White Othellos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 6.399
- Πόντοι
- 1.336
Πάντως η συγκεκριμένη φωτογραφία την δυσφημεί στα ορθά σκεπτόμενα μέλη του αγοραίου έρωτα και την διαφημίζει στους λάτρεις του ακα .πολυ σωστα!!!
Πάντως η συγκεκριμένη φωτογραφία την δυσφημεί στα ορθά σκεπτόμενα μέλη του αγοραίου έρωτα και την διαφημίζει στους λάτρεις του ακα .πολυ σωστα!!!
Και ποιος σου είπε ότι γράφω για την Ιωάννα;;; Κατάλαβες για τι γράφω .Αυτά και τέλος τελειωτικό.Οτι έγραψα έγραψα Αυτά και του χρόνου με υγεία και τύχη.ρε φιλος εχεις παει 3-4-5 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ιωαννα ...αυτο δεν παει να πει οτι την ξερεις........και την καθε κοπελα !!!!!! οποτε ναι εχω δικιο
Πιστεύω ότι εάν την δεις αυτή χωρίς φίλτρα και χωρίς να είναι βαμμένη θα τρέχειςΚαλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλη την ομάδα
Σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού
Έχει κάποιος άποψη για την συγκεκριμένη;
Μελινα καυτο μασαζ αισθησεων - 6982144080
Καυτό μοναδικό απολαυστικό μασάζ αισθήσεων. Με λένε Μελίνα όμορφη Ελληνίδα ανεξάρτητη κοκκινομάλλα με μπλε μάτια έμπειρη στο χώρο της ερωτικής απόλαυσης έρχομαι μόνη μου ανεξάρτητη στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο στην Αθήνα για να εκπληρώσω κάθε σου επιθυμία ή φαντασίωση για ραντεβού κάλεσε όλο το...kanesex.com
+10 χρονια απο τις φωτογραφιεςΚαλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλη την ομάδα
Σκέφτομαι να κλείσω ραντεβού
Έχει κάποιος άποψη για την συγκεκριμένη;
Μελινα καυτο μασαζ αισθησεων - 6982144080
Καυτό μοναδικό απολαυστικό μασάζ αισθήσεων. Με λένε Μελίνα όμορφη Ελληνίδα ανεξάρτητη κοκκινομάλλα με μπλε μάτια έμπειρη στο χώρο της ερωτικής απόλαυσης έρχομαι μόνη μου ανεξάρτητη στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο στην Αθήνα για να εκπληρώσω κάθε σου επιθυμία ή φαντασίωση για ραντεβού κάλεσε όλο το...kanesex.com
εγώ προσωπικά φίλε μου δεν το βλέπω και τόσο άσχημο αυτό+10 χρονια απο τις φωτογραφιες
+30 κιλα απο την πραγματικοτητα!
Στα του αγώνα είναι οκ. Οχι κάτι τρελό αλλά οκ. Προσπαθεί να περάσεις καλά. Αν δεν σε πειράζουν όσα είπε ο συνάδελφος παραπάνω τότε θα είσαι οκ. Απλά η κοπέλα με τις φωτό διαφέρει αρκετά.εγώ προσωπικά φίλε μου δεν το βλέπω και τόσο άσχημο αυτό
Στα του αγώνα ξέρουμε τίποτα ;
Δεν είναι κακή. Το προσπαθεί αλλά δεν θα καταφέρει να σε κάνει να ξεχάσεις τα μείον της εμφάνισης. Εμένα μου ήρθε με κάτι φτηνιάρικους γαλάζιους φακούς επαφής τους οποίους αρνήθηκε να βγάλει!εγώ προσωπικά φίλε μου δεν το βλέπω και τόσο άσχημο αυτό
Στα του αγώνα ξέρουμε τίποτα ;
Καλή παρατήρηση, επίσης τα "πάρε με ότι ώρα θες, αργά μες τη νύχτα" , τελειώνεις όσες φορές θες κλπκλπ, γενικά μια υπερβολική ευκολία στυλ τα χαρίζουμε όλα...επίσης οι 25χρονες καλλονές που ζητούν μόνον 80€ , καθώς κι οι αγγελίες τύπου για μια μόνο μέρα κλπ., και φυσικά οι προκαταβολές...
όλα αυτά είναι ρεντ φλαγκ λίγο πολύ.
.....μπορει να ειναιΕιναι αστείο να μιλάμε αρνητικά για την Ιωάννα. Την είδα και εγω την φωτογραφία.
Δεν πιστεύω οτι είναι χύσιμο ακάποτο.
Τωρα ο κάθε ένας γράφει αυτό που θεωρεί στο μυαλό του , ως εξήγηση μιας φωτωγραφίας, που αν ίσχυε η αιτιολογία ακαποτο - χυσιμο.. μόνο κακό θα έκανε στή κοπέλα.
Καλές Γιορτές σε ολους.
Σαν αγγελια ειναι.Τώρα εξαπλώνονται στο τικ τοκ
ποια ειναι αυτη ρε παιδια?Τώρα εξαπλώνονται στο τικ τοκ
Επιβεβαιώνω και προσθέτω ότι είναι σαπιοδόντα και της λειπουν και τα μισά! Αυτό πριν 3-4 χρόνια που της είχα κλείσει ραντεβού και μόλις την είδα την έδιωξα. Τώρα μπορεί να έχει γίνει και μουναρα (μουχχαχαχαχαχ). Νομίζει ότι με μπλε φακούς επαφής θα δουλέψει σαν σεξεργατρια.... Λες και εμείς γαμαμε τα μάτια...+10 χρονια απο τις φωτογραφιες
+30 κιλα απο την πραγματικοτητα!
από ότι μου είπε σε φωνητικό μήνυμα (πολύ ευγενικά και φανερά στεναχωρημένη) δεν είναι του αθλήματος.....μάλλον κάποιος παίρνει την εκδίκηση του.....Τώρα εξαπλώνονται στο τικ τοκ