Νέα

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Τι να σου πω βρε μάστορα; σε έχω πάρει μυρωδιά ότι ήρθες για βοήθεια αλλά κι εγώ γι αυτό είμαι στο σάιτ. Για να βοηθήσω. :2funny:
Ο George 71 μου λέει ότι δεν τα λέω καλά. Επειδή απαξίωσα κάποιους πουτανάκηδες που βρίσκουν γκόμενα μια φορά στα 10 χρόνια :2funny:και κάνουν σαν καθυστερημένοι (ξέρω τέτοιους) ήρθε τρέχοντας :confused:να μας πει ότι οι γνήσιοι πουτανάκηδες είναι σκληροί. Δηλαδή γράφω ότι ο δολοφόνος ήταν άσχετος (εκτός από πρεζάκιας ) με γκόμενες, ειναι ξεκάθαρο το νόημα ότι δάγκωσε την λαμαρίνα, είναι ξεκάθαρο ότι αν είχε γκόμενες στην ζωή του κι όχι μόνο μία να την παρακαλάει συν όλα όσα αίσχη έκανε όπως μαθαμε, θα ήταν έμπειρος και δεν θα έφτανε στον φόνο κι ο Γιωργης λέει αλλά αντί άλλων. Ο Γιώργος είναι καλό παιδί. Απλά χάλασε γιατί έκανε παρέα με τον κοπρολάγνο τον Κμαν που πληρώνει γυναίκες για τις χέζει :2funny: κι ο Γιώργος επικροτεί τον Κμαν. Ο Κμαν μενει σε ένα γκαράζ για να μαζεύει λεφτά χωρίς να τρώει για να πληρώνει πουτάνες και να τις χέζει. Ο Γιώργος επαινεί τον Κμαν. Θέλει μάλιστα να τον κρίνουμε επιεικώς αυτόν τον ανώμαλο. Ο Γιώργος δεν είναι στα καλά του για αυτό και μην τον παίρνετε στα σοβαρά. Ειναι όμως καλό παιδί.

:2funny:
Δεν ηξερα ότι ήταν τόσο μερακλήδες τυπε μου,ομολογώ!:confused:
Ναι προσπαθώ κι εγώ να βάλω ένα λιθαράκι η αλήθεια είναι.
Οποιος εχει ανοικτό μυαλό θα καταλάβει κάτι.
Αν όχι.. απλά αγνοώ,ίσως δεν είναι έτοιμος ακόμη ούτε να δεχτεί ότι κάνει λάθος,αλλα ούτε να μπει σε αντιπαράθεση.
Οπότε μην χαλάς και εσύ την διαθεση σου και τον χρόνο σου περεταιρω.Εκτος και αν τους γλεντας το μυαλό και το αμαρτωλό κορμάκι τους για χόμπι....τότε καλά κάνεις!Εγώ πίνω Monster πρασινο.και σε απολαμβάνω να ξερεις! :rockon::rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τι να σου πω βρε μάστορα; σε έχω πάρει μυρωδιά ότι ήρθες για βοήθεια αλλά κι εγώ γι αυτό είμαι στο σάιτ. Για να βοηθήσω. :2funny:
Ο George 71 μου λέει ότι δεν τα λέω καλά. Επειδή απαξίωσα κάποιους πουτανάκηδες που βρίσκουν γκόμενα μια φορά στα 10 χρόνια :2funny:και κάνουν σαν καθυστερημένοι (ξέρω τέτοιους) ήρθε τρέχοντας :confused:να μας πει ότι οι γνήσιοι πουτανάκηδες είναι σκληροί. Δηλαδή γράφω ότι ο δολοφόνος ήταν άσχετος (εκτός από πρεζάκιας ) με γκόμενες, ειναι ξεκάθαρο το νόημα ότι δάγκωσε την λαμαρίνα, είναι ξεκάθαρο ότι αν είχε γκόμενες στην ζωή του κι όχι μόνο μία να την παρακαλάει συν όλα όσα αίσχη έκανε όπως μαθαμε, θα ήταν έμπειρος και δεν θα έφτανε στον φόνο κι ο Γιωργης λέει αλλά αντί άλλων. Ο Γιώργος είναι καλό παιδί. Απλά χάλασε γιατί έκανε παρέα με τον κοπρολάγνο τον Κμαν που πληρώνει γυναίκες για τις χέζει :2funny: κι ο Γιώργος επικροτεί τον Κμαν. Ο Κμαν μενει σε ένα γκαράζ για να μαζεύει λεφτά χωρίς να τρώει για να πληρώνει πουτάνες και να τις χέζει. Ο Γιώργος επαινεί τον Κμαν. Θέλει μάλιστα να τον κρίνουμε επιεικώς αυτόν τον ανώμαλο. Ο Γιώργος δεν είναι στα καλά του για αυτό και μην τον παίρνετε στα σοβαρά. Ειναι όμως καλό παιδί.

Βασικα η ολη συζητηση ειναι μαπα γιατι μιλαμε για ατομο εξαρτημενο απο την ηρωινη, οποτε ολες οι θεωριες, δικες σου και δικες μου δεν ισχυουν σε αυτην την περιπτωση

Και επειδη το θεμα ειναι σοβαρο, αποχωρω απο περαιτερω συζητηση-συνδεση του συμβαντος με γενικες θεωριες περι πουτανων κλπ Αν θελετε συνεχιζουμε σε αλλο νημα και χωρις αναφορα στο τραγικο συμβαν με το κοριτσι

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Βασικα η ολη συζητηση ειναι μαπα γιατι μιλαμε για ατομο εξαρτημενο απο την ηρωινη, οποτε ολες οι θεωριες, δικες σου και δικες μου δεν ισχυουν σε αυτην την περιπτωση

Και επειδη το θεμα ειναι σοβαρο, αποχωρω απο περαιτερω συζητηση-συνδεση του συμβαντος με γενικες θεωριες περι πουτανων κλπ Αν θελετε συνεχιζουμε σε αλλο νημα και χωρις αναφορα στο τραγικο συμβαν με το κοριτσι
Δεν σε κάλεσα. Μόνος σου ήρθες αν θυμάσαι. Και το θέμα όσο σοβαρό κι αν είναι εγώ αναφέρθηκα μόνο στον πρεζακια και στους πουτανάκηδες. Δηλαδή την νεκρή δεν την ακούμπησα. Όποτε μπορείς να πηγαίνεις και όχι δεν θα το συνεχίσουμε. Αυτά.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
συμφωνα με οσα ειπες οι εγκληματιες που γουσταρουν οι γυναικες ειναι αντρες και δεν ειμαστε εμεις
Καλώς τον.:2funny: Εσύ είσαι άλλη περίπτωση. Κλασικός κλώνος τρίτης κατηγοριας (επίπεδο λαϊκής από τελάρο) για να απορροφάς τους κραδασμούς. Δεδομένου ότι στα εχω εξηγήσει όλα και σε έχω καρπαζώσει άπειρες φορές, έχω να σου πω ότι από τότε που γράφτηκα έχω κάνει με πολλούς διάλογο αλλά δεν βρέθηκε κανένας ποτέ να κάμψει παράθεσή μου ως προς την ακεραιότητα. Απλά το γυρίζετε καλαματιανό όταν δεν σας βολεύει. Πήγαινε τώρα να διδάξεις αλλού τα κινέζικα μαθηματικά που έμαθες στα μπουρδέλα.

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
88
Πόντοι
1
Καλώς τον.:2funny: Εσύ είσαι άλλη περίπτωση. Κλασικός κλώνος τρίτης κατηγοριας (επίπεδο λαϊκής από τελάρο) για να απορροφάς τους κραδασμούς. Δεδομένου ότι στα εχω εξηγήσει όλα και σε έχω καρπαζώσει άπειρες φορές, έχω να σου πω ότι από τότε που γράφτηκα έχω κάνει με πολλούς διάλογο αλλά δεν βρέθηκε κανένας ποτέ να κάμψει παράθεσή μου ως προς την ακεραιότητα. Απλά το γυρίζετε καλαματιανό όταν δεν σας βολεύει. Πήγαινε τώρα να διδάξεις αλλού τα κινέζικα μαθηματικά που έμαθες στα μπουρδέλα.

ειπες η οχι οτι οι γυναικες γουσταρουν αντρες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ειπες η οχι οτι οι γυναικες γουσταρουν αντρες
Ούτε να γράψεις το τι θες
δεν μπορείς. :2funny:Πήγαινε ρε κακομοίρη να μάθεις Ελληνικά. Όταν ο άλλος σου λέει ότι υπάρχουν άνδρες σταρατοι γαμιαδες που γράφουν στον πούτσο τους προβλήματα με γυναίκες και φεύγουν κι ότι υπάρχουν κι άνδρες που τις καθαρίζουν αλλά το ενα δεν σημαίνει ότι ταυτίζεται με το άλλο, εσύ θα φτιάχνεις εξισώσεις κινεζικές. Εγώ είμαι το φάρμακο σου. Κάθε μέρα έρχεσαι να με παραθέσεις για να σου θυμίζω ότι δεν έχεις γκόμενα και δεν θα έχεις ποτέ.

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
88
Πόντοι
1
Ούτε να γράψεις το τι θες
δεν μπορείς. :2funny:Πήγαινε ρε κακομοίρη να μάθεις Ελληνικά. Όταν ο άλλος σου λέει ότι υπάρχουν άνδρες σταρατοι γαμιαδες που γράφουν στον πούτσο τους προβλήματα με γυναίκες και φεύγουν κι ότι υπάρχουν κι άνδρες που τις καθαρίζουν αλλά το ενα δεν σημαίνει ότι ταυτίζεται με το άλλο, εσύ θα φτιάχνεις εξισώσεις κινεζικές. Εγώ είμαι το φάρμακο σου. Κάθε μέρα έρχεσαι να με παραθέσεις για να σου θυμίζω ότι δεν έχεις γκόμενα και δεν θα έχεις ποτέ.

Μάλλον έχεις βαρεσει μπιέλα λόγω αγαμίας. :2funny: Πρώτον ποτέ δεν είπα ότι αυτό δεν συμβαίνει. Δεύτερον το ότι συμβαίνει δεν πάει να πει ότι συμβαίνει μόνο αυτό. Τρίτον οι γυναίκες δεν θέλουν μπούληδες και μαλθακούς σαλιάρηδες όπως κάποιους σαν εσάς που σας τρώει το παράπονο επειδή δεν βρίσκετε καμία αλλά θέλουν άνδρες. :rockon:Τώρα γιατί αυτή φορτώθηκε τον πρεζάκια δεν μπορώ να ξέρω το γιατί. Εσύ πάντως γκόμενα δεν έχεις κι ούτε θα έχεις ποτέ
με τα μυαλά που κουβαλάς. Τραβά τώρα στα σόσιαλ να κάνεις λάικ σαν υποτακτικός κρυμμένος πίσω από την οθόνη σου. :2funny:

υποεενοεις καθαρα οτι οι εγκληματιες ειναι αντρες αφου τους θελουν οι γυναικες
αφου οι γυναικες θελουν μονο ανδρες πως ειναι δυνατον να θελουν τους εγκληματιες

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
υποεενοεις καθαρα οτι οι εγκληματιες ειναι αντρες αφου τους θελουν οι γυναικες
Πώς το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα σοφέ; :2funny:
το ποστ είναι ακέραιο. Δεν δικαιολογεί το έγκλημα. Κάντο λοιπόν όλο μπολντ. Εκτός αν θες να περάσουμε στην υβριστοφιλία που γουστάρουν δολοφόνους κτλ.
Στο έλυσα. Σειρά σου τώρα.
Ότι και να κάνεις γκόμενα δεν θα βρεις ποτέ. Στο έχω πει. Αυτό θα σχολιάζω εγώ διότι αυτό βγάζεις. Θες γκόμενα στα θέλω σου, αυτή είναι η εσωτερική σου ανάγκη
κι επειδή δεν βρίσκεις κατηγορείς αυτές που δεν σε προτίμησαν όπως κι όσους προτιμουνται από αυτές. Εμένα δεν με χωνεύεις επειδή κυνηγάω γκόμενες και χθες είπες ότι πέφτω σε επτάρια που είναι πεντάρια, σε άλλο ποστ πενταρια σκετα και σε άλλο μπάζα. Μετά με είπες παράσιτο. Έχεις πει πολλά επειδή σε πηγαίνω γαμιώντας. Τι δείχνει αυτό; περιμένω τώρα εγώ απάντηση.
Ανα δεν απαντήσεις ακέραια, δεν σου απαντώ ξανά.

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
88
Πόντοι
1
αφου οι γυναικες θελουν μονο ανδρες οπως εσυ ειπες πως ειναι δυνατον να θελουν τους εγκληματιες
Πώς το έβγαλες αυτό το συμπέρασμα σοφέ; :2funny:
το ποστ είναι ακέραιο. Δεν δικαιολογεί το έγκλημα. Κάντο λοιπόν όλο μπολντ. Εκτός αν θες να περάσουμε στην υβριστοφιλία που γουστάρουν δολοφόνους κτλ.
Στο έλυσα. Σειρά σου τώρα.
Ότι και να κάνεις γκόμενα δεν θα βρεις ποτέ. Στο έχω πει. Αυτό θα σχολιάζω εγώ διότι αυτό βγάζεις. Θες γκόμενα στα θέλω σου, αυτή είναι η εσωτερική σου ανάγκη
κι επειδή δεν βρίσκεις κατηγορείς αυτές που δεν σε προτίμησαν όπως κι όσους προτιμουνται από αυτές. Εμένα δεν με χωνεύεις επειδή κυνηγάω γκόμενες και χθες είπες ότι πέφτω σε επτάρια που είναι πεντάρια, σε άλλο ποστ πενταρια σκετα και σε άλλο μπάζα. Μετά με είπες παράσιτο. Έχεις πει πολλά επειδή σε πηγαίνω γαμιώντας. Τι δείχνει αυτό; περιμένω τώρα εγώ απάντηση.
Ανα δεν απαντήσεις ακέραια, δεν σου απαντώ ξανά.

εσυ το ειπες οχι εγω

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
αφου οι γυναικες θελουν μονο ανδρες οπως εσυ ειπες πως ειναι δυνατον να θελουν τους εγκληματιες

εσυ το ειπες οχι εγω
Είναι απάντηση αυτή;
θα μου πεις εσύ τι έγραψα λες και δεν ξέρω. Επίσης δεν μου απάντησες σε ότι σε ρώτησα. Η συζήτηση μαζί σου έληξε. Πας κι εσύ με τους αναξιοπαθούντες. Αυτά.

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
88
Πόντοι
1
Είναι απάντηση αυτή;
θα μου πεις εσύ τι έγραψα λες και δεν ξέρω. Επίσης δεν μου απάντησες σε ότι σε ρώτησα. Η συζήτηση μαζί σου έληξε. Πας κι εσύ με τους αναξιοπαθούντες. Αυτά.

δηλαδη παραδεχεσαι εμεσα οτι το πες
αν δε απαντησεις στα ισα ουτε γω απνταω

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
88
Πόντοι
1
Δεν ειναι.
Η θανατική ποινή δεν ειναι καν "ποινή" με την στενη εννοια.
Γιατι δεν επιτελεί καμία ειδική πρόληψη.
Η θανατικη ποινη υπαρχει μονο για την ικανοποιηση του όχλου, και αποσκοπεί στο να περναει το κρατος την εικονα του "στιβαρού".
η θανατικη ποινη δεν υπαρχει για την ικανοποιηση του οχλου υπαρχει για να φοβονται οι επομενοι εγκληματιες να κανουν τα εγκληματα των προηγουμενων αλλα και για τη μειωση τους αφου ειναι σιγουρο οτι οι βαρια εγκληματιες θα ξανακανουν εγκληματα δεν υπαρχει περιπτωση να γινουν ανθρωποι

akakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2020
Like
878
Πόντοι
81
Για να βοηθήσω στο νομικό κομμάτι, ο νόμος 3500/2006 έχει τροποποιηθεί και θεωρεί ως ''οικογένεια'' και τους πρώην συντρόφους, άρα αυτεπάγγελτα θα γινόταν ό,τι είναι να γίνει.
Από εκεί και πέρα, ''αυτεπάγγελτα'' δε σημαίνει ''πάω μία βόλτα από το τμήμα και κάνω μία κουβέντα'', και οι αστυνομικοί αρχίζουν και τρέχουν. Ζητούν να γίνει ''καταγγελία'', υπό την έννοια της δήλωσης ενός γεγονότος. Και έγκληση να μην καταθέσεις (αφού δεν είναι απαραίτητη), θα σε βάλουν να γράψεις δύο λόγια ή θα κάνουν εγγραφή στο Ημερολόγιο συμβάντων του Τμήματος βάσει των όσων δηλώνεις, και θα συλλάβουν στα πλαίσια του αυτοφώρου τον τύπο.
Η έλλειψη έγκλησης όμως, δε σημαίνει ότι δε θα δώσει και κατάθεση το θύμα: οι αστυνομικοί πρέπει να της πάρουν κατάθεση γραπτή για το τι έγινε. Και στον εισαγγελέα να τον πάνε χωρίς κατάθεση του θύματος, θα κληθεί στο αυτόφωρο το θύμα να καταθέσει (παίζει και να μην εισαχθεί καν στο αυτόφωρο η υπόθεση αν δεν υπάρχει κατάθεση του θύματος και να γυρίσει τη δικογραφία ο Εισαγγελέας για περαιτέρω προανάκριση στο Τμήμα).
Όταν πήγε η θανούσα στο Τμήμα, πιστεύει κανείς ότι πήγε για να κινηθεί αυτεπάγγελτα η διαδικασία σε βάρος του δολοφόνου και να τρέχει στα δικαστήρια μαζί του;
μμμμμ..... συνάδελφε δεν είμαι σίγουρος για το αυτεπάγγελτο... ίσως να έχω χάσει κάποιο επεισόδιο βέβαια, αλλά δεν νομίζω ότι εμπίπτει στον 3500/2006.... από οτι κατάλαβα ένας πρώην "γκόμενος" ήταν....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.414
Πόντοι
9.297
Ατυχης προσπαθεια συνδεσης του τραγικου συμβαντος με τη θεωρια σου. Καταρχην η κοπελα ηταν οτι πιο κανονικο σε γυναικα μπορουσε να υπαρχει. Ομορφη, χαμογελαστη, χαρουμενη, δραστηρια με τη δουλεια της κλπ κοριτσι γεματο ζωη

Μαλλον το αντιθετο ισχυσε στην περιπτωση αυτη. Ο τυπος αγκιστρωθηκε τοσο πολυ επανω της που δε μπορεσε να δεχτει την απορριψη. Ενας γνησιος πουτανακιας ποτε δε θα την πατουσε τοσο ασχημα να φτασει σε τοσο ακραιο σημειο.
Μόνο αιδοιοδουλοι λένε" η αυτή η καμμία".

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.800
Πόντοι
2.356
γυναικοκτονία το ονομάζουν επειδή είναι ένα έγκλημα που συμβαίνει σε περιβάλλον γνώριμο δηλαδή στην οικογένεια + ότι οι γυναίκες εκ φύσεως είναι πιο αδύναμες από τον άντρα. Δηλαδή δεν μπορούν να αμυνθούν

αυτό σημαίνει ότι κάποιος εκμεταλλεύεται την αδυναμία της γυναίκας για να την σκοτώσει ενώ αν είχε να κάνει με ένα γομάρι 2.10 130 κιλά μάλλον δεν θα είχε την ίδια τύχη....

κακός όρος όμως..έπρεπε να χρησιμοποιούν έναν όρο που να περιέχει όλες τις περιπτώσεις όπως το να σκοτώσει κάποιος ένα παιδί...έναν με δυσκολία κίνησης κτλπ....
Γυναικοκτονία το ονομάζουν γιατί το κίνητρο της δολοφονίας είναι η ιδιοκτησιακή αντίληψη του άντρα απέναντι στη γυναίκα/σύντροφό του.
Νυν και πρώην.
Ή εγώ ή κανείς κι εσύ στο χώμα.
Περισσότερο καταγγελτικος νοοτροπίας ως όρος. Δεν παύει να είναι ανθρωποκτονία κι όλες οι ζωές έχουν αξία ασχέτως φύλου.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.800
Πόντοι
2.356
Βρήκα αυτό στην Καθημερινή. Όπως φαίνεται κατέχουν τον οδηγό. Διαβάζεις και φριττεις με την ανικανότητα και την αδιαφορία των μπάτσων.
Το θλιβερό επιχείρημα "δεν έκανε μήνυση άρα τι ήθελε;" φύλλο και φτερό.

Στον οδηγό διευκρινίζεται ότι η ενδοοικογενειακή βία διώκεται αυτεπαγγέλτως, καθώς και ότι αρκεί καταγγελία ή και απλή αναφορά (όχι απαραίτητα μήνυση) για να εφαρμοστούν οι διατάξεις του νόμου. Τονίζεται ότι «όλες οι αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες (Αστυνομικά Τμήματα, Τμήματα Ασφαλείας, Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας, Αμεση Δράση κ.ά., ανά περίπτωση) έχουν την υποχρέωση να ενεργήσουν άμεσα».
Ωστόσο, τόσο η αξιωματικός υπηρεσίας όσο και ο τηλεφωνητής της Αμεσης Δράσης εστίασαν στο αν η 28χρονη υπέβαλε ή όχι μήνυση, χωρίς αυτό να αναιρούσε τις ενέργειες που έπρεπε να ακολουθηθούν σχετικά με τη διαχείριση του περιστατικού.
Στον οδηγό εξηγείται ακόμη προς τους αστυνομικούς ότι και η επίμονη καταδίωξη – παρακολούθηση (stalking) θεσμοθετήθηκε ως αδίκημα, καθώς και ότι στο πλαίσιο της ενδοοικογενειακής βίας εντάσσονται και μόνιμοι ή πρώην σύντροφοι.
Στο έγγραφο με τις οδηγίες αναφέρεται ότι ο αξιωματικός υπηρεσίας που θα υποδεχτεί το θύμα πρέπει να εξακριβώσει τα στοιχεία ταυτότητας των εμπλεκομένων και να ελέγξει για τυχόν καταδιωκτικές αποφάσεις, μέσω αξιοποίησης του συστήματος Police Online

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
μμμμμ..... συνάδελφε δεν είμαι σίγουρος για το αυτεπάγγελτο... ίσως να έχω χάσει κάποιο επεισόδιο βέβαια, αλλά δεν νομίζω ότι εμπίπτει στον 3500/2006.... από οτι κατάλαβα ένας πρώην "γκόμενος" ήταν....
Βλέπω το άρθρο 1 παρ. 2γ του νόμου όπως ισχύει. Αναφέρει:
«γ. οι διατάξεις του παρόντος νόμου εφαρμόζονται και στους μόνιμους συντρόφους και στα τέκνα, κοινά ή ενός εξ αυτών, στους τέως συζύγους, στα μέρη συμφώνου συμβίωσης που έχει λυθεί, καθώς και στους τέως μόνιμους συντρόφους.».

Νομίζω ότι αν είχαν μόνιμη σχέση θα μπορούσε να εμπίπτει σε αυτή τη διάταξη άρα να είναι αυτεπάγγελτο.

• Like
Αντιδράσεις: akakis

akakis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2020
Like
878
Πόντοι
81
Βλέπω το άρθρο 1 παρ. 2γ του νόμου όπως ισχύει. Αναφέρει:
«γ. οι διατάξεις του παρόντος νόμου εφαρμόζονται και στους μόνιμους συντρόφους και στα τέκνα, κοινά ή ενός εξ αυτών, στους τέως συζύγους, στα μέρη συμφώνου συμβίωσης που έχει λυθεί, καθώς και στους τέως μόνιμους συντρόφους.».

Νομίζω ότι αν είχαν μόνιμη σχέση θα μπορούσε να εμπίπτει σε αυτή τη διάταξη άρα να είναι αυτεπάγγελτο.
αυτο διάβασα.... έχω την αίσθηση ότι θα πρέπει να υπάρχει κάποιας μορφής "ας το πούμε αδόκιμα" μόνιμης συντροφικότητας.... αλλιως κάθε μέρα θα είμαστε στο αυτοφωρο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom