giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
πω πω ζηλιες που να με εβλεπες τι εκανακαλα δεν ντρεπεσαι;;;
με απατας μπροστα στα ματια μου;;;φτου σου γυναιο...
πω πω ζηλιες που να με εβλεπες τι εκανακαλα δεν ντρεπεσαι;;;
με απατας μπροστα στα ματια μου;;;φτου σου γυναιο...
αμα θες κουνησου τωρα βλεπης πως σε περιμενη και ειναι και στον 5ο
χαχαχαχαχαχχαΚαλε του Ελεφαντα του εχει κρεμαση το Τσουτσουνι κανενας δεν το ειδε????? Γιαυτο το εβαλε ο Βουδας... Πονηρος οπως παντα...
εγω κοιτουσα μεσα στο αμαξι αν ειναι καμια καλη αλλα εσενα το ματι αναμεσα στα σκελια ειναι συνεχωςΚαλε του Ελεφαντα του εχει κρεμαση το Τσουτσουνι κανενας δεν το ειδε????? Γιαυτο το εβαλε ο Βουδας... Πονηρος οπως παντα...
Ο αντρας δεν καταλαβαινη με ξυλο αλλους τροπους θελει... μετα..... μεχρη παστο με μπολικο αλατι τον κανης και του αρεση κιολας....αμα θες κουνησου τωρα βλεπης πως σε περιμενη και ειναι και στον 5ο
πω πω ζηλιες που να με εβλεπες τι εκανα
θα το μαθαινω να ανοιγη τρυπες.........καλα τωρα που θα γινεις παππους να δω τι θα λες στο εγγονακι σου..πατερουληηηηηη
ουστ ρε γεροντακιιιιιι, ουστ..με κοντραρεις κιολας...
καλα που το ειπες να ξερω μην με κερασης καμια φορα τσικουδια και βαλης μεζε παστοΟ αντρας δεν καταλαβαινη με ξυλο αλλους τροπους θελει... μετα..... μεχρη παστο με μπολικο αλατι τον κανης και του αρεση κιολας....
Γισου κουκλα μου θα τα πουμε οταν γυρισω.....σας αφηνω προς το παροννννννν
αγορια μου σας αγαπω
ΔΑΝΑΗ καλα να περασεις και να προσεχεις
για αποψε το βραδυ ..καλα
φιλακια σε ολουςςςςςςςςςςς
θα το μαθαινω να ανοιγη τρυπες.........
σε ποιοτητα σε κοντραρω οσο θες
Βρε δεν ξερεις τι σημαινη Δαναη.... ολα τα χατηρια μου τα κανουνε... με τυφλα ματια....καλα που το ειπες να ξερω μην με κερασης καμια φορα τσικουδια και βαλης μεζε παστο
καλα που το ειπες να ξερω μην με κερασης καμια φορα τσικουδια και βαλης μεζε παστο
πισω εχει η αχλαδα την ουραφιλε μου μην ξεχνας οτι για να εχεις ισορροπια πρεπει ο ζυγος να εχει ισοσταθμισει...οποτε εσυ εχεις την ποιοτητα αλλα εγω εχω την ποσοτητα...την ποιοτητα θα την βρω..εσυ την ποσοτητα ομως;;;
πισω εχει η αχλαδα την ουρα
οταν ειχα την ποσοτητα εσυ τον ειχες μονο για να κατουρας και πολλες φορες κατουρουσες και το βρακι σου
τη ρακη την ποικιλια και την Σαλατα την εχω παντως.....δεν παει ρακι+παστο...ρακι+ποικιλια+σαλατα+ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ παει...
αυτο ελειπε τετοιο [size=17pt]αστερι[/size]να μην το κανουνε τα χατηριαΒρε δεν ξερεις τι σημαινη Δαναη.... ολα τα χατηρια μου τα κανουνε... με τυφλα ματια....
Οταν εχεις ορεξη ολα ταιριαζουν και ακομη περισσοτερο με καλη παρεα, σε μιση ωρα κλεινω το μαγαζι ο αλλος θα αναψη τα καρβουνα σε λιγο και εκει να δης τι τσιπουρο θα κατεβασωδεν παει ρακι+παστο...ρακι+ποικιλια+σαλατα+ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ παει...