You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η άτακτη Αννούλα μας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 300K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
το κυριοτερο ειναι να περναμε καλα και με χαβαλεεδω ειμαστε να περναμε καλα ολοι
ασ κανουμε και λιγη πλακα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Γεια σου ΔαναηΚαλησπερα και απο μενα σε ολες και σε ολους..... Να σας βαλω και εγω μια διαφημηση???? Να δειτε απο που πηγαζη το κακο.... Απο δω ξεκινανε ολα..... Απολαυστετο....
αυτο ολοι το παραδεχονται οτι απο εκει ξεκινησε το κακο
ειδες πμ που σου εστειλα σημερα το πρωι
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
νατα μαςΑγαπουλα εισαι καλα;;;;;;;;
[size=30pt]μου ελειψες........[/size]
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.720
- Πόντοι
- 22.785
νατα μας
γιατι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Δεν σε ειδα μεσα γιαυτο δεν εγραψα κατι.... Λυκακη.... Εστειλα μηνυμα στην Αννα... Και σε σενα ζηταω συγνωμη δημοσια απλα να ξερεις οτι δεν εχω αντρες εχθρους κανεναν δεν μου αρεση να εχω εχθρους.... Αυτο εχει γινη απο Τρανς και σιγουρα δεν ειναι η Αννουλα μας που της ζητησα και συγνωμη....
Ειδες τι ωρα ποσταρα το μηνυμα το πρωι???? Ολη νυχτα εφτιαχνα το σιτε μου που θελει ακομα πολυ δουλεια για να τελειωση... και μαλιστα μετα απο δουλεια.... κουτουλαγα το πρωι.... καταλαβαινης οτι δεν ημουν ο εαυτος μου το πρωι καθολου... Τα ειχα παιξη.... Και παλη μην με παρεξηγησης γιατι ολοι μας κανουμε λαθη αγαπητο μου Λυκακη....
Ειδες τι ωρα ποσταρα το μηνυμα το πρωι???? Ολη νυχτα εφτιαχνα το σιτε μου που θελει ακομα πολυ δουλεια για να τελειωση... και μαλιστα μετα απο δουλεια.... κουτουλαγα το πρωι.... καταλαβαινης οτι δεν ημουν ο εαυτος μου το πρωι καθολου... Τα ειχα παιξη.... Και παλη μην με παρεξηγησης γιατι ολοι μας κανουμε λαθη αγαπητο μου Λυκακη....
γιατι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
τι γιατι δεν τα ειπαμε;;;το εχεις "χαϊδεψει" το γατακι!!!!!!
οοοοοοοο αμαν πια...ολο θες κι εσυ να σου λενε τα ιδια και τα ιδια!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Το ξερω καρδουλα μου οτι με αγαπας.... Και εγω σε αγαπαω....εισαι οπως παντα η ΔΑΝΑΗ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ βρε
τελος καλο ολα καλαααααααα
εγω σ αγαπω οπως σε αγαπουν ολοι
δεν χρειαζοταν να ζητΗσεις καμια συγνωμη
ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Δαναη μου κοιταξε να δεις...
Οταν ενας ανθρωπος δεν εχει καθαρο μυαλο πρεπει, αυτοματα, να σταματαει και να συλλογιζεται την επομενη κινηση του..
οπως καταλαβες οι βιαστικες κινησεις αποφερουν και βιαστικα συμπερασματα γι'αυτο και τα συκωφαντικα σχολια απενατι στην Αννα και σε μενα...
Δεν σε παρεξηγω αλλα ελα στην θεση μου...μπαινω το πρωι και βλεπω ενα καταγισμο απο επιθεσεις για πραγματα που δεν καταλαβαινα τι παιζοταν...
Τεςπα δεν θελω να ασχοληθω αλλο με το συμβαν αρκει να μην ξαναθιξεις το ονομα μου..
Οταν ενας ανθρωπος δεν εχει καθαρο μυαλο πρεπει, αυτοματα, να σταματαει και να συλλογιζεται την επομενη κινηση του..
οπως καταλαβες οι βιαστικες κινησεις αποφερουν και βιαστικα συμπερασματα γι'αυτο και τα συκωφαντικα σχολια απενατι στην Αννα και σε μενα...
Δεν σε παρεξηγω αλλα ελα στην θεση μου...μπαινω το πρωι και βλεπω ενα καταγισμο απο επιθεσεις για πραγματα που δεν καταλαβαινα τι παιζοταν...
Τεςπα δεν θελω να ασχοληθω αλλο με το συμβαν αρκει να μην ξαναθιξεις το ονομα μου..
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Και βαλε καμια φωτο στο αβαταρ σου που εχεις ωραιες και βγαλε τον Ελεφαντα αντε.... Σε οποιον αρεσουμε....
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.720
- Πόντοι
- 22.785
Το ξερω καρδουλα μου οτι με αγαπας.... Και εγω σε αγαπαω....
:-* :-*
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ΧΜ .........Το ξερω καρδουλα μου οτι με αγαπας.... Και εγω σε αγαπαω....
πρεπει ωστοσο να τιμωρηθεις ...
καποιο απο τα αγορια μας θα αναλαβει να σε τιμωρησει
λοιπον η τιμωρια ειναι η παρακατω
Συνημμένα
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ενταξη... κρεμασε με στη πλατεια για παραδειγματισμο βρε Λυκακη... Μ αγαπας λιγο ναι η οχι??Δαναη μου κοιταξε να δεις...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 100
- Εμφανίσεις
- 15K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου