You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 58K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Balkan cowboy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.874
- Πόντοι
- 2.306
Δεν πρόλαβαν να κάνουν και μονταζιέρα να βάλουν να μιλάει στο κινητό της κοπέλας κανένας μηχανοδηγός.
Νομίζω είχαν συγκατοικήσει και για αυτό τους θεωρώ ''τέως συντρόφους''.αυτο διάβασα.... έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να υπάρχει κάποιας μορφής "ας το πούμε αδόκιμα" μόνιμης συντροφικότητας.... αλλιως κάθε μέρα θα είμαστε στο αυτοφωρο...
Εν τω μεταξύ το ''τέως'' είναι πιο περιοριστική λέξη από το ''πρώην'', μην ανοίξω και αυτό το θέμα τώρα...
Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχουμε πήξει από τηλεαστυνόμους, τηλεειδικούς και ειδικούς του μπου, ακόμη και έτσι το θύμα πρέπει να δώσει κατάθεση.
Επίσης, εάν ''όφειλαν'' απλά επειδή πήγε στο τμήμα το θύμα να κινηθούν οι αστυνομικοί ''αυτεπάγγελτα'', θα πρέπει να κινηθούν ''αυτεπάγγελτα'' ακόμη και αν πάω τώρα στο τμήμα της περιοχής μου και τους πω ''ο δίπλα μου δέρνει τώρα τη γυναίκα του''. Αφού δεν απαιτείται ''έγκληση'' και πρέπει να κινηθούν αυτεπάγγελτα, αυτό οφείλουν να κάνουν.
σε όλα σωστός είσαι.... η αξιωματικός υπηρεσίας έπρεπε να κάνει τη δουλειά της και ο φρουρός να μην πετάει χαρταετο... απλά εξ αφορμής του γεγονότος θα τσεκάρω λίγο και νομολογία μπας και έχει ερμηνευθεί αυτό το "τεως μόνιμος σύντροφος"Νομίζω είχαν συγκατοικήσει και για αυτό τους θεωρώ ''τέως συντρόφους''.
Εν τω μεταξύ το ''τέως'' είναι πιο περιοριστική λέξη από το ''πρώην'', μην ανοίξω και αυτό το θέμα τώρα...
Σε κάθε περίπτωση, επειδή έχουμε πήξει από τηλεαστυνόμους, τηλεειδικούς και ειδικούς του μπου, ακόμη και έτσι το θύμα πρέπει να δώσει κατάθεση.
Επίσης, εάν ''όφειλαν'' απλά επειδή πήγε στο τμήμα το θύμα να κινηθούν οι αστυνομικοί ''αυτεπάγγελτα'', θα πρέπει να κινηθούν ''αυτεπάγγελτα'' ακόμη και αν πάω τώρα στο τμήμα της περιοχής μου και τους πω ''ο δίπλα μου δέρνει τώρα τη γυναίκα του''. Αφού δεν απαιτείται ''έγκληση'' και πρέπει να κινηθούν αυτεπάγγελτα, αυτό οφείλουν να κάνουν.
Έχεις δίκιο στο ότι ο νόμος δε θεωρεί την κάθε περιστασιακή σχέση ως ''σύντροφο'', αν ήταν έτσι όλα θα ήταν αυτεπάγγελτα και στα τμήματα θα ασχολούνταν μόνο με τα γκομενικά του καθενός.σε όλα σωστός είσαι.... η αξιωματικός υπηρεσίας έπρεπε να κάνει τη δουλειά της και ο φρουρός να μην πετάει χαρταετο... απλά εξ αφορμής του γεγονότος θα τσεκάρω λίγο και νομολογία μπας και έχει ερμηνευθεί αυτό το "τεως μόνιμος σύντροφος"
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 764
- Πόντοι
- 86
Eχουμε γεμισει 67 σελιδες συζητοντας για το θεμα, το ιδιο και σε αλλα φορα, τυπο, τηλεοραση κτλ. Μετα απο κανα μηνα ποιος θα θυμαται το γεγονος? Τον τυπο μαλλον θα τον κλεισουν σε κανα τρελαδικο, λογω παλαβομαρας 3? 5? χρονια? Θα διωξουν και 5 χαμηλοβαθμους μπατσους απο το σωμα και ολα καλα. Η κοινωνια θα εχει αποδωσει δικαιοσυνη και θα καθομαστε παλι στον καναπε μας βλεποντας καθυσηχασμενοι "my style rocks" και "survivor"
Θυμαμαι στο δημοτικο μας δωσανε ενα βιβλιο "αγωγη του πολιτου" ουτε μαθητης ουτε δασκαλος ασχολιθηκε ποτε με αυτο. Θυμαται καποιος, κανενα δασκαλο να προσπαθησε ποτε να περασει κοινωνικα μυνηματα σε μαθητες? Ακομα και απλα καθημερινα θεματα, οπως πως περναμε απεναντι στο δρομο με ασφαλεια? ρε παιδι μου. Ουτε μου εξηγισε ποτε δασκαλος γιατι , δεν πλακωνω τον συμαθητη μου στο ξυλο, επιδει μου εκανε ντριπλα και μου εβαλε γκολ. Αργοτερα, μεγαλονοντας, ολοι μου ελεγαν για τα δικαιοματα μου, κανεις για τις υποχρεοσεις μου στην κοινωνια που καλως η κακως, ειμαι μελος.
Καποτε οι παπουδες μας ελεγαν "Ελλην ειναι οποιος μετεχει τησ Ελληνικης παιδειας". Σημερα τι σοι Ελληνας να γινει ο αλβανος, ο πακος, ο γεωργιανος?
ΟΚ πολλα ειπαμε, αντε εν αναμονη για το επομενο σκοτοματογεγονος για να σχολιασουμε
Θυμαμαι στο δημοτικο μας δωσανε ενα βιβλιο "αγωγη του πολιτου" ουτε μαθητης ουτε δασκαλος ασχολιθηκε ποτε με αυτο. Θυμαται καποιος, κανενα δασκαλο να προσπαθησε ποτε να περασει κοινωνικα μυνηματα σε μαθητες? Ακομα και απλα καθημερινα θεματα, οπως πως περναμε απεναντι στο δρομο με ασφαλεια? ρε παιδι μου. Ουτε μου εξηγισε ποτε δασκαλος γιατι , δεν πλακωνω τον συμαθητη μου στο ξυλο, επιδει μου εκανε ντριπλα και μου εβαλε γκολ. Αργοτερα, μεγαλονοντας, ολοι μου ελεγαν για τα δικαιοματα μου, κανεις για τις υποχρεοσεις μου στην κοινωνια που καλως η κακως, ειμαι μελος.
Καποτε οι παπουδες μας ελεγαν "Ελλην ειναι οποιος μετεχει τησ Ελληνικης παιδειας". Σημερα τι σοι Ελληνας να γινει ο αλβανος, ο πακος, ο γεωργιανος?
ΟΚ πολλα ειπαμε, αντε εν αναμονη για το επομενο σκοτοματογεγονος για να σχολιασουμε
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.989
- Πόντοι
- 1.056
Τι ισοτητα ρε γιδια!!Ισοτητα
Αξιοκρατια
Ο κοσμος καταρρέει χαρην στην ισοτητα και πουτσες μπλε..!
Πατριαρχια μονο!
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.691
- Πόντοι
- 3.656
Yπάρχει ο ορος που ζητάς. Υπαρχει στο αδικημα της σωματικης βλαβης και λεγεται "σε βαρος αδυναμων προσωπων". Και προβλεπει αυξημενη ποινη σε σχεση με την βασικη σωματικη βλαβη
Τότε νομίζω ότι το ''γυναικοκτονία'' είναι καταχρηστικό...Γυναικοκτονία το ονομάζουν γιατί το κίνητρο της δολοφονίας είναι η ιδιοκτησιακή αντίληψη του άντρα απέναντι στη γυναίκα/σύντροφό του.
Νυν και πρώην.
Ή εγώ ή κανείς κι εσύ στο χώμα.
Περισσότερο καταγγελτικος νοοτροπίας ως όρος. Δεν παύει να είναι ανθρωποκτονία κι όλες οι ζωές έχουν αξία ασχέτως φύλου.
Η πραγματικότητα είναι ότι και οι γυναίκες μπορούν να γίνουν φουλ κτητικές και να σκοτώσουν κάποιον...ή να του καταστρέψουν την ζωή. Και δεν το ονομάζουμε ''αντροκτονία''
Επειδή όλα αυτά ξεκινούν σιγά σιγά όμως...πρώτα με βία....λίγο λίγο και καταλήγουν σε θάνατο....
θα ήθελα να υπάρχουν πολύ αυστηρότερες ποινές ως προς αυτό το κομμάτι. Δηλαδή Αν αποδειχθεί ότι κάποιος σήκωσε χέρι 1,2,3 φορές να τρώει μια σοβαρή ποινή ώστε να το σκέφτεται διπλά ο κάθε ''νταής'' πριν σηκώσει το χέρι του να επιβληθεί.
Θα ήθελα επίσης αυτό να ισχύει και για τα παιδιά.
Το πρόβλημα σε αυτά είναι οι καταγγελίες...πως βγάζει άκρη ο νόμος τι είναι πραγματική κακοποίηση και τι υπερβολές ή εκδίκηση?
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 764
- Πόντοι
- 86
Ε μην μου το χαλας τωρα, ρε συμφορουμιτη, αφου δεν με βλεπουν πρωι πρωι να τρεχω για δουλειαΕλπίζω να είναι μπαρ...
Γιατί αν μου πεις...φύλακας,εργοστάσιο και τέτοια...ισχύει ότι και για τον τύπο που ξυπνά χαράματα...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.814
- Πόντοι
- 9.297
Aυτο ήταν μια ερμηνεία που έδωσαν κάτι πασοκο/ κόκκινοι δάσκαλοι που σπούδασαν στο Αν.Μπλοκ η στην Ελλάδα αλλά διαβάζοντας τα κόκκινα ευαγγελια.Eχουμε γεμισει 67 σελιδες συζητοντας για το θεμα, το ιδιο και σε αλλα φορα, τυπο, τηλεοραση κτλ. Μετα απο κανα μηνα ποιος θα θυμαται το γεγονος? Τον τυπο μαλλον θα τον κλεισουν σε κανα τρελαδικο, λογω παλαβομαρας 3? 5? χρονια? Θα διωξουν και 5 χαμηλοβαθμους μπατσους απο το σωμα και ολα καλα. Η κοινωνια θα εχει αποδωσει δικαιοσυνη και θα καθομαστε παλι στον καναπε μας βλεποντας καθυσηχασμενοι "my style rocks" και "survivor"
Μετά από μια εικοσαετία ΠΑΣΟΚ οι παπαριές τους εγιναν θέσφατο...
Ως ελληνική παιδεία τότε θεωρούταν η ΑΤΤΙΚΗ παιδεία...δεν νομίζω να υπήρχε η σημερινή ερμηνεία στα τότε ήθη όταν ο κάθε βάρβαρος δεν θεωρούνταν τίποτα άλλο παρά εχθρός.
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 764
- Πόντοι
- 86
Εδω δεν βαζουμε αυστηρες ποινες στους δολοφονους της ασφαλτου, πραγμα πολυ απλο. Θαχαμε γλυτωσει δεκαδες νεκρους και τραυματιες.Τότε νομίζω ότι το ''γυναικοκτονία'' είναι καταχρηστικό...
Η πραγματικότητα είναι ότι και οι γυναίκες μπορούν να γίνουν φουλ κτητικές και να σκοτώσουν κάποιον...ή να του καταστρέψουν την ζωή. Και δεν το ονομάζουμε ''αντροκτονία''
Επειδή όλα αυτά ξεκινούν σιγά σιγά όμως...πρώτα με βία....λίγο λίγο και καταλήγουν σε θάνατο....
θα ήθελα να υπάρχουν πολύ αυστηρότερες ποινές ως προς αυτό το κομμάτι. Δηλαδή Αν αποδειχθεί ότι κάποιος σήκωσε χέρι 1,2,3 φορές να τρώει μια σοβαρή ποινή ώστε να το σκέφτεται διπλά ο κάθε ''νταής'' πριν σηκώσει το χέρι του να επιβληθεί.
Θα ήθελα επίσης αυτό να ισχύει και για τα παιδιά.
Το πρόβλημα σε αυτά είναι οι καταγγελίες...πως βγάζει άκρη ο νόμος τι είναι πραγματική κακοποίηση και τι υπερβολές ή εκδίκηση?
Παραδειγμα, περασες με κοκκινο? 20000 Ε προστιμο, αφαιρεση διπλωματος/πινακιδων για 5 χρονια. Ποιος θα τολμουσε? Αλλα τα π.χ. 50 Ε τα πληρωνω ανετα και νιωθω και μαγκας, αμα λαχει να ουμε
Να σου πω προσωπική εμπειρία. Γνωστή οικογένεια, λόγω γειτονιάς, τέσσερα παιδιά. Ο τύπος με βαρύ χέρι. Η γυναίκα δεν αντέχει άλλο, ζητάει διαζυγιο. Το χέρι του τύπου βάρυνε περισσότερο, γιατί ήθελε να πάρει και την κηδεμονία του γιου η μητέρα και όχι μόνο των τριών θυγατέρων της. Γι αυτές στ' αρχιδια του. Του έκανε και ασφαλιστικά αλλά παπάρια μαντολες. Η φαπα πήγαινε σύννεφο. Ο τύπος όχι ημεδαπός.Το πρόβλημα σε αυτά είναι οι καταγγελίες...πως βγάζει άκρη ο νόμος τι είναι πραγματική κακοποίηση και τι υπερβολές ή εκδίκηση?
Μιλάμε με δυο γείτονες, δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο θα τη σκοτώσει, πάμε στο τμήμα.
Ο ΑξΥπ μας ακούει με προσοχή, στέλνει όχημα να κάνει συστάσεις στον τύπο, βρίσκει δομή στο Δήμο για κακοποιημένες γυναίκες, απομακρύνει την οικογένεια από τον τρελό, γιατί θεωρούσε πως και σπίτι να αλλαζε η οικογένεια θα την εύρισκε και μετά την βεβαίωση από ιατροδικαστή για την κακοποίηση, προχωρά στα περαιτερω. Ουτε μηνύσεις από το θύμα που έτρεμε από το φόβο ουτε κάτι άλλο.
Τώρα τι λέει ο κάθε τραχανάς από την ασφάλεια του γραφείου του τα ακούω βερεσε.
Μου αρκεί που βλεπω τη μεγάλη κόρη στο δρόμο να μας λέει καλημέρα με ενα γλυκό χαμόγελο και να το εννοεί.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.691
- Πόντοι
- 3.656
Συμφωνώ.Εδω δεν βαζουμε αυστηρες ποινες στους δολοφονους της ασφαλτου, πραγμα πολυ απλο. Θαχαμε γλυτωσει δεκαδες νεκρους και τραυματιες.
Παραδειγμα, περασες με κοκκινο? 20000 Ε προστιμο, αφαιρεση διπλωματος/πινακιδων για 5 χρονια. Ποιος θα τολμουσε? Αλλα τα π.χ. 50 Ε τα πληρωνω ανετα και νιωθω και μαγκας, αμα λαχει να ουμε
Και αν σε γράψουν να περνάς με κόκκινο δεύτερη φορά 50Κ πρόστιμο και αφαίρεση διπλώματος για πάντα.
Αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό πρέπει να έχεις και παιδεία και σωστές υποδομές.
Για παράδειγμα υπάρχουν δρόμοι...λεωφόροι που έρχεσαι με ταχύτητα το φανάρι βρίσκεται σε στροφή και το πορτοκαλί κρατάει μισό δευτερόλεπτο.
Ρε γαμιόλιδες βάλτε το κάπου να φαίνεται να κρατάει το πορτοκαλί λίγο παραπάνω και να προλάβει ο άλλος να σταματήσει. όχι για να σταματήσει να πρέπει να κολλήσει τη μούρη του στο τζάμι.
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 764
- Πόντοι
- 86
Εβαλες το δακτυλο στην πληγη, τωρα ρε φιλε! Αυτο λεμε ΠΑΙΔΕΙΑ και εκπαιδευσηΑλλά δεν αρκεί μόνο αυτό πρέπει να έχεις και παιδεία και σωστές υποδομές.
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 15.691
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ θα ήθελα να μην μπορεί να πηγαίνει η φάπα σύννεφο δηλαδή από την πρώτη φορά να τρώει καταγγελία και ποινή τέτοια που την επόμενη φορά θα το σκεφτεί.Να σου πω προσωπική εμπειρία. Γνωστή οικογένεια, λόγω γειτονιάς, τέσσερα παιδιά. Ο τύπος με βαρύ χέρι. Η γυναίκα δεν αντέχει άλλο, ζητάει διαζυγιο. Το χέρι του τύπου βάρυνε περισσότερο, γιατί ήθελε να πάρει και την κηδεμονία του γιου η μητέρα και όχι μόνο των τριών θυγατέρων της. Γι αυτές στ' αρχιδια του. Του έκανε και ασφαλιστικά αλλά παπάρια μαντολες. Η φαπα πήγαινε σύννεφο. Ο τύπος όχι ημεδαπός.
Μιλάμε με δυο γείτονες, δε μπορεί να συνεχιστεί άλλο θα τη σκοτώσει, πάμε στο τμήμα.
Ο ΑξΥπ μας ακούει με προσοχή, στέλνει όχημα να κάνει συστάσεις στον τύπο, βρίσκει δομή στο Δήμο για κακοποιημένες γυναίκες, απομακρύνει την οικογένεια από τον τρελό, γιατί θεωρούσε πως και σπίτι να αλλαζε η οικογένεια θα την εύρισκε και μετά την βεβαίωση από ιατροδικαστή για την κακοποίηση, προχωρά στα περαιτερω. Ουτε μηνύσεις από το θύμα που έτρεμε από το φόβο ουτε κάτι άλλο.
Τώρα τι λέει ο κάθε τραχανάς από την ασφάλεια του γραφείου του τα ακούω βερεσε.
Μου αρκεί που βλεπω τη μεγάλη κόρη στο δρόμο να μας λέει καλημέρα με ενα γλυκό χαμόγελο και να το εννοεί.
Λύσεις υπάρχουν πολλές....και δεν θα κατηγορούσα και κανέναν αν τον σάπιζε στο ξύλο...τέτοιοι τύποι θέλουν ξύλο μέχρι να ισιώσουν αλλά....
Αν υπάρχει πολύ αυστηρός νόμος πως προστατεύει κάποιον που η γυναίκα του για να του πάρει τα παιδιά και να βγει υπερ της το διαζύγιο πάει να τον καταγγείλει ψευδός?
BestNotGeorge
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2023
- Like
- 1.135
- Πόντοι
- 206
Κι αν με δείρουνε τα ΜΑΤ ?
Να πάω στην Αστυνομία ?
Φοβάμαι μην με ξαναδείρουνε ..
Να πάω στην Αστυνομία ?
Φοβάμαι μην με ξαναδείρουνε ..
Τελευταία τροποποίηση:
Κι εγώΤότε νομίζω ότι το ''γυναικοκτονία'' είναι καταχρηστικό...
Ορίστε ένα καλό ανέκδοτο: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Π Ρ Ο Σ Τ Α Σ Ι Α Σ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ......Κι εγώ
Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο, δεν είναι η αστυνομία που είναι εντελώς άχρηστη.
Είναι ότι βλέπω όλο και αυξανόμενη βία προς τις γυναίκες και μάλιστα από νεαρές ηλικίες, όπως ο τύπος, ο πιλότος, άλλος στη Θεσσαλονίκη (βέβαια είχε και θέματα με ναρκωτικά εκείνος).
Παλιότερα αυτά τα έκαναν μεγαλύτερες ηλικίες για προσβολή αξιοπρέπειας, κέρατο κλπ.
Είναι ότι βλέπω όλο και αυξανόμενη βία προς τις γυναίκες και μάλιστα από νεαρές ηλικίες, όπως ο τύπος, ο πιλότος, άλλος στη Θεσσαλονίκη (βέβαια είχε και θέματα με ναρκωτικά εκείνος).
Παλιότερα αυτά τα έκαναν μεγαλύτερες ηλικίες για προσβολή αξιοπρέπειας, κέρατο κλπ.
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.460
- Πόντοι
- 2.596
Mην χάνεις τον καιρό σου εδώ μέσα τύπε το έχω πει παλιότερα, ας το επαναλάβω: το bou είναι σε κατρακύλαμονο κλασιμο αλλα Καρβελα δεν ακουσαμε
Τόσα σχόλια γράφτηκαν κι ως τώρα ουδείς σχολίασε την εμφάνιση της ξανθιάς εκπροσώπου που μας ενημερώνει για την ασφάλεια μας. Ούτε ο μοναχοφάης @Kompotis δεν μπήκε στον κόπο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 131
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 94
- Εμφανίσεις
- 7K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου