You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η άτακτη Αννούλα μας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 297K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δεν μου στελνης καμια για ενα τεστ να δης ποσο αντεχω
Αν θες τεστ αντοχης παμε ενα 5Χ5 να δω και τα κυβικα σου...
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
για να μην αφηνουμε κρεβατι αγαμητο καταλαβαινης ποσο υποφερη.... παθαινη στερηση
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μονο εκεινος ο παντρεμενος τρελεναιτε αλλους παντρεμενους δεν τους τρελενηςΛοιπον για να δειτε γιατι τρελενετε ο παντρεμενος με μενα στο κρεβατι του σας βαζω αυτο... μολις με εβγαλαν φρεσκια και κουρεμενο μαλλι απολαυστεμε....
Σημερα το κουρεψα ΚΑΒΛΕΣ .......
Λιγο κοκινο υπαρχη παλι βλεπω στο μαλι
Λοιπον για να δειτε γιατι τρελενετε ο παντρεμενος με μενα στο κρεβατι του σας βαζω αυτο... μολις με εβγαλαν φρεσκια και κουρεμενο μαλλι απολαυστεμε....
Σημερα το κουρεψα ΚΑΒΛΕΣ .......
Δανάη θα σου στείλω και εγώ αύριο μισή ντουζίνα κατωσέντονα να τα περιλούσεις με τα μαγικά σου υγρά για να τα στρώνω και να κοιμάμαι μια που είμαι μακρυά και δεν μπορώ να σε χαίρομαι όσο συχνά θέλω
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μου παει και τωρα πολυ καβλα ειμαι... και αδυνατησμενη κατα 2 κιλατο μαλλί είναι σούπερ Δανάη μωρό μου, αν και το μακρύ δεν ήταν άσχημο, ήταν ποιό πρόστυχο...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
για να μην αφηνουμε κρεβατι αγαμητο καταλαβαινης ποσο υποφερη.... παθαινη στερηση
Bρε τον τυχερο......εεε τον κακομοιρη ηθελα να πω
Μονο εκεινος ο παντρεμενος τρελεναιτε αλλους παντρεμενους δεν τους τρελενης
Λιγο κοκινο υπαρχη παλι βλεπω στο μαλι
α ρε παιδια...αφου δεν μπορειτε το στεφανι, τι το φορατε και καθολου;;;
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εισαι και η πρωτη καυλα και να μην κυκλοφορης οπου να ναι με το μπικινι θα κοκινιση θα ντραπη ο αλλος αλλα στο τελος δεν θα το γλυτωσηςΜου παει και τωρα πολυ καβλα ειμαι... και αδυνατησμενη κατα 2 κιλα
τι θυμηθηκα τωρα
Μου παει και τωρα πολυ καβλα ειμαι... και αδυνατησμενη κατα 2 κιλα
μωρό μου εσύ είσαι κάβλα ότι και να κάνεις δεν έχεις ανάγκη
μπρε σείς σύντεκνοι. προσέχτε ίντα γράφετε γιατί σας θωρούν μικιά κοπέλια σαν και του λόου μου. αντε μη σας παίξω μιά στη κεφαλή.
αγλακα μην παρω την μαγγουρα..αντε δα...
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Λες να αρχισε η πτωση χαχαχαχαχα κατι αλλο ειναι μολις το δη η Δαναη θα καταλαβηΔαναη στο ειπα....δες...αρχισε η πτωση του Γιωργου [αλλο που το πουλι του θα μεινει ορθιο]...τα λεει τωρα δυο φορες...δυο φορες...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Θωρωσε συντεκνε....Επαε το μικιο το κοπελουι μαs εβανε φωθια...Κατεηστο???Ετσα γινεται στην Κρητη η βεντετα!!!!μπρε σείς σύντεκνοι. προσέχτε ίντα γράφετε γιατί σας θωρούν μικιά κοπέλια σαν και του λόου μου. αντε μη σας παίξω μιά στη κεφαλή.
Διαλε τσ απολυμαρο τηs !!!!!!
DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ε γιαυτο το φορανε βρε.... εχουνε και ενα πιατο φαη.... τι τον δικο τους κωλο πιανουν τι τον δικο της το ιδιο πραγμα... Τωρα δε στις διακοπες τους τρελαναν παλι..... Οι αντρες τους κανανε το μπανιο τους στη παραλια αραχτοι εβλεπαν και κανενα κωλαρακη και ειχαν και τη γυναικα να τους θυμηζη τους λογαριασμους που τους ειχαν ερθη στην Αθηνα πριν φυγουν και ποσο ρευμα ηρθε στο εξωχικο.... Για τιποτα αλλο δεν ειναι οι γυναικες.... απαπαπα το ξενερωμα.... μωρε καλα τους κανουν και λιγα τους κανουν....α ρε παιδια...αφου δεν μπορειτε το στεφανι, τι το φορατε και καθολου;;;
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ξερειs πολλα εσυ!!!!!!!!!!Εισαι επικινδυνηΕ γιαυτο το φορανε βρε.... εχουνε και ενα πιατο φαη.... τι τον δικο τους κωλο πιανουν τι τον δικο της το ιδιο πραγμα... Τωρα δε στις διακοπες τους τρελαναν παλι..... Οι αντρες τους κανανε το μπανιο τους στη παραλια αραχτοι εβλεπαν και κανενα κωλαρακη και ειχαν και τη γυναικα να τους θυμηζη τους λογαριασμους που τους ειχαν ερθη στην Αθηνα πριν φυγουν και ποσο ρευμα ηρθε στο εξωχικο.... Για τιποτα αλλο δεν ειναι οι γυναικες.... απαπαπα το ξενερωμα.... μωρε καλα τους κανουν και λιγα τους κανουν....
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
αγλακα μην παρω την μαγγουρα..αντε δα...
Ψαργάδινο χοχλιομπάντουρο, σε μένα το πες;
Λες να αρχισε η πτωση χαχαχαχαχα κατι αλλο ειναι μολις το δη η Δαναη θα καταλαβη
πες και σε εμας να γελασουμε...μην εισαι εγωιστακος... ;)
Θωρωσε συντεκνε....Επαε το μικιο το κοπελουι μαs εβανε φωθια...Κατεηστο???Ετσα γινεται στην Κρητη η βεντετα!!!!
Διαλε τσ απολυμαρο τηs !!!!!!
ε κι αμ ηντα...μπαμ μπαμ....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Συντεκνε κρητικια μανα εχω.......Μην κολωνειs ρεπες και σε εμας να γελασουμε...μην εισαι εγωιστακος... ;)
ε κι αμ ηντα...μπαμ μπαμ....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 154