Σε παλαιότεροι θέμα που είχα ανοίξει θέτοντας το ερώτημα άγγελοι η σκηλοφατσες (όχι μόνο για τις επαγγελματίες αλλά γενικά για τις γυναίκες ) είχα πει ότι προτιμώ μια γυναίκα η οποία είναι σκυλί στο πρόσωπο . Εννοείται ότι δεν αλλάζω ούτε προκειτε να αλλάξω την άποψη μου , ωστόσο έρχονται φορές που θες κάτι διαφορετικό (μια γυναίκα με φυσική αψεγάδιαστη ομορφιά ) Και έρχομαι στο ζουμί του θέματος ... Πριν λίγες μέρες μου ήρθε η όρεξη να συναντήσω ένα δροσερό αψεγάδιαστο πιπιπινι , και καθώς έριχνα διάφορες ματιές σε γραφεία αλλά και σε ανεξάρτητες διαπίστωσα ότι στα δικά μου μάτια τουλάχιστον κάτι τέτοιο δεν υπάρχει . Γιατί το λέω αυτό ? Διότι καταρχας όταν λέω πιπίνι εννοώ ένα κορίτσι ? Μια πιτσιρικά ? (Όπως θέλετε πείτε το ) η οποία θα είναι 18-20 . Κάτι τέτοιο τέτοιο δυστυχώς απλά δεν υπάρχει . Όλες οι επαγγελματίες (καλές η κακές ) είναι άνω των 23 και όσες δηλώνουν π.χ. 19 η 20 ε απλά πιστευω ότι δεν είναι . Και δεύτερον στον χώρο υπάρχουν πανέμορφες γυναίκες μεν ωστόσο όχι αψεγαδιαστες δε (για το πρόσωπο μιλάω πάντα )
Θέλω να σας ρωτήσω μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός και πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πιπίνια η έστω γυναίκες με καθαρά -αψεγάδιαστα -αγγελικά πρόσωπα ? Και ότι υπάρχουν μόνο γυναίκες τουλάχιστον άνω των 23 με εκφυλα χαρακτηριστικά ?
Για να μην παρεξηγούμαι όπως είπα λατρεύω τα «σκυλιά» , άλλωστε ακόμα και και τα στανταρακια μου «σκυλιά» μπορείς να πεις , και όλες είναι άνω των 25 . Ωστόσο σε περίπτωση που θελήσω κάτι διαφορετικό δεν γίνεται να το έχω ? Είναι αρκετά σπάνιο να το βρω ?
Εσείς τι πιστεύετε ?
Θέλω να σας ρωτήσω μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός και πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πιπίνια η έστω γυναίκες με καθαρά -αψεγάδιαστα -αγγελικά πρόσωπα ? Και ότι υπάρχουν μόνο γυναίκες τουλάχιστον άνω των 23 με εκφυλα χαρακτηριστικά ?
Για να μην παρεξηγούμαι όπως είπα λατρεύω τα «σκυλιά» , άλλωστε ακόμα και και τα στανταρακια μου «σκυλιά» μπορείς να πεις , και όλες είναι άνω των 25 . Ωστόσο σε περίπτωση που θελήσω κάτι διαφορετικό δεν γίνεται να το έχω ? Είναι αρκετά σπάνιο να το βρω ?
Εσείς τι πιστεύετε ?