life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Παντα.... Θα εχουμε σιροπια φραουλας μαζη μας... και παστοκυδωνο.....
με τοσο σιροπι θα μαs ανεβει το σακχαρο .....μεταξυ αλλων βεβαια!!!!
Παντα.... Θα εχουμε σιροπια φραουλας μαζη μας... και παστοκυδωνο.....
Αν σου ανεβη το σακχαρο μωρο μου εμεις αναλαμβανουμε να στο κατεβασουμε κιολας... Αυτο ελειπε να μην ξερουμε να κατεβασουμε ενα σακχαρο... Εχουμε κατεβαση σακχαρα εμεις.... περδικη τους στειλαμε σπιτη τους.... και χωρις πονοκεφαλο...με τοσο σιροπι θα μαs ανεβει το σακχαρο .....μεταξυ αλλων βεβαια!!!!
Ασε γιατι θα διεκδικη δικαιωματα μετα και βαριεμε τα δικαστηρια....ρε συ Δαναη ? τι θα λεγες να γυριζαμε βιντεακι το αβαταρ του λαιφ ?
μαζι ..ταυτοχρονα ?
ε ? για πες ? καλη ιδεα?
Ασε γιατι θα μας διεκδικη δικαιωματα μετα και βαριεμε τα δικαστηρια....
ελα μωρο μου εδω εσυ ...μην τριγυρνας αλλου, θα σε δαγκωσει κανεις και δεν εχουν κανει και αντιλυσσικόνα 'τος παλι....μολις ακουσε για κωλαρακια..τσαφ και ηρθε...
Τι ειδος εννοειτε ΚΥΡΙΕ???? Για ποιες μας περασατε??? Τιποτα σουλατσαριες???οχι δεν θα σαs μπλεξω με δικεs και δικαστηρια....θα τα βρουμε....σε ειδοs θα με πληρωσετε
Τι ειδος εννοειτε ΚΥΡΙΕ???? Για ποιες μας περασατε??? Τιποτα σουλατσαριες???
γιατι δικαιωματα ? δικος μας δεν ειναι ο κωλος ? ο,τι θελουμε τον κανουμε...μεις βαζουμε τον κωλο ..κι εκεινος το ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟοοοοοοοοοοοΑσε γιατι θα διεκδικη δικαιωματα μετα και βαριεμε τα δικαστηρια....
μωρε οι δικοι μας εδω τον εχουν τριπλασιο και ζωηρότατο ...ε ?
γιατι δικαιωματα ? δικος μας δεν ειναι ο κωλος ? ο,τι θελουμε τον κανουμε...μεις βαζουμε τον κωλο ..κι εκεινος το ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟοοοοοοοοοοο
Δεν θα μας κανης αυτο δηλαδη?????οχι βρε κοριτσια μου.....Θα το κανονισουμε!!!!! Μην ανησυχειτε....Θα περασουμε καλα......Δεν ειμαι βιαιοs .............
ντυμενοs!!
γιατι δικαιωματα ? δικος μας δεν ειναι ο κωλος ? ο,τι θελουμε τον κανουμε...μεις βαζουμε τον κωλο ..κι εκεινος το ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟοοοοοοοοοοο
Απαπαπαπαπαπα.......νορμαλ ειμαι....δεν βαφω προσωπα εγω με χημικα υποκαταστατα.....απλωs τα αλειφω με αγνα φυσικα προιοντα!!!!Δεν θα μας κανης αυτο δηλαδη?????
εμ που δε θα συμφωνουσες εσυ ...μη δεις κωλο να κουνιεται, αμεσως να τονσυμφωνω.....
θα σου βρουμε εμεις ανευ χημικων.... δεχεσε?????Απαπαπαπαπαπα.......νορμαλ ειμαι....δεν βαφω προσωπα εγω με χημικα υποκαταστατα.....απλωs τα αλειφω με αγνα φυσικα προιοντα!!!!
ε ναι ρε δαναη ...χρειαζομαστε και την ανυδατικη μας .....Απαπαπαπαπαπα.......νορμαλ ειμαι....δεν βαφω προσωπα εγω με χημικα υποκαταστατα.....απλωs τα αλειφω με αγνα φυσικα προιοντα!!!!
θα σου βρουμε εμεις ανευ χημικων.... δεχεσε?????