Δεν ηξερα ότι ήταν τόσο μερακλήδες τυπε μου,ομολογώ!Τι να σου πω βρε μάστορα; σε έχω πάρει μυρωδιά ότι ήρθες για βοήθεια αλλά κι εγώ γι αυτό είμαι στο σάιτ. Για να βοηθήσω.
Ο George 71 μου λέει ότι δεν τα λέω καλά. Επειδή απαξίωσα κάποιους πουτανάκηδες που βρίσκουν γκόμενα μια φορά στα 10 χρόνια και κάνουν σαν καθυστερημένοι (ξέρω τέτοιους) ήρθε τρέχοντας να μας πει ότι οι γνήσιοι πουτανάκηδες είναι σκληροί. Δηλαδή γράφω ότι ο δολοφόνος ήταν άσχετος (εκτός από πρεζάκιας ) με γκόμενες, ειναι ξεκάθαρο το νόημα ότι δάγκωσε την λαμαρίνα, είναι ξεκάθαρο ότι αν είχε γκόμενες στην ζωή του κι όχι μόνο μία να την παρακαλάει συν όλα όσα αίσχη έκανε όπως μαθαμε, θα ήταν έμπειρος και δεν θα έφτανε στον φόνο κι ο Γιωργης λέει αλλά αντί άλλων. Ο Γιώργος είναι καλό παιδί. Απλά χάλασε γιατί έκανε παρέα με τον κοπρολάγνο τον Κμαν που πληρώνει γυναίκες για τις χέζει κι ο Γιώργος επικροτεί τον Κμαν. Ο Κμαν μενει σε ένα γκαράζ για να μαζεύει λεφτά χωρίς να τρώει για να πληρώνει πουτάνες και να τις χέζει. Ο Γιώργος επαινεί τον Κμαν. Θέλει μάλιστα να τον κρίνουμε επιεικώς αυτόν τον ανώμαλο. Ο Γιώργος δεν είναι στα καλά του για αυτό και μην τον παίρνετε στα σοβαρά. Ειναι όμως καλό παιδί.
Ναι προσπαθώ κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι η αλήθεια είναι.
Οποιος εχει ανοικτό μυαλό θα καταλάβει κάτι.
Αν όχι.. απλά αγνοώ,ίσως δεν είναι έτοιμος ακόμη ούτε να δεχτεί ότι κάνει λάθος,αλλα ούτε να μπει σε αντιπαράθεση.
Οπότε μην χαλάς και εσύ την διαθεση σου και τον χρόνο σου περεταιρω.Εκτος και αν τους γλεντας το μυαλό και το αμαρτωλό κορμάκι τους για χόμπι....τότε καλά κάνεις!Εγώ πίνω Monster πρασινο.και σε απολαμβάνω να ξερεις!