gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 7.591
- Πόντοι
- 4.965
Τα συλλυπητήρια μου...Καλησπερα λογω πενθους θα λειπω απο σημερα μεχρι την κυριακη....απο δευτερα θα ειμα διαθεσιμη ευχαριστω....
Τα συλλυπητήρια μου...Καλησπερα λογω πενθους θα λειπω απο σημερα μεχρι την κυριακη....απο δευτερα θα ειμα διαθεσιμη ευχαριστω....
Συλλυπητήρια ΑννούλαΚαλησπερα λογω πενθους θα λειπω απο σημερα μεχρι την κυριακη....απο δευτερα θα ειμα διαθεσιμη ευχαριστω....
Καλησπέρα σου, φυσικοτατα κι είναι σούπερ η Αννούλα κι μακράν από πολλές εδώ μέσα! Από ςπιλοινωνια, έως κι κατά τη συνάντηση είναι άψογη στα πάντα κι κάνει ότι περνάει από το χέρι της να περάσουμε καλά. Να σημειώσουμε εδώ ότι δε κάνει ψεύτικες φωνές κλπ!Καλησπέρα παιδιά βρέθηκα με την Αννουλα έμεινα υπέρ ευχαριστημένος το κορίτσι είναι σουπερ
Συμφωνώ απόλυτα η Αννούλα είναι άψογη στα πάντα και σαν άνθρωπος και στην δουλειά της και εγώ την συστήνω ανεπιφύλακτα.Καλησπέρα σου, φυσικοτατα κι είναι σούπερ η Αννούλα κι μακράν από πολλές εδώ μέσα! Από ςπιλοινωνια, έως κι κατά τη συνάντηση είναι άψογη στα πάντα κι κάνει ότι περνάει από το χέρι της να περάσουμε καλά. Να σημειώσουμε εδώ ότι δε κάνει ψεύτικες φωνές κλπ!
Πάντα τέλεια η Άννα κι επειδή τη ξέρω καλά, έχω βρεθεί αρκετές φορές μαζί της, τη ΠΡΟΤΕΊΝΩ ΑΝΕΠΙΦΎΛΑΚΤΑ!!!!
Στείλε της στο viber κι θα σου πει εκείνη! Ρώτα τηνΞέρει κανείς αν η κοπέλα εργάζεται ή να πάρω το ρίσκο και να την ενοχλήσω?
Ναι εργάζεται.Απόψε έκανα ένα ραντεβού μαζί της!Ξέρει κανείς αν η κοπέλα εργάζεται ή να πάρω το ρίσκο και να την ενοχλήσω?
Αυτό - το ότι είναι διαμάντι - το έχουν πει πολλοί. Επειδή έχω βρεθεί πολλές φορές με την Άννα, να πω ότι η γυναίκα δε παίζεται. Είναι ο δεσμός σου για όση ώρα είσαι μαζί της κι αν είσαι σωστός στη συμπεριφορά σου περνάς όχι μόνο τέλεια αλλά θα τολμούσα να πω απίστευτα ωραία.Ναι εργάζεται.Απόψε έκανα ένα ραντεβού μαζί της!
Η κοπέλα είναι διαμάντι.