TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ΕΧΩ βρεθει 3-4 φορες ποτε δεν πηρα εκπτωση στο δωματιο μπορει να συμβαινει τι να πωΝαι έχεις έκπτωση. Το δωμάτιο στα 20 ευρώ αντί 22
ΕΧΩ βρεθει 3-4 φορες ποτε δεν πηρα εκπτωση στο δωματιο μπορει να συμβαινει τι να πωΝαι έχεις έκπτωση. Το δωμάτιο στα 20 ευρώ αντί 22
20 € το δωμάτιο αντί για 22€ και δωρεάν τα ποτά. Το λέω μετά βεβαιότητας. Έχω ιδία γνώση.σε χρεωνουν διαφορετικα??? δεν νομιζω
Τάσο πρέπει να τους πεις ότι είσαι με την Ανδριάνα. Και αν κάνουν τον ψοφιο κοριό, τους ρωτάς, μα δεν έχει σπέσιαλ τιμή η Ανδριάνα? Και στην κάνουν. Με Εμένα έτσι έγινε, το της έκπτωσης μου το είχε πει η Ανδριάνα. Αλλιώς δεν θα το ήξερα.ΕΧΩ βρεθει 3-4 φορες ποτε δεν πηρα εκπτωση στο δωματιο μπορει να συμβαινει τι να πω
καλα αυτο που εχω δει ειναι να αλλαζουμε 2 δωματια γιατι ειχε ηλιο δεν της αρεσε... τους εβαλε και εφεραν ολο το μπαρ καφεδες χυμους σνακ μπουρδελο τους ειχε κανει εκλαιγα απο τα γελιαΤάσο πρέπει να τους πεις ότι είσαι με την Ανδριάνα. Και αν κάνουν τον ψοφιο κοριό, τους ρωτάς, μα δεν έχει σπέσιαλ τιμή η Ανδριάνα? Και στην κάνουν. Με Εμένα έτσι έγινε, το της έκπτωσης μου το είχε πει η Ανδριάνα. Αλλιώς δεν θα το ήξερα.
Έτσι έχω μάθει όχι πάρεικανει squirt?
Χρονια τωρα ειναι αυτη. Ποντικομουρα βουλγαρα εαν δεν κανω λαθος. Δεν αξιζει. Την ειχα δοκιμασει το 2016.Ειμαι η Αφροδιτη μια juicy μιλφαρα 40 ετων με πολυ ορεξη και καυλα της αναλογης ηλικιας μου. - Αγγελίες Σεξ | Openday
καιρο βλεπω αυτη την αγγελια.. εχει δοκιμασει κανεις?
Ετσι ειναι οπως τα λεςΧρονια τωρα ειναι αυτη. Ποντικομουρα βουλγαρα εαν δεν κανω λαθος. Δεν αξιζει. Την ειχα δοκιμασει το 2016.
Κρίμα το όνομα της Αφροδίτης χαχαχα..το παλιό της όνομα μια χαρά και ..2 τρομαρεςΧρονια τωρα ειναι αυτη. Ποντικομουρα βουλγαρα εαν δεν κανω λαθος. Δεν αξιζει. Την ειχα δοκιμασει το 2016.
Στελλα νομιζω την ελεγαν τοτε? ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΕτσι ειναι οπως τα λες
Αυτό μου θύμησε κι εμένα μαν!!! Αλλάζω χαρτάκι σπάνιο Χατζηπαναγή με Σαργκάνη ??? (μην παρεξηγήσετε την ηλικία) ???Καλησπέρα σε όλο το team... Ρε παιδιά έχω μια απορία είμαστε σε ένα ισότοπο που λέγετε bourdela.... Άρα κοινός σκοπός είναι το sex.... Μπορεί κάποιος να μου λύσει αυτή την νέα τάση του ανταλλάσω τηλέφωνο... Δηλαδή γνωρίζω μια γκόμενα που είναι καλό μουνακι ζητάει λίγα χρήματα το κάνει καλά έχει 100 πελάτες αλλά αν είσαι μέλος του Bourdela δεν σου δίνω το τηλέφωνο της για να περάσουμε όλοι καλά (που σε μεγάλο ποσοστό αυτός είναι ο σκοπός) γιατί δεν έχεις και εσύ κάτι αντίστοιχο.... Μου θυμίζει σε μεγάλο ποσοστό τα παιδικά μου χρόνια για να σου δώσω την κάρτα που έχω 5 φορές πρέπει να μου δώσεις και εσύ... Κάτι πάει στραβά παιδιά... Αν θέλετε γκόμενες ιχ.... Είστε σε λαθος μέρος bourdela = αγοραίος έρωτας άρα γκόμενες δχ
απο αστερι πηγε σε αφροδιτη μην χασουμε το κελεπουρι ....Στελλα νομιζω την ελεγαν τοτε? ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Εχει το ονομα αλλα οχι τη χαρη.Κρίμα το όνομα της Αφροδίτης χαχαχα..το παλιό της όνομα μια χαρά και ..2 τρομαρες
Άμα θες στείλε μου μην..έχω τηλ από 19 χρ
Στείλτε απο δω και την 19χρονη και την 25χρονη να γαμησουμε φρέσκο αίμαΈχω 25χρονη
Στείλε πμ για την 19αρα
Έχω 25χρονη
Στείλε πμ για την 19αρα
Στείλτε απο δω και την 19χρονη και την 25χρονη να γαμησουμε φρέσκο αίμα
Στο τελος ολοι σας με τοπουλι στο χερι θα μεινετε. Ριξτε και κανενα κατουρημα.Και εδώ παιδιά έχω μια 33 αρα
Στο τελος ολοι σας με τοπουλι στο χερι θα μεινετε. Ριξτε και κανενα κατουρημα.
Να κοιτάει ο καθένας την καμπούρα τουΣτο τελος ολοι σας με τοπουλι στο χερι θα μεινετε. Ριξτε και κανενα κατουρημα.