CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ρε κουκλε ....σου απαντησε ....επισης νομιζω οτι εσυ ενδιαφερεσαι για την εισοδο ....οποτε τον ξερεις τον δρομορε συ εχεις φισ ή πριζα;;;
ρε κουκλε ....σου απαντησε ....επισης νομιζω οτι εσυ ενδιαφερεσαι για την εισοδο ....οποτε τον ξερεις τον δρομορε συ εχεις φισ ή πριζα;;;
ρε κουκλε ....σου απαντησε ....επισης νομιζω οτι εσυ ενδιαφερεσαι για την εισοδο ....οποτε τον ξερεις τον δρομο
Εγκρινουμε....πεσμαs ωρα και μεραα και κατι αλλο.... περνω διαδρομο αυτη τη βδομαδα και θα σας βαλω καυτες φωτος με ψηλοτακουνα και βρακακια πανω εκει να τρεχω τι λετε???
Eμ μα γι αυτο το χυσι....εεε την αναλυση γινεται ολοs ο λογοsποσο αναλυση χρειαζεστε εσεις στο pc σας δηλαδη ετσι οπως ειναι τωρα αν τον χυσετε θα δειτε ποσο ωραιος θα φαινετε οπτικα
Για το γλυφιτζουρι ειδικα εχω κατι υπ οψιν μουΛοιπον εμενα θα με δειτε σε στηλ Λολιτας με κοτσιδακια στα πλαγια γλυφιτζουρι λολιποπ και βρακακη ροζ...
Μου φερανε απο την Αμερικη μην ανησυχητε.... θα σας τακτοποιησω εγω.... το ενα κωλομαγουλο θα ειναι εξω παντως...Εγκρινουμε....πεσμαs ωρα και μερα
Τα βρακακια ειναι απο αυτα που...πεφτουνε μετα απο λιγο??
Μου φερανε απο την Αμερικη μην ανησυχητε.... θα σας τακτοποιησω εγω.... το ενα κωλομαγουλο θα ειναι εξω παντως...
Θελω να πηδηχτω μια μερα πανω στο διαδρομο και να ανεβενω και ανηφορο γινετε????
Αποθηκη??? Τι πιο ωραιο θεαμα να βλεπεις μια διμετρη με ψηλοτακουνα και το κωλο εξω να τρεχη... Βγαλτον γρηγορα εξω...Exω διαδρομο και τον εχω αποθηκη.....Να που ειναι χρησιμοs τελικα
Αποθηκη??? Τι πιο ωραιο θεαμα να βλεπεις μια διμετρη με ψηλοτακουνα και το κωλο εξω να τρεχη... Βγαλτον γρηγορα εξω...
εδω παρουσαααααααααααααρε σεις η Αννα την εκανε;;;
εδω παρουσααααααααααααα
τι μιλας ρε συ με τα πτωματαααααα
60 χρονων γυναικα δε τη σεβεσαι ? την βαλε_ντινο απο την οικοδομη ?
ελα ρε συ αστηνε την κακομοιρα. δες ποσο γλυκια ειναι
μα αυτ θελει ρε κουκλε ....και σε προκαλει .... μη μασας εσυ ρε λυκε ...θα τον χαραμιζες στο τερας ? μπρρρρρρρρρρρρρρρρρραντε ντε ανησυχησα..
μην ξεχνας οτι με παρακινει καποιος...ασε που μου την ειπε ο τρελογερος...ακου κει...η Κρητη ειναι μια...και γω σας γαμαω κωλους..αντε στο διαολο...