life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Right there!!!!!!ισως κατι τετοιο ?
Right there!!!!!!ισως κατι τετοιο ?
επιτηδες το ειπα να σε προκαλεσω ...μωρο καλσΣΠΕΡΑ ειπα οχι καληΜΕΡΑ....σημερα ειχα πρωινο ξυπνημα...
ειπα το πρωτο χυσιμο βρε γατε...ακολουθησαν ακομα 2Καλα στο 5λεπτο αδειασε κουρδισμενη εισασταν σκοπος ειναι να περαση το τεταρτο οχι αμεσως αδειασμα
ειδες που το πετυχαααααααααααRight there!!!!!!
αλοιμονο!!!!! τι δλδ δεν θα το πετυχαινεs???? αφου ημουν ακινητοs, δεμενοs και με κατεβασμενο το παντελονιειδες που το πετυχααααααααααα
Καλησπερα στα ανωμαλα αγορια και κοριτσια....
Τι να προσεξω μωρο μου????Ρε Δαναη προσεχε λιγο...
Ναι βρα Αννα ενταξη για τα υπολοιπα αλλα το πρωτο στο 5λεπτο ειναι παρα μα παρα πολυ γρηγορα και τα υπολοιπα 2 σε ποση ωρα ;ειπα το πρωτο χυσιμο βρε γατε...ακολουθησαν ακομα 2
Να μην κυκλοφορης οπου να ναι με το μπικινι θα κοκινιση θα ντραπη ο αλλος αλλα στο τελος δεν θα το γλυτωσηςΤι να προσεξω μωρο μου????
επιτηδες το ειπα να σε προκαλεσω ...
μ αρεσει η αγριαδα καμια φορααα
κουκλεεεεεεεεε
Τι να προσεξω μωρο μου????
3 χυσιματα οση ωρα θες ?Ναι βρα Αννα ενταξη για τα υπολοιπα αλλα το πρωτο στο 5λεπτο ειναι παρα μα παρα πολυ γρηγορα και τα υπολοιπα 2 σε ποση ωρα ;
εγω που κανω 30 με 40 λεπτα το πρωτο, ντουζ τσιγαρο και αμεσως για το δευτερο αλλη τοση ωρα δεν ειναι καλυτερο
καλεεεεεεεεεεαλοιμονο!!!!! τι δλδ δεν θα το πετυχαινεs???? αφου ημουν ακινητοs, δεμενοs και με κατεβασμενο το παντελονι
3 χυσιματα οση ωρα θες ?
εχω και μαρτυρες
τι θυμηθηκα τωρα
και που να δεις τι κανωωωωωωωναι ναι ολο μλκ πετας...
κουκλααααααααα
Μα οταν λες το πρωτο στο 5λεπτο τα αλλα δυο ποσο μιση ωρα3 χυσιματα οση ωρα θες ?
εχω και μαρτυρες
Λοιπον για να δειτε γιατι τρελενετε ο παντρεμενος με μενα στο κρεβατι του σας βαζω αυτο... μολις με εβγαλαν φρεσκια και κουρεμενο μαλλι απολαυστεμε....
Σημερα το κουρεψα ΚΑΒΛΕΣ .......
ρε παιδια μην μου ζοριζεται τον Γιωργο...παππους ανθρωπος....δεν θα αντεξει και πολυ τοσες συγκινησεις...
Λοιπον για να δειτε γιατι τρελενετε ο παντρεμενος με μενα στο κρεβατι του σας βαζω αυτο... μολις με εβγαλαν φρεσκια και κουρεμενο μαλλι απολαυστεμε....
Σημερα το κουρεψα ΚΑΒΛΕΣ .......
AΘΩΟΣ!!!!!!! .......Τον δικαιολογουμε απολυτα!!!!!
Ελπιζω να σε.........τιμωρησε αρκετα