giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αααααα το εχω ταγμενο να το βαφτισω η αμα θελης και οι δυο μαζιαν κανεις παιδια θα στο βαφτισω εγω ναι???
Αααααα το εχω ταγμενο να το βαφτισω η αμα θελης και οι δυο μαζιαν κανεις παιδια θα στο βαφτισω εγω ναι???
εγω τον εχω 18 και η Δαναη 17.......το κανονιζουμε...
καριολα ακομα ποναη ο κολος μου.........
Να σου κρατησω ενα κουταβακιΚρατα μου και μενα ενα.... Βαριεμε να κανω ραγαδες στη κοιλια....
Αααααα το εχω ταγμενο να το βαφτισω η αμα θελης και οι δυο μαζι
Α ευχαριστω πολυ.... εμενα με ρωταει κανενας η δεν ειναι απαραιτητο???το κανονιζουμε...
καλα δε βλεπεις τοση ωρα τι γινεται ...ολοι εχουν χεσμενες τις νυφες και κανονιζουν για τις κουμπαρες ..axaxaxa λες??????!!!!!
αχαχαχα!!!καλα δε βλεπεις τοση ωρα τι γινεται ...ολοι εχουν χεσμενες τις νυφες και κανονιζουν για τις κουμπαρες ..
γι αυτο σου λεω ...προσεχε...
ηδη εμφανιστηκαν οι ανδιαφερομενοι..
κι οχι τιποτα αλλα σε βλεπω με τετραδιμα και μενα στη κουπαστη να κλαιω
Α ευχαριστω πολυ.... εμενα με ρωταει κανενας η δεν ειναι απαραιτητο???
Παρεπιπτωντος αυριο φευγω διακοπες και θα γυρισω 15 Σεπτεβριου... Σας το λεω απλα για να μην αναρωτιεστε που χαθηκα οκ??
μωρε εγω δε θα χω απο σενα..αλλα εσυ απο τους κουμπαρους σιγουρα θα χειςαχαχαχα!!!
οχι ενταξει απο μενα δεν εχεις φοβο τλχστ!!!
συμφεροντολογεεεεε
Ο κουμπαρος πρεπη να βοηθαει την κουμπαρακαλα δε βλεπεις τοση ωρα τι γινεται ...ολοι εχουν χεσμενες τις νυφες και κανονιζουν για τις κουμπαρες ..
γι αυτο σου λεω ...προσεχε...
ηδη εμφανιστηκαν οι ανδιαφερομενοι..
κι οχι τιποτα αλλα σε βλεπω με τετραδιμα και μενα στη κουπαστη να κλαιω
Εγω να δω ποτε θα σε ρυθμισω... Να σε βαλω σε ταξη...το ρυθμιζω εγω,,,,,,,,,,
παλι μας την κοπαναςΠαρεπιπτωντος αυριο φευγω διακοπες και θα γυρισω 15 Σεπτεβριου... Σας το λεω απλα για να μην αναρωτιεστε που χαθηκα οκ??
παλι διακοπες εσυ ?Παρεπιπτωντος αυριο φευγω διακοπες και θα γυρισω 15 Σεπτεβριου... Σας το λεω απλα για να μην αναρωτιεστε που χαθηκα οκ??
Εγω να δω ποτε θα σε ρυθμισω... Να σε βαλω σε ταξη...
Εγω να δω ποτε θα σε ρυθμισω... Να σε βαλω σε ταξη...
αγαπες μου την κανω.........
φιλακια σε ολους ........
[size=20pt]Δαναη σ αγαπαω[/size] βρε τερατακι κανονισε τσιμπουσι........ τα λεμε.
να τος ο αντρας ο σωστος ο κιμπαρηςεεεε να γυρίσει η Δανάη μας και θα κανονίσω.. ολα τα μωρά στην πίστα...Δανάη, Αννα, Γιώργης, εσύ, εγώ αντε και η silva...
εεεε να γυρίσει η Δανάη μας και θα κανονίσω.. ολα τα μωρά στην πίστα...Δανάη, Αννα, Γιώργης, εσύ, εγώ αντε και η silva...