tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.347
- Πόντοι
- 736
Για πες που καταντησε?Βρε την Ιωάννα 34 που κατάντησε...!!!!!!! ΚΡΙΜΑ!!!
Για πες που καταντησε?Βρε την Ιωάννα 34 που κατάντησε...!!!!!!! ΚΡΙΜΑ!!!
δεν μου άρεσε αυτό που είδα!!!! αν εσένα σου άρεσε πάσο.Για πες που καταντησε?
Τι δεν σου αρεσε ακριβως πανω της?δεν μου άρεσε αυτό που είδα!!!! αν εσένα σου άρεσε πάσο.
η ΙωΑΝΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΑΡΟς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ας ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΗΟΥΛΑ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ(ΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.....Τι δεν σου αρεσε ακριβως πανω της?
Δλδ?η ΙωΑΝΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΑΡΟς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ας ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΗΟΥΛΑ....ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ(ΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.....
Καλή παρατήρηση, επίσης τα "πάρε με ότι ώρα θες, αργά μες τη νύχτα" , τελειώνεις όσες φορές θες κλπκλπ, γενικά μια υπερβολική ευκολία στυλ τα χαρίζουμε όλα...επίσης οι 25χρονες καλλονές που ζητούν μόνον 80€ , καθώς κι οι αγγελίες τύπου για μια μόνο μέρα κλπ., και φυσικά οι προκαταβολές...Το 80% από τις αγγελίες που σου λένε πάρε με τηλέφωνο είναι γραφεία ! Ένα ωραίο τρικ να καταλάβεις ότι η άλλη που στο παίζει ανεξάρτητη δεν είναι. Να είσαι υποψιασμένος. Ειδικά κάτι πιτσιρίκες χωρίς viber αποκλείεται.
Συνήθως όταν είναι άνω των 45-50 και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τις εφαρμογές θέλει να την πάρεις τηλ
αστο ΡΕ ΑΛΑΝΙ...........αστο.......
Που θες να ξερω τι γινεται εγω ρε αλανι...γτ δεν λες να μαθουμε και εμεις?αστο ΡΕ ΑΛΑΝΙ...........αστο.......
Τάσο αν δεν την ξέρεις δεν σου λέει.Που θες να ξερω τι γινεται εγω ρε αλανι...γτ δεν λες να μαθουμε και εμεις?
Την εχω συναντησε μερικες φορες...στις οποιες ηταν σε ολα αψογη απο εκει και περα δεν ξερω τι γινεται!Τάσο αν δεν την ξέρεις δεν σου λέει.
Και αν εχει να κανει με θεμα υγειηνης πρεπει να το πει σιγουρα...γτ μας αφορα ολους!Τάσο αν δεν την ξέρεις δεν σου λέει.
μαλλον, απολαμβανει χριστουγεννιατικα cream pies απο απελπισμενουςΤι έχει γίνει με την Ιωάννα μπορεί κάποιος να μου πει?
οκ Παιδια....τα λέει όλα η φωτογραφία....κριμα γιατι και εγω την ξερω !!!Και αν εχει να κανει με θεμα υγειηνης πρεπει να το πει σιγουρα...γτ μας αφορα ολους!
Σαβούρα του κερατά. Γρια και ψυχοπαθής. Και να σε πληρώνει, φίλε, μην το διανοηθείς.LINA 6984142582
Ειμαι η ΛΙΝΑ και σας περιμενω να περασουμε ομορφα μια ωρα με χαδια και σεξ.Ξεκιναω 10 το πρωι με 20.00 το βραδυ και το δωρακι μου ειναι 50 ευρω την ωρα 2 φορες σεξ ελευθερο στοματικο δεν κανω πρωκτικο ραντεβου σε ξενοδοχειο μπιλ - πριβε..... H 60 ευρω την ωρα σε δικο μου χωρο ... Eπικοινωνια στο...kanesex.com
Σίγουρα θα έχουν γραφτεί πράγματα για την κυρία, αλλά επειδή θα έχουν χαθεί μέσα στο φόρουμ, μπορεί κάποιος να μου πει αν αξίζει!!!
τι να πω ρε μάγκα μου..μακάρι να μην είναι έτσιΔηλαδή η Ιωάννα κάνει ακάποτα κωλοcreampies με πελάτες και τους αφήνει να την βγάζουν φωτό με κίνδυνο να τα ανεβάσουν?
Λίγο περίεργο όλο αυτό γιατί την έχω συναντήσει και δεν μου φάνηκε καθόλου χαζή!
Tι αλλο μπορει να ειναι?Ειναι αστείο να μιλάμε αρνητικά για την Ιωάννα. Την είδα και εγω την φωτογραφία.
Δεν πιστεύω οτι είναι χύσιμο ακάποτο.
Τωρα ο κάθε ένας γράφει αυτό που θεωρεί στο μυαλό του , ως εξήγηση μιας φωτωγραφίας, που αν ίσχυε η αιτιολογία ακαποτο - χυσιμο.. μόνο κακό θα έκανε στή κοπέλα.
Καλές Γιορτές σε ολους.
Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι λιπαντικό..Tι αλλο μπορει να ειναι?
η μαλακια παει στεφανι δικε μου.......Ειναι αστείο να μιλάμε αρνητικά για την Ιωάννα. Την είδα και εγω την φωτογραφία.
Δεν πιστεύω οτι είναι χύσιμο ακάποτο.
Τωρα ο κάθε ένας γράφει αυτό που θεωρεί στο μυαλό του , ως εξήγηση μιας φωτωγραφίας, που αν ίσχυε η αιτιολογία ακαποτο - χυσιμο.. μόνο κακό θα έκανε στή κοπέλα.
Καλές Γιορτές σε ολους.