seeker1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.629
- Πόντοι
- 736
Από τα καλύτερα γαμησια που μπορείς να κάνεις. Από μένα μεγάλο ορμαΠολλοί έχουν γράψει θετική κριτική
Από τα καλύτερα γαμησια που μπορείς να κάνεις. Από μένα μεγάλο ορμαΠολλοί έχουν γράψει θετική κριτική
Izabela??Το πρώτο κορίτσι που πήρα τλ φάση callgirl,Αντριάνα τι να πει κανείς πολύ καλή για όλα τα γουστα anal κ τα σχετικα,η xristinaxxxx,πολύ εύκολη στο κλείσιμο ραντεβού μπαμ μπαμ,το πιο ωραίο στήθος που έχω πιάσει, δεκτική πολύ ειδικά εγώ που θέλω αγκαλίτσα τέλεια,αλλά κ για άγριες καταστάσεις άμα αντέχεις.Αννα110, κυρια με παθος στο κρεβάτι δεν βιάζεται , πεντακάθαρη..σου δίνει κ σαμπουάν.Ιζαμπελα γυναικάρα ψηλή,δεκτική σε όλα πεντακάθαρη σημαντικό....αρκετό χρόνο στο δωμάτιο.Τελευται η Μελίνα κοπέλα για να κανεις έρωτα,μπιμπελό κ λίγα λέω κ ομορφια σε άλλα επίπεδα,σέξι ακοΜα κ στα στραβά της ότι σκεφτεί το λέει ,καθημερινή κοπέλα με υπηρεσίες βασιλικές,η προτημιση δε κρύβεται,πάντως δεν έχω παράπονω καθε κοπέλα έχει το χαρακτηρα της,με σεβασμό κ όλα γίνονται.Τελος ένα θα πω ότι είναι καλά παιδιά,τα φιλιά μου
Ρουμάνα ψηλή, γυναικάρα,εχει αγγελίαIzabela??
Στείλτε το τηλ καμίας πρώην σας στην ανταλλαγή ρε τύποιΡε φιλε ο Αϊνστάιν είπε :Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Μάλιστα για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.
Απο εκει και μετα καταλαβαίνεις οτι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία σε τέτοιους ανθρώπους .
Απλα δεν ασχολούμαστε ουτε ανταλλάσσουμε .
Ειναι ευκολο η αγγελια της Izabelas?Ρουμάνα ψηλή, γυναικάρα,εχει αγγελία
Καλησπερα φιλε μου αν μπορεις στειλε και σε εμενα...εχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
Για στείλε...να δούμε!Ενδιαφέρομαι...αν θες στείλε μου πληροφορίες
Περιμένω να μου στειλουνΓια στείλε...να δούμε!
Από περιέργεια και μόνο: Πήρε κανείς το τηλέφωνο της Άννας ή τσάμπα ποστάρετε? Για αυτήν συζητούσαμε τον Σεπτέμβριο. Κάποιος ανέσυρε ένα ξεχασμένο ποστ και επανήρθε στην επιφάνεια!εχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
Φίλε συμφωνώ τρομερά και το έχω σκεφτεί πολλές φορές!Καλησπέρα σε όλο το team... Ρε παιδιά έχω μια απορία είμαστε σε ένα ισότοπο που λέγετε bourdela.... Άρα κοινός σκοπός είναι το sex.... Μπορεί κάποιος να μου λύσει αυτή την νέα τάση του ανταλλάσω τηλέφωνο... Δηλαδή γνωρίζω μια γκόμενα που είναι καλό μουνακι ζητάει λίγα χρήματα το κάνει καλά έχει 100 πελάτες αλλά αν είσαι μέλος του Bourdela δεν σου δίνω το τηλέφωνο της για να περάσουμε όλοι καλά (που σε μεγάλο ποσοστό αυτός είναι ο σκοπός) γιατί δεν έχεις και εσύ κάτι αντίστοιχο.... Μου θυμίζει σε μεγάλο ποσοστό τα παιδικά μου χρόνια για να σου δώσω την κάρτα που έχω 5 φορές πρέπει να μου δώσεις και εσύ... Κάτι πάει στραβά παιδιά... Αν θέλετε γκόμενες ιχ.... Είστε σε λαθος μέρος bourdela = αγοραίος έρωτας άρα γκόμενες δχ
Συμφωνώ και επαυξάνω.... Αλλά δώσε μου και εσύ για να στο δώσω.... Και σε αυτή την περίπτωση δεν ξέρεις αν είμαι υπερκαυλωμενος καγκουρας.... Άρα δεν έχει να κάνει με την προστασία της κοπέλας αλλά με κακό κουσούρι... Γνώμη μου....Φίλε συμφωνώ τρομερά και το έχω σκεφτεί πολλές φορές!
Από την άλλη βέβαια, σκέψου να βάλεις εδώ χύμα το τηλέφωνο από ένα αματουρι 20 χρονών. Θα την παίρνει ο κάθε καυλωμένος καγκουρας που δεν είναι καν μέλος και στο τέλος ή θα εκτεθεί η κοπέλα ή θα σταματήσει ή θα αλλάξει τηλέφωνο και θα το χάσουμε και εμεις που το χαμε.
Η ανταλλαγή σαν φάση με ενοχλεί, αλλά σίγουρα σε τηλέφωνα και ειδικά όσον αφορά κοπέλες που δεν είναι επαγγελματίας, θέλει προσοχή που μοιράζεις την πληροφορία.
κανει squirt?Neraida 1234
κανει, στο φουλ προγραμα. καλημερα, καινουργιος εδω στην παρεα, αλλα με την κοπελα αυτη βρεθικαμε το καλοκαιρι, φωτια σκετη! γενικα καυλωνει φουλ. πλεον δουλευει μονο μεσω ινστα απ οτι εχω καταλαβεικανει squirt?
Γεια σου φίλε μου. Για τη Νάντια δεν ξέρω και δεν μπορώ να βοηθήσω. Η Αντριάνα κάνει ραντεβού στο bill, στο Μεταξουργείο όπου κλείνεις εσύ το δωμάτιο και σε χρεώνουν διαφορετικά όταν είσαι με την Αντριάνα. Ελπίζω να βοήθησα, καλά να περάσεις.Γεια σε όλους. Είμαι γενικά νέος στο χώρο και ηθελα να ζητήσω τη σοφή συμβουλή σας. Σκέφτομαι αύριο να πάω στη Νάντια η στην Αντριάννα και ήθελα να επαλήθευση αν έχουν δικό τους χώρο γιατί έχω μπερδευτεί λίγο. Η Νάντια απ'οτι καταλαβαίνω είναι σε ένα στούντιο, αλλά για την Αντριάνα πρέπει να κλείσω ξενοδοχείο ή έχει δικό της χώρο;
σε χρεωνουν διαφορετικα??? δεν νομιζωΓεια σου φίλε μου. Για τη Νάντια δεν ξέρω και δεν μπορώ να βοηθήσω. Η Αντριάνα κάνει ραντεβού στο bill, στο Μεταξουργείο όπου κλείνεις εσύ το δωμάτιο και σε χρεώνουν διαφορετικά όταν είσαι με την Αντριάνα. Ελπίζω να βοήθησα, καλά να περάσεις.
Άμα θες στείλε μου μην..έχω τηλ από 19 χρ από κέντροεχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες φίλε μου. Δηλαδή πάω κάτω και λέω ότι έχω κανονίσει με την Αντριάνα;Γεια σου φίλε μου. Για τη Νάντια δεν ξέρω και δεν μπορώ να βοηθήσω. Η Αντριάνα κάνει ραντεβού στο bill, στο Μεταξουργείο όπου κλείνεις εσύ το δωμάτιο και σε χρεώνουν διαφορετικά όταν είσαι με την Αντριάνα. Ελπίζω να βοήθησα, καλά να περάσεις.
Ναι έχεις έκπτωση. Το δωμάτιο στα 20 ευρώ αντί 22σε χρεωνουν διαφορετικα??? δεν νομιζω