life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ιδεα της Δαναης ... δε ξερω τι σκεφτεται με το προστυχο μυαλο της (με την καλη εννοια) ...
αυτη αποφασιζει .........
Nα την ακουs τοτε.......εχει καλεs ιδεεs
ιδεα της Δαναης ... δε ξερω τι σκεφτεται με το προστυχο μυαλο της (με την καλη εννοια) ...
αυτη αποφασιζει .........
ε βεβαια και θα την ακουω ...αλλοστε εχει λεει σκοπο να κανει διαφορα ...αν αναμονη λοιπον των εκπληξεων της ιεριας του σεξNα την ακουs τοτε.......εχει καλεs ιδεεs
E οχι και τραβεστι το φυτο εσωτερικου χωρου.. Ο καθε δημοσιος υπαλληλος η φουρναρης που ονειρευεται να βαλει το φουστανι και το ζει εικονικα απο τον υπολογιστη δεν ειναι τραβεστι. Το τραβεστιλικι θελει μαγκια. Δεν φτανει μια συνδεση ιντερνετ.
κουκλε ... το τραγουδακι δε το ξεχασα ...εντος λιγων λεπτων θα στο βαλλω ...καλημερα μωρο.. ;)
κουκλε ... το τραγουδακι δε το ξεχασα ...εντος λιγων λεπτων θα στο βαλλω ...
και σε παρακαλω ..σου ειπα ...μην ασχολεισαι με φαντασματα
ελα βρε μη το λες αυτο ....ολοι οι ανθρωποι εχουν μια γλυκύτητα ....Ναι ναι με εχεις βαλει σε δευτερη μοιρα... > > >...κλαψ-σνιφ, κλαψ-σνιφ...
αντε να σε δω εκει που πρεπει να σε δω...τωρα...
μιας και ειπες φαντασματα...εχεις ακουσει για το Κασπερ το φαντασματακι;;;; αυτη ειναι το αντιθετο!!!
Θα δειτε τα κωλαρακια μας και μαλιστα με κοκκινο κραγιον τα φιλια μας επανω.... η μια στην αλλη...
απλα και ευκολα πραγματα και το βρακακη στο στομα
ελα βρε μη το λες αυτο ....ολοι οι ανθρωποι εχουν μια γλυκύτητα ....
δες παρακατω ποσο γλυκια ειναι ...ποσο ναζιαρα ....
αυτη ειναι βρε κουτο η γλυκια μας
δεν ειναι πολυ γλυκια ?
Αμην!!!!!
θα γινει ...οπως βλεπεις για ακομα μια φορα η Δαναη ξερει τι λεει και τι κανει...Αμην!!!!!
να 'τος παλι....μολις ακουσε για κωλαρακια..τσαφ και ηρθε...
αμανννννννννννΒρε Αννα μου κοιτα τι βρηκα και απογοητευτηκα.....
θα γινει ...οπως βλεπεις για ακομα μια φορα η Δαναη ξερει τι λεει και τι κανει...
μετα την φωτογραφιση θα εχει και ..........περιποιησηΑντε..περιμενω!!!!!!!!!!!!!
μετα την φωτογραφιση θα εχει και ..........περιποιηση
ε δαναη
αμαννννννννννν
τι μου το πες ρε δαναη τωραααααααααααα
γιατι ρε πστ
γιατι τοσο μικρο ?
μωρε οι δικοι μας εδω τον εχουν τριπλασιο και ζωηρότατο ...ε ?
Παντα.... Θα εχουμε σιροπια φραουλας μαζη μας... και παστοκυδωνο.....Πρωτα περιποιηση και μετα η φωτογραφιση χαχαχαχα
μωρε καλα εκανες και μου ανηξες τα ματια ... ενας μηθος πεθανε κι ενας γεννιεται ..αλλα ποιος ?Δεν το συζητω.... και προπαντως ξερουν να το χρησιμοποιουν χωρις οδηγιες χρησεως...
και παλι θα σε απογοητευσω Αννα μου... οχι τιποτες αλλο αλλα να μην τον φαντασιωνεσε πια.....