dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.314
- Πόντοι
- 3.936
Την κοιταμε τυπε μου...να εισαι σιγουρος.Να κοιτάει ο καθένας την καμπούρα του
Την κοιταμε τυπε μου...να εισαι σιγουρος.Να κοιτάει ο καθένας την καμπούρα του
οι συναδελφοι λενε οτι δεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεν αξιζει...Ειμαι η Αφροδιτη μια juicy μιλφαρα 40 ετων με πολυ ορεξη και καυλα της αναλογης ηλικιας μου. - Αγγελίες Σεξ | Openday
καιρο βλεπω αυτη την αγγελια.. εχει δοκιμασει κανεις?
γιατι αλλοι που εχουν γαμανερε παιδια το θεμα ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλον. οχι να παρακαλαμε. δηλαδη εμεις που δεν εχουμε καποιο τηλεφωνο για ανταλλαγη, δεν μπορουμε να γαμησουμε? χαχαχαχα
Αυτό μου θύμησε κι εμένα μαν!!! Αλλάζω χαρτάκι σπάνιο Χατζηπαναγή με Σαργκάνη ??? (μην παρεξηγήσετε την ηλικία) ???
εσυ μην χασεις να κανεις συμμαχια με τον αρκουδοΔικός μου είσαι εσύ
Θα τον έχω από κοντά για να μάθω από τους πρώτους πότε θα ξανάρθει η 50άρα στην Αθήνα ?εσυ μην χασεις να κανεις συμμαχια με τον αρκουδο
το περιμενα τα λαμογια κανατε κομμαΘα τον έχω από κοντά για να μάθω από τους πρώτους πότε θα ξανάρθει η 50άρα στην Αθήνα ?
Όχι.. χαχαχα ?ρε παιδια το θεμα ειναι να βοηθαμε ο ενας τον αλλον. οχι να παρακαλαμε. δηλαδη εμεις που δεν εχουμε καποιο τηλεφωνο για ανταλλαγη, δεν μπορουμε να γαμησουμε? χαχαχαχα
Τώρα πήγαμε στις 50αρες;;; Δηλαδή 60 φεύγα χαχαχαΘα τον έχω από κοντά για να μάθω από τους πρώτους πότε θα ξανάρθει η 50άρα στην Αθήνα ?
Άντα λεγόταν στις αρχές. Από τις χειρότερες εμπειρίες μου .έφυγα και αχυστοςΣτελλα νομιζω την ελεγαν τοτε? ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Panini πω.ρε φιλε παλιες καλες στιγμες εξαιρετικοςΑυτό μου θύμησε κι εμένα μαν!!! Αλλάζω χαρτάκι σπάνιο Χατζηπαναγή με Σαργκάνη ??? (μην παρεξηγήσετε την ηλικία) ???
Mπραβο Αντα.Άντα λεγόταν στις αρχές. Από τις χειρότερες εμπειρίες μου .έφυγα και αχυστος
Απ' όσο γνωρίζω είναι στα 80 ευρώ φουλ πρόγραμμα αλλά την πρώτη φορά θέλει πληρωμή με paysafe.Login • Instagram ξέρει κάποιος κάτι για εδώ;
λοιπόν τα δίνει όλα όντως...... κώλους, τσιμπούκια μέχρι λαρύγγιΕιμαι η Αφροδιτη μια juicy μιλφαρα 40 ετων με πολυ ορεξη και καυλα της αναλογης ηλικιας μου. - Αγγελίες Σεξ | Openday
καιρο βλεπω αυτη την αγγελια.. εχει δοκιμασει κανεις?
Fake, απάτη μην ασχολείστε... Ήμαρτον θέλει και paysafeΑπ' όσο γνωρίζω είναι στα 80 ευρώ φουλ πρόγραμμα αλλά την πρώτη φορά θέλει πληρωμή με paysafe.
Τώρα αν στείλεις paysafe των 80 και δοκιμάσεις... τι να πώ, ενημερωσε μας.
Έτσι. Αυτό με τις κάρτες και τις προπληρωμές έχει καταντήσει μια αηδία και μισή!Fake, απάτη μην ασχολείστε... Ήμαρτον θέλει και paysafe
Βρισκουν κ κανουν τυπε μουΈτσι. Αυτό με τις κάρτες και τις προπληρωμές έχει καταντήσει μια αηδία και μισή!