Καλημερα, αν ψαχνει για εξτρα δωρακι σε σταθερη βαση το κοριτσι στειλε μου να μιλησουμε
Και εγω θα ηθελα αν σας ειναι ευκολοαν μπορειτε και εδω το τηλεφωνο της μικρης
Καλημερα, αν ψαχνει για εξτρα δωρακι σε σταθερη βαση το κοριτσι στειλε μου να μιλησουμε
Και εγω θα ηθελα αν σας ειναι ευκολοαν μπορειτε και εδω το τηλεφωνο της μικρης
Και εγω θελω αμα ειναι ευκολο.. ευχαριστωΜπορείς να μου στείλεις Pm fb η τηλ της ;
Ρε φιλε ο Αϊνστάιν είπε :Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Μάλιστα για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.Καλησπέρα σε όλο το team... Ρε παιδιά έχω μια απορία είμαστε σε ένα ισότοπο που λέγετε bourdela.... Άρα κοινός σκοπός είναι το sex.... Μπορεί κάποιος να μου λύσει αυτή την νέα τάση του ανταλλάσω τηλέφωνο... Δηλαδή γνωρίζω μια γκόμενα που είναι καλό μουνακι ζητάει λίγα χρήματα το κάνει καλά έχει 100 πελάτες αλλά αν είσαι μέλος του Bourdela δεν σου δίνω το τηλέφωνο της για να περάσουμε όλοι καλά (που σε μεγάλο ποσοστό αυτός είναι ο σκοπός) γιατί δεν έχεις και εσύ κάτι αντίστοιχο.... Μου θυμίζει σε μεγάλο ποσοστό τα παιδικά μου χρόνια για να σου δώσω την κάρτα που έχω 5 φορές πρέπει να μου δώσεις και εσύ... Κάτι πάει στραβά παιδιά... Αν θέλετε γκόμενες ιχ.... Είστε σε λαθος μέρος bourdela = αγοραίος έρωτας άρα γκόμενες δχ
Εχει δοκιμάσει κανείς??Neraida 1234
Πολλοί έχουν γράψει θετική κριτικήΕχει δοκιμάσει κανείς??
Φυσικά.. εάν έχει κάνει εξώφυλλο Playboy η απόλυτη καταξίωση!! .. χαχαχα ?
αν θες να στείλεις κανα τηλ καλώς.Δυστηχώς δν έχω τηλ να ανταλλάξουμε.εχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
Αν θες στςειλε μηνυμα γιατι εσυ τα εχεις κλειστα τα μνμ σουεχω μια αννούλα 25 χρονων από φαληρο που γουσταρει να γαμιεται και περνει δωράκι... δεν είναι επαγγελματίας. όποιος ψάχνει κάτι τέτοιο και έχει να ανταλλάξει τηλέφωνα ασ στείλει μήνυμα
Βάλτε σωστά τα links!!!
Αν αντι θυμωσει εγραφες καυλωσει θα ηταν σουπερ περιπτωσησωστα οταν ομως θυμωσει εστω και για δικους της λογους εχει μεγαλο στομα και γλωσσαρα που δεν ξερει που να σταματησει !!!!!
Αδερφέ αν λέει 52 τότε είναι κοντά στα 60. Προετοιμασου...
Τι ωραίο μωράκι η Katty φίλε!!!!αφου ολοι ανταλλασετε τηλ,εχω 3 αματουρια απο 20-28χρ,που το τηλ τους παει μονο απο στομα σε στομα..
εγω ψαχνω αματουρι κοντοπουτανο,σαν τη KATY,τη θυμαστε?Να ειναι gfe,και χαλαρη στο δωματιο κλπ..
Αν εχει καποιος να προτεινει κατι..εδω ειμαστε,και αν υπαχρχει φωτο χωρις προσωπο..
Μη στελνετε μνμ αν μπορω να δωσω κλπ..αν βρω αυτο που θελω θα δωσω σε 1 η 2 μαξ,τα κοριτσια εχουν πελατες αν ψαξουν για καινουργιους τοτε μιλαω..
Επίσης και γιαυτο αν ξερετε κάτι στο ίδιο siteΜηπως καποιος συναγωνιστης γνωριζει καποια πληροφορια για τις παρακατω ανεξαρτητες?
Ευχαριστω!
οπου ***** εροτικπορταλ.κομ στα αγγλικα!
Από τα καλύτερα γαμησια που μπορείς να κάνεις. Από μένα μεγάλο ορμαΠολλοί έχουν γράψει θετική κριτική
Izabela??Το πρώτο κορίτσι που πήρα τλ φάση callgirl,Αντριάνα τι να πει κανείς πολύ καλή για όλα τα γουστα anal κ τα σχετικα,η xristinaxxxx,πολύ εύκολη στο κλείσιμο ραντεβού μπαμ μπαμ,το πιο ωραίο στήθος που έχω πιάσει, δεκτική πολύ ειδικά εγώ που θέλω αγκαλίτσα τέλεια,αλλά κ για άγριες καταστάσεις άμα αντέχεις.Αννα110, κυρια με παθος στο κρεβάτι δεν βιάζεται , πεντακάθαρη..σου δίνει κ σαμπουάν.Ιζαμπελα γυναικάρα ψηλή,δεκτική σε όλα πεντακάθαρη σημαντικό....αρκετό χρόνο στο δωμάτιο.Τελευται η Μελίνα κοπέλα για να κανεις έρωτα,μπιμπελό κ λίγα λέω κ ομορφια σε άλλα επίπεδα,σέξι ακοΜα κ στα στραβά της ότι σκεφτεί το λέει ,καθημερινή κοπέλα με υπηρεσίες βασιλικές,η προτημιση δε κρύβεται,πάντως δεν έχω παράπονω καθε κοπέλα έχει το χαρακτηρα της,με σεβασμό κ όλα γίνονται.Τελος ένα θα πω ότι είναι καλά παιδιά,τα φιλιά μου
Ρουμάνα ψηλή, γυναικάρα,εχει αγγελίαIzabela??
Στείλτε το τηλ καμίας πρώην σας στην ανταλλαγή ρε τύποιΡε φιλε ο Αϊνστάιν είπε :Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Μάλιστα για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.
Απο εκει και μετα καταλαβαίνεις οτι δεν πρέπει να δίνουμε σημασία σε τέτοιους ανθρώπους .
Απλα δεν ασχολούμαστε ουτε ανταλλάσσουμε .