Νέα

Η αστοχία που υπάρχει με τα call girl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Σε παλαιότεροι θέμα που είχα ανοίξει θέτοντας το ερώτημα άγγελοι η σκηλοφατσες (όχι μόνο για τις επαγγελματίες αλλά γενικά για τις γυναίκες ) είχα πει ότι προτιμώ μια γυναίκα η οποία είναι σκυλί στο πρόσωπο . Εννοείται ότι δεν αλλάζω ούτε προκειτε να αλλάξω την άποψη μου , ωστόσο έρχονται φορές που θες κάτι διαφορετικό (μια γυναίκα με φυσική αψεγάδιαστη ομορφιά ) Και έρχομαι στο ζουμί του θέματος ... Πριν λίγες μέρες μου ήρθε η όρεξη να συναντήσω ένα δροσερό αψεγάδιαστο πιπιπινι , και καθώς έριχνα διάφορες ματιές σε γραφεία αλλά και σε ανεξάρτητες διαπίστωσα ότι στα δικά μου μάτια τουλάχιστον κάτι τέτοιο δεν υπάρχει . Γιατί το λέω αυτό ? Διότι καταρχας όταν λέω πιπίνι εννοώ ένα κορίτσι ? Μια πιτσιρικά ? (Όπως θέλετε πείτε το ) η οποία θα είναι 18-20 . Κάτι τέτοιο τέτοιο δυστυχώς απλά δεν υπάρχει . Όλες οι επαγγελματίες (καλές η κακές ) είναι άνω των 23 και όσες δηλώνουν π.χ. 19 η 20 ε απλά πιστευω ότι δεν είναι . Και δεύτερον στον χώρο υπάρχουν πανέμορφες γυναίκες μεν ωστόσο όχι αψεγαδιαστες δε (για το πρόσωπο μιλάω πάντα )
Θέλω να σας ρωτήσω μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός και πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πιπίνια η έστω γυναίκες με καθαρά -αψεγάδιαστα -αγγελικά πρόσωπα ? Και ότι υπάρχουν μόνο γυναίκες τουλάχιστον άνω των 23 με εκφυλα χαρακτηριστικά ?
Για να μην παρεξηγούμαι όπως είπα λατρεύω τα «σκυλιά» , άλλωστε ακόμα και και τα στανταρακια μου «σκυλιά» μπορείς να πεις , και όλες είναι άνω των 25 . Ωστόσο σε περίπτωση που θελήσω κάτι διαφορετικό δεν γίνεται να το έχω ? Είναι αρκετά σπάνιο να το βρω ?
Εσείς τι πιστεύετε ?

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21
Εχεις ενα point στο οτι οι πιο ομορφες απο τις εμφανισιμες κοπελες δεν εχουν συνηθως σκοπο να γαμηθουνε για βγαλουν χρηματα κυριως γιατι εχουν μια χ/y ενισχυμενη αυτοεκτιμηση,τουλαχιστον σε τετοιες πιπινοηλικιες.

Το μεγεθος της ομορφιας σου βρισκει επισης ευκολα δουλειες εως και πολυ καλα αμοιβομενες εξαλλου.

Κυριως μαστροπεια ειναι αμα δεις μια στις τοσες να ναι τοσο αψεγαδιαστη σε μικρη ηλικια,οπως η ανηλικη Τζουλια που εκανε βιζιτες και γυρναγε τσοντες σιγουρα επιλογη της ηταν..

• Like
Αντιδράσεις: reabar

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
Εχεις ενα point στο οτι οι πιο ομορφες απο τις εμφανισιμες κοπελες δεν εχουν συνηθως σκοπο να γαμηθουνε για βγαλουν χρηματα κυριως γιατι εχουν μια χ/y ενισχυμενη αυτοεκτιμηση,τουλαχιστον σε τετοιες πιπινοηλικιες.

Το μεγεθος της ομορφιας σου βρισκει επισης ευκολα δουλειες εως και πολυ καλα αμοιβομενες εξαλλου.

Κυριως μαστροπεια ειναι αμα δεις μια στις τοσες να ναι τοσο αψεγαδιαστη σε μικρη ηλικια,οπως η ανηλικη Τζουλια που εκανε βιζιτες και γυρναγε τσοντες σιγουρα επιλογη της ηταν..

εσκασε ο πακετακιας βλακακος που γουσταρει γριες και σαπχιες, οπως μας ειπε, να μας μιλησει για callgirls και πιπινια.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Pussybuster98

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
449
Πόντοι
21

εσκασε ο πακετακιας βλακακος που γουσταρει γριες και σαπιες, οπως μας ειπε, να μας μιλησει για callgirls και πιπινια.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ελα κουρασες,φερε τον κηδεμονα σου να μιλησουμε αμα ειναι γιατι δεν εχεις συνοχη.

• Like
Αντιδράσεις: reabar

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
[quote author=bigshak link= ]Σε παλαιότεροι θέμα που είχα ανοίξει θέτοντας το ερώτημα άγγελοι η σκηλοφατσες (όχι μόνο για τις επαγγελματίες αλλά γενικά για τις γυναίκες ) είχα πει ότι προτιμώ μια γυναίκα η οποία είναι σκυλί στο πρόσωπο . Εννοείται ότι δεν αλλάζω ούτε προκειτε να αλλάξω την άποψη μου , ωστόσο έρχονται φορές που θες κάτι διαφορετικό (μια γυναίκα με φυσική αψεγάδιαστη ομορφιά ) Και έρχομαι στο ζουμί του θέματος ... Πριν λίγες μέρες μου ήρθε η όρεξη να συναντήσω ένα δροσερό αψεγάδιαστο πιπιπινι , και καθώς έριχνα διάφορες ματιές σε γραφεία αλλά και σε ανεξάρτητες διαπίστωσα ότι στα δικά μου μάτια τουλάχιστον κάτι τέτοιο δεν υπάρχει . Γιατί το λέω αυτό ? Διότι καταρχας όταν λέω πιπίνι εννοώ ένα κορίτσι ? Μια πιτσιρικά ? (Όπως θέλετε πείτε το ) η οποία θα είναι 18-20 . Κάτι τέτοιο τέτοιο δυστυχώς απλά δεν υπάρχει . Όλες οι επαγγελματίες (καλές η κακές ) είναι άνω των 23 και όσες δηλώνουν π.χ. 19 η 20 ε απλά πιστευω ότι δεν είναι . Και δεύτερον στον χώρο υπάρχουν πανέμορφες γυναίκες μεν ωστόσο όχι αψεγαδιαστες δε (για το πρόσωπο μιλάω πάντα )
Θέλω να σας ρωτήσω μόνο εγώ είμαι ο υπερβολικός και πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πιπίνια η έστω γυναίκες με καθαρά -αψεγάδιαστα -αγγελικά πρόσωπα ? Και ότι υπάρχουν μόνο γυναίκες τουλάχιστον άνω των 23 με εκφυλα χαρακτηριστικά ?
Για να μην παρεξηγούμαι όπως είπα λατρεύω τα «σκυλιά» , άλλωστε ακόμα και και τα στανταρακια μου «σκυλιά» μπορείς να πεις , και όλες είναι άνω των 25 . Ωστόσο σε περίπτωση που θελήσω κάτι διαφορετικό δεν γίνεται να το έχω ? Είναι αρκετά σπάνιο να το βρω ?
Εσείς τι πιστεύετε ? [/quote]

μαλλον δεν ψαχνεις καλα μου φαινεται.
απο οσο εχω δει εδω περα και στα γραφεια που διαφημιζονται, υπαρχει ολη σχεδον η γκαμα στο θεμα ηλικιας.
αν βαλεις και της ανεξαρτητες μεσα, μεγαλωνει αυτη η γκαμα.. ως προς το σκυλε και τις πιο μεγαλες ηλικιες πιο πολυ βεβαια.
τωρα +1 η' +2 χρονια διαφορα στο θεμα ηλικιας, δε νομιζω να παιζει και σημαντικο ρολο.
για τοσο μικρες ηλικιες (18-19), το θεωρω πολυ δυσκολο εως απιθανο να βρεις.
20 παιζει και να πετυχεις νομιζω, πιο κατω με τιποτα πιστευω.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261

εσκασε ο πακετακιας βλακακος που γουσταρει γριες και σαπιες, οπως μας ειπε, να μας μιλησει για callgirls και πιπινια.

Ελα κουρασες,φερε τον κηδεμονα σου να μιλησουμε αμα ειναι γιατι δεν εχεις συνοχη.

σαπχιομπαζογαμηκουλα νεοπα, σου ειπα... τα πακετακια στο κωλο ΠΟΛΥ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ !!!
μου θες και κηδενομονα πορδακο.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.240
Πόντοι
25.467
Ε όχι και "νέοπας" ο τέως κ. Μουνοβαγόνης. :)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
Ε όχι και "νέοπας" ο τέως κ. Μουνοβαγόνης. :)

μια βδομαδα profile και βγηκε να μιλησει και να μας την πει ο πορδιλος :tooth:.
καλη φαση ομως, να εχουμε να ασχολουμαστε απο την αρχη με το βλακακο και τα πακετακια του.
πουτσα απο την αρχη για να ανοιξει η κωλοτρουπιδα του.
εδω ειμαστε...

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
[quote author=bigshak link= ]Σε παλαιότεροι θέμα που είχα ανοίξει θέτοντας το ερώτημα άγγελοι η σκηλοφατσες (όχι μόνο για τις επαγγελματίες αλλά γενικά για τις γυναίκες ) είχα πει ότι προτιμώ μια γυναίκα η οποία είναι σκυλί στο πρόσωπο . Εννοείται ότι δεν αλλάζω ούτε προκειτε να αλλάξω την άποψη μου , ωστόσο έρχονται φορές που θες κάτι διαφορετικό (μια γυναίκα με φυσική αψεγάδιαστη ομορφιά ) Και έρχομαι στο ζουμί του θέματος ... Πριν λίγες μέρες μου ήρθε η όρεξη να συναντήσω ένα δροσερό αψεγάδιαστο πιπιπινι , και καθώς έριχνα διάφορες ματιές σε γραφεία αλλά και σε ανεξάρτητες διαπίστωσα ότι στα δικά μου μάτια τουλάχιστον κάτι τέτοιο δεν υπάρχει . Γιατί το λέω αυτό ? Διότι καταρχας όταν λέω πιπίνι εννοώ ένα κορίτσι ? Μια πιτσιρικά ? (Όπως θέλετε πείτε το ) η οποία θα είναι 18-20 . Κάτι τέτοιο τέτοιο δυστυχώς απλά δεν υπάρχει . Όλες οι επαγγελματίες (καλές η κακές ) είναι άνω των 23 και όσες δηλώνουν π.χ. 19 η 20 ε απλά πιστευω ότι δεν είναι . Και δεύτερον στον χώρο υπάρχουν πανέμορφες γυναίκες μεν ωστόσο όχι αψεγαδιαστες δε (για το πρόσωπο μιλάω πάντα )
Εσείς τι πιστεύετε ?

απο οσο εχω δει εδω περα και στα γραφεια που διαφημιζονται, υπαρχει ολη σχεδον η γκαμα στο θεμα ηλικιας.
αν βαλεις και της ανεξαρτητες μεσα, μεγαλωνει αυτη η γκαμα.. ως προς το σκυλε και τις πιο μεγαλες ηλικιες πιο πολυ βεβαια.
τωρα +1 η' +2 χρονια διαφορα στο θεμα ηλικιας, δε νομιζω να παιζει και σημαντικο ρολο.
[/quote]
Φίλε μου κανείς δεν διαφωνεί ότι υπάρχει τεράστια γκάμα . Ωστόσο η γκάμα αυτή είναι στα «σκυλιά» και σε γυναίκες άνω των 25 . Αν θες κάτι διαφορετικό διαφορετικό δεν το βρίσκεις (η τουλάχιστον δεν το βρίσκω εγώ )

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
[quote author=bigshak link= ]
Εσείς τι πιστεύετε ? [/quote]

Σε κανονικες περιοδους, χωρις κορωνοϊο, παιζουν συνδυαστικα σε ολα τα γραφεια της αθηνας (μιλαω για οσα εχουν φωτο τις φατσες και οχι οσα εχουν φωτο kinder εκπληξη) 1 ως 4 ομορφες ανα δεδομενη στιγμη. Και σπανια σ'αυτες τις 1-4 ειναι ηλικιας 18-20. Τωρα υπαρχουν μερικες εξαιρεσεις που μπορει ο αριθμος των ομορφων να ειναι προσκαιρα κοντα στις 6-7, αλλα ειναι σπανιο. Μπορει να συμβει 1 φορα το χρονο. Εκει ΜΠΟΡΕΙ και να πετυχεις αυτο που θες.

Οπως και οταν τα γραφεια εχουν φορτωσει ΠΟΛΛΕΣ και ανεβαινουν οι πιθανοτητες να βρεις κατι καλο. Πχ πριν εναμιση χρονο το golden μονο του ειχε καμμια 60αρια γκομενες. Μεσα σ'αυτες ειχε και αγγελακι στο συγκεκριμενο age range που ψαχνεις ( )... μικρη, πανεμορφη - πολυ πιο ομορφη απ'τις φωτο, μαλιστα το μαλλι ηταν ξανθο ενω στις φωτο φαινεται καστανοξανθη, σωμα ΤΕΛΕΙΟ, κωλος ΤΕΛΕΙΟΣ, βυζι ΤΕΛΕΙΟ 3αρι, αβγαλτη (2ο τουρ), θηλυκη, πανεξυπνη και προσαρμοστικη, ηξερε αγγλικα, νταξ 10/10 λεμε παντου. Νομιζω - αν δε ξεχναω καποια- ειναι η τελευταια που εχω παρει να ειναι ταυτοχρονα πολυ ομορφη και μικρη. Φαντασου.... και εχει περασει πανω απο εναμιση χρονος.

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
α. ως προς το θέμα ηλικία που δεν είναι υποκειμενικό (θα εξηγήσω).
υπάρχουν πιπίνια κάτω των 23, και σε γραφεία και ανεξάρτητες. ελάχιστες όμως εδώ στο μπου. πάντως υπάρχουν.
β. το "αγγελικό προσωπάκι" είναι πολύ υποκειμενικό. για μένα η χ κοπέλα έχει, για σένα είναι απλά όμορφη ή το αντίθετο.
μιλώντας με τα δικά μου γούστα πάλι υπάρχει, επίσης όμως ελάχιστες.

ο συνδυασμός των 2 πιο πάνω χαρακτηριστικών είναι εξαιρετικά σπάνιος.
John για το β δεν έχω να πω τίποτα ... όπως (σωστά ) λες ο καθένας μας την ομορφιά την έχει διαφορετικά πλασμένη στον εγκέφαλο του. Όσον αφορά το α λες ότι υπάρχουν πιπίνια κάτω των 23.. Που είναι αυτά τα πιπίνια και δεν τα βλέπω εγώ ? Διότι επειδή έχω βρεθεί με επαγγελματίες που δηλώνουν 19 η 20 το μόνο που έχω να πω είναι ότι από κοντά ναι μεν είναι νεαρές και ελκυστικές (και μπορώ να πω ότι έχω περάσει καλά )αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι είναι όσο δηλώνουν

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.568
Πόντοι
27.261
Εσείς τι πιστεύετε ?

Φίλε μου κανείς δεν διαφωνεί ότι υπάρχει τεράστια γκάμα . Ωστόσο η γκάμα αυτή είναι στα «σκυλιά» και σε γυναίκες άνω των 25 . Αν θες κάτι διαφορετικό διαφορετικό δεν το βρίσκεις (η τουλάχιστον δεν το βρίσκω εγώ ) [/quote]

μα αυτο ειπα στην πρωτη σειρα.
απο τη στιγμη που το budget ειναι πολυ πανω απο το κλασσικο 20αρικο, αναγκαστικα πρεπει να ριξεις πολυ ψαξιμο, ωστε να πανε καπου καλα τα λεφτα σου και να μην αισθανθεις οτι τα "πεταξες".
στο 20αρικο και να σου βγουν 1-2-3 ακυρες, δεν τρεχει και τιποτα.
στα 150αρικα+ ομως, αν σου βγουν 1-2-3 ακυρες, μετα το σκεφτεσαι αν θα ξαναπας, γιατι αλλο να χανεις 50-60 euros και αλλο 300-400.
πιστευω με καταλαβαινεις ετσι???
αν τωρα χεζεις 50αρικα, στα @@ σου απλα.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
υπάρχουν πιπίνια κάτω των 23, και σε γραφεία και ανεξάρτητες. ελάχιστες όμως εδώ στο μπου. πάντως υπάρχουν.
β. το "αγγελικό προσωπάκι" είναι πολύ υποκειμενικό. για μένα η χ κοπέλα έχει, για σένα είναι απλά όμορφη ή το αντίθετο.

John για το β δεν έχω να πω τίποτα ... όπως (σωστά ) λες ο καθένας μας την ομορφιά την έχει διαφορετικά πλασμένη στον εγκέφαλο του. Όσον αφορά το α λες ότι υπάρχουν πιπίνια κάτω των 23.. Που είναι αυτά τα πιπίνια και δεν τα βλέπω εγώ ? Διότι επειδή έχω βρεθεί με επαγγελματίες που δηλώνουν 19 η 20 το μόνο που έχω να πω είναι ότι από κοντά ναι μεν είναι νεαρές και ελκυστικές (και μπορώ να πω ότι έχω περάσει καλά )αλλά σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι είναι όσο δηλώνουν

ρίξε μια ματιά σε βανέσα και ντία από γραφεία και σε κατερίνα20 από ανεξάρτητες

Φίλε ζητάει πιπίνι και του προτείνεις την Κατερίνα που έχει κριτικές από το 2013. Θα σε πάρει με τις πέτρες…

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236

ρίξε μια ματιά σε βανέσα και ντία από γραφεία και σε κατερίνα20 από ανεξάρτητες
1)Αν εννοείς την Βανέσα από το magic έχω γράψει κριτική για αυτήν και έχω πει ότι έχω κάνει μαζί της . Η Βανέσα ναι είναι όντως η εξαίρεση του κανόνα (αν εννοείς και εσυ αυτήν ) Ωστόσο στο σύνολο τους η γκόμενες που δήλωναν 19 η 20 και έχω βρεθεί μαζί τους πιστεύω ότι κρύβουν χρόνια ...
2)Όσον αφορά την Κατερίνα20 έχω διαβάσει κριτικές της και έχω δει φωτογραφιες της αλλά δεν την έχω συναντήσει ποτέ. Κοιτώντας τις φωτογραφιες τις φενεται να έχει απίστευτο σώμα αλλά το πρόσωπο της φενεται έκφυλο και όχι αψεγάδιαστο. Επίσης (μπορεί να κάνω λάθος) αλλά δεν μου φενεται για πιτσιρικά. Μπορεί ίσως να την συναντήσω κάποια στιγμή αλλά από τις φωτογραφιες της θεωρώ ότι δεν έχει σχέση με αυτό που συζητάμε εδώ στο νήμα
3) Η Ντια ποια είναι ?

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Επειδή πολλοί πελάτες είναι τάπες και γυφτοφέρνουν , έχουν πέραση ΟΙ ΚΟΝΤΕΣ.
Γραφείο που διαφημίζεται ... έχει αποκλειστικά τάπες, όλες κάτω από 1.62.
Τραγωδία , ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΟΥΜΠΟΥΣ.

Υπήρξε και το γελοιοδέστατο παράδειγμα της κατουρημένης, 1.50 , που θέλαν οι προμότορες να την πασάρουν για έσκορτ πολυτελείας και υψηλής κοινωνίας. Και την είχαν καιρό στα .... 250 ευρώ ! ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΟΣ.
Μετά θέλησαν να την πάνε και .... 400 !!!!!!

Πριν οι προμότορες αναλάβουν δράση και πριν οι πελάτες γίνουν τόσο ΗΛΙΘΙΟΙ , τέτοιες, έπιαναν το πολύ 7000δρχ , δηλαδή 20 ευρώ,
για μια ώρα , στο ξενοδοχείο της σοφοκλέους και αθηνάς γωνία ... δεν ήταν για παραπάνω !
Ούτε καν για το σουδάν , που πήγαιναν οι της σόλωνος, που έπαιρναν προ 20ετίας 10.000δρχ μέχρι 15.000δρχ ......

Γενικά το 95% των σχολιαζόμενων και διαφημιζόμενων , είναι ΤΑΠΕΣ.
Επίσης πολύ μεγάλο ποσοστό .... τηρεί ... απόσταση από τα χαρακτηριστικά της ... λευκής φυλής,
με έντονα στοιχεία ... ρομά, ινδιάνικα , μογγόλικα και πάει στο διάολο .......

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ψηλές δεν υπάρχουν ρε μάγκα.
Εκτός κι αν λες κάτι ... 1.65 ....

Η συντριπτική πλειοψηφία μέχρι εκεί είναι .

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Επειδή πολλοί πελάτες είναι τάπες και γυφτοφέρνουν , έχουν πέραση ΟΙ ΚΟΝΤΕΣ.
Γραφείο που διαφημίζεται ... έχει αποκλειστικά τάπες, όλες κάτω από 1.62.
Τραγωδία , ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΟΥΜΠΟΥΣ.

Υπήρξε και το γελοιοδέστατο παράδειγμα της κατουρημένης, 1.50 , που θέλαν οι προμότορες να την πασάρουν για έσκορτ πολυτελείας και υψηλής κοινωνίας. Και την είχαν καιρό στα .... 250 ευρώ ! ΜΝΗΜΕΙΟ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΟΣ.
Μετά θέλησαν να την πάνε και .... 400 !!!!!!

Πριν οι προμότορες αναλάβουν δράση και πριν οι πελάτες γίνουν τόσο ΗΛΙΘΙΟΙ , τέτοιες, έπιαναν το πολύ 7000δρχ , δηλαδή 20 ευρώ,
για μια ώρα , στο ξενοδοχείο της σοφοκλέους και αθηνάς γωνία ... δεν ήταν για παραπάνω !
Ούτε καν για το σουδάν , που πήγαιναν οι της σόλωνος, που έπαιρναν προ 20ετίας 10.000δρχ μέχρι 15.000δρχ ......

Γενικά το 95% των σχολιαζόμενων και διαφημιζόμενων , είναι ΤΑΠΕΣ.
Επίσης πολύ μεγάλο ποσοστό .... τηρεί ... απόσταση από τα χαρακτηριστικά της ... λευκής φυλής,
με έντονα στοιχεία ... ρομά, ινδιάνικα , μογγόλικα και πάει στο διάολο .......
Φίλε μου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι (άντρες και γυναίκες ) που είναι είτε ψιλοι είτε κοντοί . Ένας άντρας ότι και είναι (ψιλός η κοντός ) πίστεψε του αρέσουν οι κοντές η για την ακρίβεια η μικροκαμωμένες ... Δεν έχω όρεξη να κάνω περαιτέρω ανάλυση γιατί σε έχω παρατηρήσει και σε αλλά νήματα πως γράφεις . Το μόνο που έχω να πω είναι αν θες να γράψεις σε παρακαλώ γράψε κάτι σχετικό με το νήμα και άσε τις φιλοσοφίες . Εγώ θέλω να βρω πιπίνι . Ψιλό ? Κοντό ? Δεν με νοιαζει απλά θέλω να βρω αυτό που ζητάω και δεν το βρίσκω .. Από εκεί και πέρα οποίος θέλει , ξέρει και μπορεί θα ήθελα να με βοηθήσει (για αυτό άνοιξα το νήμα ) Ολα τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν και ούτε έχουν κάποια σχέση με το νήμα όλα αυτά που γράφεις

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Πουτάνα που να μην είναι σκυλί;
Και τι να είναι δηλαδή; Άγγελος;
Αν ήταν άγγελος πουτάνα θα ήταν;
Έλεος ρε πούστη, θα μου πέσουν τα μαλλιά με αυτά που ακούω :P .

OP
OP
B

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Κοιτά δεν έχεις άδικο.. ούτως η άλλως όπως έχω πει ανάμεσα στις αψεγαδιαστες και στα σκυλιά ψηφίζω σκυλιά (αναφέρομαι και στις πουτανες αλλά και σε απλές καθημερινές γυναίκες ), ωστόσο είναι κακό να θες καμία και κάτι αγγελικό (ακόμα και αν είναι σπάνιο )?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης

Τυπε και οι 2 το ιδιο επαγγελμα κανουν...

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/media/reviews/photos/original/f2/92/61/14782_dreamgirlspornstarescortathensmishel2_1591734595.jpg[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/media/reviews/photos/original/12/4d/b8/13901_AuroraAthensEscortsGlamourEscortsCallGirls9_1574013899.jpg[/img[/URL]]

Η αυτη που δειχνει πιο μικρη και θα μπορουσε να ειναι η κορη του γειτονα που λεει ο λογος:

[img]https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/media/reviews/photos/original/39/e9/c3/14413_GlamourEscortAthensDomenica8_1577470542.jpg[/img[/URL]]

...οπότε δεν υπαρχει κανα προαπαιτουμενο στο επαγγελμα οτι πρεπει η αλλη ντε και καλα να ειναι σκυλοφατσα.

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom