Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 297K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ή όπως λένε :

"εσύ στο χώμα και εγώ στη φυλακή"

βρε παιδιά καλησπέρα ...ή μάλλον καλημέρα

με το συμπάθειο

αλλά γιατί δεν έχεται επιλέξει (από το profile) να φαίνεσθαι ότι είσθε of line  ;)

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
ή όπως λένε :

"εσύ στο χώμα και εγώ στη φυλακή"

βρε παιδιά καλησπέρα ...ή μάλλον καλημέρα

με το συμπάθειο

αλλά γιατί δεν έχεται επιλέξει (από το profile) να φαίνεσθαι ότι είσθε of line  ;)
εγαπητε κυριε Farkeli
που νυχτοπερπαταγες βρε ? και ποσταρες χαραματα ?
α, εσενα σε ειχα για πιο ηρεμο ..και μαζευεσαι 4,30 ωρα ...θα σε μαλωσω
καλημεραααααααααααα (αν και βλεπω να ξυπνας απογευμα)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
να μετονομαστει
"αννουλα η ατακτη τραβεστι"

Valentina Megastar

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
E οχι και τραβεστι το φυτο εσωτερικου χωρου.. Ο καθε δημοσιος υπαλληλος η φουρναρης που ονειρευεται να βαλει το φουστανι και το ζει εικονικα απο τον υπολογιστη δεν ειναι τραβεστι. Το τραβεστιλικι θελει μαγκια. Δεν φτανει μια συνδεση ιντερνετ.  :2funny: :2funny: :2funny:

swingman

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
E οχι και τραβεστι το φυτο εσωτερικου χωρου.. Ο καθε δημοσιος υπαλληλος η φουρναρης που ονειρευεται να βαλει το φουστανι και το ζει εικονικα απο τον υπολογιστη δεν ειναι τραβεστι. Το τραβεστιλικι θελει μαγκια. Δεν φτανει μια συνδεση ιντερνετ.  :2funny: :2funny: :2funny:

έλα ρε μπαρμπα-γιώργο, σοβαρά;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πεστα μεγκα σταρ ω εσυ!
διδαξε το λαο σου!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αννουλα τι κανης???  Βλεπω εξελιξεις εχουμε...

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Αννουλα τι κανης???  Βλεπω εξελιξεις εχουμε...
ελα ρε συ Δαναη ........ μαθαινα νεα σου απο καποιον φιλος σου ...χαιρομαι που σε βλεπω ξανα εδω ..να ξερες ποσοι με ρωτανε...αμαν και πως κανουν να ξαναρθεις ...αντε μαζεψου κοντα μας πια ...
ξερω οτι εισαι καλα και δεν σε ρωταω ...ουτε καλο χειμωνα ακομα ε ? λοιπον εχεις διορία 10 μερες να ξαναρθεις καθημερινα εδω...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δεν υπαρχη περιπτωση εδω θα ειμε... Και θα περναμε σουπερ... Το υποσχομε...  Φιλια στο Πιτσι μου... και στον Ιμπλι... και στο Γιωργο 58 ..... Εχω ενα απιστευτο Ραντεβου το Σεπτεβριο μετα τις διακοπες μου α και μην παει το μυαλο σας οτι θα κανω αλλαγη φυλου....  με τιποτα... αναμενετε λοιπον....
Αννουλα μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια... Εχω να σας γραψω παλι με το καβλι στο χερι θα εισαστε...

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Δεν υπαρχη περιπτωση εδω θα ειμε... Και θα περναμε σουπερ... Το υποσχομε...  Φιλια στο Πιτσι μου... και στον Ιμπλι... και στο Γιωργο 58 ..... Εχω ενα απιστευτο Ραντεβου το Σεπτεβριο μετα τις διακοπες μου α και μην παει το μυαλο σας οτι θα κανω αλλαγη φυλου....  με τιποτα... αναμενετε λοιπον....
Αννουλα μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια... Εχω να σας γραψω παλι με το καβλι στο χερι θα εισαστε...
λεγε τους τετοια να μη μαζευονται πιααααα ...

σε αγαπουν και σε θελουν ταυτοχρονα

κι οχι αδικα

με τοση ξυνιλα στο κοσμο, μαλλον εχουν δικιο νε σε λατρεύουν ολοι  ...α ρε Δαναη θεααααααααααααααα

και λεω την αληθεια

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
λεγε τους τετοια να μη μαζευονται πιααααα ...

σε αγαπουν και σε θελουν ταυτοχρονα

κι οχι αδικα

με τοση ξυνιλα στο κοσμο, μαλλον εχουν δικιο νε σε λατρεύουν ολοι  ...α ρε Δαναη θεααααααααααααααα

και λεω την αληθεια
Εδω θα ειμαι κοριτσαρα μου και θα βγαλουμε και μια φωτο να τους την ποσταρωμε εδω με το δικο μου κωλαρακη και το δικο σου το ενα πανω στο αλλο ετσι για να τα θυμουνται να ριξουν και καμια πηχτη στην οθονη τους

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Εδω θα ειμαι κοριτσαρα μου και θα βγαλουμε και μια φωτο να τους την ποσταρωμε εδω με το δικο μου κωλαρακη και το δικο σου το ενα πανω στο αλλο ετσι για να τα θυμουνται να ριξουν και καμια πηχτη στην οθονη τους
χαχαχαχαχ βλεπω θυμασαι τι ειχες υποσχεθει στο γατο ....χα χα χα . Εισαι φοβερη ...δες τωρα τα πμ σου γιατι θα θες ωρες να απαντησεις ..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Θα δουμε δλδ και κωλαρακια online???? :humpleg: :humpleg: :humpleg: :kissass:

Stories