτο
Γιασου βρε Σκοτεινε..... Με τα τσιμπουσια σου....ωωω ΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ξυρισμένος του βάζει και παρκετίνη να κολάει η φάπα.....
μονο μην στραμπουλιξης κανα ποδι
τέτοια με λές και με ανεβάζεις το ηθικό μου... (και το ανήθικο μου)
οχι βρε παγακια.... Φρεσκο φρεσκο νανε και ζεστο... Μια μερα το εκανα σε οτι ετρωγα... Μου εβαζε την διακοσμηση επανω.. Αλλα ξερεις κατι?? Τον εβαζα να τρωμε απο το ιδιο πιατο...το κανεις παγακια και το βαζης στον καφε σου
δες πμ
ηξερα για φαπες κανη και τσιμπουκια;Γιασου βρε Σκοτεινε..... Με τα τσιμπουκια σου....
καλο βραδυ καρντασι και μην το στραμπουλας πολυ το ανηθικο χρειαζεται και για αλλη φοραλοιπόν την κάνω .. φιλιά στα κορίτσια... καρντάσι καλό βράδυ...
Σε ευχαριστω τερατακη μου... και αντε να παμε για κανενα ουζακη κανονισε το οταν γυρισω ενταξη??? Πες του και του Σκοτεινου το Κωλοπαιδο...ΔΑΝΑΗ καλές διακοπές .. να γυρίσεις μαυρισμένη και όπως πάντα καυλωμένη....
τι να κάνω ο έρημος.. φταίω που είμαι αισθηματίας παιδί...
βρε ανωμαλο....ηξερα για φαπες κανη και τσιμπουκια;
δεν ρωτας την Αννα πως κανη τα παγακια και τα βαζη στον καφεοχι βρε παγακια.... Φρεσκο φρεσκο νανε και ζεστο... Μια μερα το εκανα σε οτι ετρωγα... Μου εβαζε την διακοσμηση επανω.. Αλλα ξερεις κατι?? Τον εβαζα να τρωμε απο το ιδιο πιατο...
βρε ...
Μολις ξεκινησε για τον παιδικο και αν δεν καταλαβενης που μαλλον οχι να στα πω ποιο αναλυτικαρε φιλε πολλα "παιδια" μαζευτηκατε..αντε να σας παμε σε κανα παιδικο σταθμο να παιξετε!!
[size=17pt]εγω ανωμαλος [/size]βρε ανωμαλο....
δαναη ακου...δεν ρωτας την Αννα πως κανη τα παγακια και τα βαζη στον καφε
την διακοσμηση καλα την εβαλε αλλα να φας απο το ιδιο πιατο
σε τσακωσανα μην ξεχασω να σου πω οτι...σ'αγαπαω πολυ οχι λιγο..απλως ηθελα να σε πειραξω..