Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Ε γιαυτο το φορανε βρε.... εχουνε και ενα πιατο φαη.... τι τον δικο τους κωλο πιανουν τι τον δικο της το ιδιο πραγμα... Τωρα δε στις διακοπες τους τρελαναν παλι.....  Οι αντρες τους κανανε το μπανιο τους στη παραλια αραχτοι εβλεπαν και κανενα κωλαρακη και ειχαν και τη γυναικα να τους θυμηζη τους λογαριασμους που τους ειχαν ερθη στην Αθηνα πριν φυγουν και ποσο ρευμα ηρθε στο εξωχικο.... Για τιποτα αλλο δεν ειναι οι γυναικες.... απαπαπα   το ξενερωμα.... μωρε καλα τους κανουν και λιγα τους κανουν....

σωστη σε βρισκω...ασε οι γαμοι ειναι για τους χαζους...

Ψαργάδινο χοχλιομπάντουρο, σε μένα το πες;

αφορδακε σαλευγε...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ε γιαυτο το φορανε βρε.... εχουνε και ενα πιατο φαη.... τι τον δικο τους κωλο πιανουν τι τον δικο της το ιδιο πραγμα... Τωρα δε στις διακοπες τους τρελαναν παλι.....  Οι αντρες τους κανανε το μπανιο τους στη παραλια αραχτοι εβλεπαν και κανενα κωλαρακη και ειχαν και τη γυναικα να τους θυμηζη τους λογαριασμους που τους ειχαν ερθη στην Αθηνα πριν φυγουν και ποσο ρευμα ηρθε στο εξωχικο.... Για τιποτα αλλο δεν ειναι οι γυναικες.... απαπαπα   το ξενερωμα.... μωρε καλα τους κανουν και λιγα τους κανουν....
Πεστα Δαναη ετσι ειναι αυτοι οι νεαροι βλεπουν γυναικα τους τρεχουνε τα σαλια και την αλλη μερα θελουνε να την παντρευτουν φοβουνται μην χασουνε το κελεπουρι

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
:think: :think: :think: :think:Ξερειs πολλα εσυ!!!!!!!!!!Εισαι επικινδυνη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πολλαααα????   Και πολλα περισσοτερα ακομα..... Και που να ανοιξω το στομα μου.... Μετα μου λες οτι υπαρχουν αντρες που δεν ξενοπηδανε????  Η καινουργια μοδα ειναι τωρα να τις πηδανε στα κρεβατια τους τα συζηγικα... αυτο τα λεει ολα...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πολλαααα????   Και πολλα περισσοτερα ακομα..... Και που να ανοιξω το στομα μου.... Μετα μου λες οτι υπαρχουν αντρες που δεν ξενοπηδανε????  Η καινουργια μοδα ειναι τωρα να τις πηδανε στα κρεβατια τους τα συζηγικα... αυτο τα λεει ολα...

Δαναη....ετσι και τα πειs ολα τωρα....δεν θαχει νοημα...Τουs δινουμε μασημενη τροφη....Ασε να το φανε κι αυτοι το πιατο

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Πεστα Δαναη ετσι ειναι αυτοι οι νεαροι βλεπουν γυναικα τους τρεχουνε τα σαλια και την αλλη μερα θελουνε να την παντρευτουν φοβουνται μην χασουνε το κελεπουρι

λενε οτι θελουν...οχι οτι εννοουν στην αληθεια να την παντρευτουν...εξαλλου μην ξεχνας οτι παιζει η  :jerking: :jerking: σε αυτα που λενε...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ακου εκει την γυναικα μας θα πηδαμε τωρα οσο την πηδηξαμε την πηδηξαμε αιμομικτες θα γινουμε τωρα   :grin: :grin: :grin:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Δαναη....ετσι και τα πειs ολα τωρα....δεν θαχει νοημα...Τουs δινουμε μασημενη τροφη....Ασε να το φανε κι αυτοι το πιατο

σκασε ρε μλκ..μπας και μαθουμε τιποτα εμεις τα μικρα...το μοκο...συνεχισε καρδια μου..μην ακους τον βλακα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
λενε οτι θελουν...οχι οτι εννοουν στην αληθεια να την παντρευτουν...εξαλλου μην ξεχνας οτι παιζει η  :jerking: :jerking: σε αυτα που λενε...
Πολλοι συνεχιζουν και παιζουν το πουλι τους μετα

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Πολλοι συνεχιζουν και παιζουν το πουλι τους μετα

δηλαδη δικε μου οταν εβλεπες τα μουνια και ελεγες στους φιλους σου " πω ρε φιλε δες την, αυτην την παντρευομαι " και μετα τραβουσες στο σπιτι μλκ με τον κωλο της ησουν ηλιθιος;;;απλως γουσταρες τρελα την γκομενα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom